ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ (ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ)

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ


Η υγεία του Αγίου ήταν πάντα εύθραυστη. Από τις αρχές του 1919 η πάθηση του προστάτη άρχισε να επιδεινώνεται. Μετά από παράκληση των μοναχών εισάγεται στις 20 Σεπτε
μβρίου στο Αρεταίειο νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύτηκε για πενήντα ημέρες. Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου του 1920, προς το μεσονύκτιο παρέδωσε πλήρης ουρανίου γαλήνης την μακαρία ψυχή του εις χείρας Θεού ζώντος, τον οποίο αγάπησε εκ νεότητος και δι' όλου του βίου εδόξασεν, σε ηλικία 74 ετών. Το τίμιο λείψανο του Αγίου ευωδίαζε και ευώδες μύρον έκβλυζε από το πρόσωπό του. Αυθημερόν μεταφέρθηκε στην Αίγινα, στο Μοναστηράκι του κι εψάλη η εξόδιος ακολουθία και ετάφη εν συρροή κλήρου και λαού.
Ο τάφος του ανοίχτηκε επανειλημμένα κατά τα επόμενα χρόνια και για είκοσι και πλέον έτη το σώμα του ήταν σώον και αδιάφθορον, εκχέον την άρρητον ευωδίαν της αγιότητος ως μυροθήκη του Αγίου Πνεύματος. Αλλ' ύστερον διελύθη, κρίμασιν οις οίδεν ο Θεός, ως διελύθησαν πολλά αδιάφθορα λείψανα αγίων. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 1953 έγινε η ανακομιδή των χαριτόβρυτων λειψάνων του, υπό του Μητροπολίτη Ύδρας Προκοπίου, παρισταμένων και άλλων κληρικών, μοναχών και πλήθους λαού. Μια άρρητη ευωδία πλημμύρισε την περιοχή. Το 1961 έγινε η επίσημος αναγνώρισις του Αγίου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

* * *

Λίγα Χρόνια μετά τη κοίμησή του, στα 1939, φέρανε στο μαναστήρι ένα δαιμονισμένο. Τον πήγαν στον τάφο του Δεσπότη. Τότες δεν υπήρχε τα εκκλησάκι πάνω από τον τάφο. Κι ο τάφος ήτανε χαμηλός. Το πεύκο μόνο ήταν κοντά. Οι παπάδες λοιπόν μνημονεύανε το δαιμονισμένο και τόνε διαβάζανε πάνω στον τάφο. Τον κρατούσαν δεμένο με αλυσίδες δύο χωροφύλακες και δύο ναύτες. Δεν μπορούσανε να τον κάνουνε καλά. Τους συντάραζε. Χάλαγε ο κόσμος. Μια στιγμή λοιπόν, ο δαιμονισμένος άρχισε να φωνάζει τόσο δυνατά, που φοβηθήκαμε όλοι: «ʼΑγιε Νεκτάριε, μʼ έκαψες». Φώναζε το δαιμόνιο που ταλαιπωριόταν α
πό τον ʼΑγιο. Σε λίγο, ο άνθρωπος έπεσε σα νεκρός. Αυτό ήταν. Θεραπεύτηκε! Σηκώθηκε και με δάκρυα στα μάτια προσκύνησε τον τάφο, λέγοντας και ξαναλέγοντας: «ʼΑγιε Νεκτάριε, μʼ έσωσες, σʼ ευχαριστώ»!
* * *

ʼΑλλη μια φορά, φέρανε μια κοπέλα δαιμονισμένη. Ούρλιαζε σαν το θεριό. ʼΟλοι όσοι ήμασταν γύρω-τριγύρω, φοβόμασταν. Το πρόσωπό της ήταν αγριωπό σαν αγρίμι. Την ώρα που βαγίνανε τα Άγια, έγινε καλά. Μέρεψε. Γαλήνεψε η μορφή της. Έγινε πεντάμορφη. Κλαίγαμε όλοι μας. Βάραγαν οι καμπάνες.

* * *

Κάποιος νέος διηγόταν:

«Είμαι Πειραιώτης. Μόλις επέστρεψα από το αλβανικό μέτωπο. Κινδύνεψα. Δίπλα μου ακριβώςε, έπεσε μια οβίδα. ʼΑνοιξε ολόκληρο πηγάδι. Εκείνη τη στιγμή, έρχεται αστραπιαία ένας παπάς – που βρέθηκε; - και μου δίνει μια γερή σπρωξιά. Μ΄ έριξε στο χώμα, αντίθετα από την οβίδα. Γλίτωσα, κυριολεκτικά από θαύμα. Όταν γύρισα στο Πειραιά, άρχισα να ρωτώ γνωστούς παπάδες και να κοιτάζω φωτογραφίες ιερωμένων, για να βρω τον παπά μου μ΄έσωσε. Εκείνος, μόλις μ΄ έσπρωξε, εξαφανίστηκε. Ταραγμένος όπως ήμουν, ούτε που μου ʼ κοψε να τον αναζητήσω εκείνη τη στιγμή. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μου δείξανε, ήταν και μια του Αγίου Νεκταρίου. Αυτός είναι! Φώναξα ανατριχιασμένος. Γι΄αυτό έρχομαι στο μοναστήρι. Ήθελα κι εγώ, κάτι να προσφέρω στο μοναστήρι του. Ρώτησα κι έμαθα ότι έσπασαν τα κεραμίδια τους και δεν είχαν χρήματα οι μοναχές να τα επισκευάσουν. Ανέλαβα εγώ. Θα τα κάνω καινούργια απ΄την αρχή. Γι΄αυτό πηγαίνω. Είναι η δεύτερη φορά. Όταν πρωτοπήγα, με υποδέχτηκαν οι μοναχές, δίχως να με γνωρίζουν. «Ήρθατε για τα κεραμίδια;» με ρώτησαν! Τα΄ χασα. Δεν είχα πει τίποτα σε κανένα. Βλέποντας την απορία μου, μου είπαν: « Ήρθε χτες βράδυ χαρούμενος ο Δεσπότης μας (σ.σ. ο Άγιος) και μας το είπε!…»».

Αυτά μου διηγήθηκε το παληκάρι. Ανεβήκαμε όλοι μαζί στο μοναστήρι. Πήγα στον τάφο, γονάτισα κι άρχισα να κλάιω με λυγμούς. Εκείνη τη στιγμή μια υπέροχη μυρωδιά γιασεμιού απλώθηκε. Άρχισα να ψάχνω μέσα στην αυλή την κρεβατίνα με το γιασεμί. Η Γερόντισσα Παρασκευή με ρώτησε τι ψάχνω. Όταν της εξήγησα, μου είπε: «Δεν έχουμε γιασεμί στο μοναστήρι. Ούτε βασιλικό. Σε υποδέχτηκε ο Άγιος, παιδί μου!». Από τότε, πίστεψα πιο δυνατά στη χάρη του.

* * *

Ο Δεσπότης ήταν άγιος από ζωντανός. Ένα πρωί, ήρθε μια πλουσιοτάτη οικογένεια από τις κυκλάδες. Οι γονιοί κι ένα κορίτσι. Τη μικρή την είχαν πάει στην Αγγλία. Την εξέτασαν οι γιατροί και είπαν ότι, άμα γίνει δεκατριών χρονών θα πεθάνει. Το λοιπόν, ξαναπήγαν το παιδί στην Αγγλία, για δεύτερη φορά. Τίποτα. Ήρθαν και πάλι άπρακτοι στο νησί τους. Τότε η μάνα του παιδιού είδε στον ύπνο της το Δεσπότη τον Άγιο Νεκτάριο. Της είπε:

- Παντού το πήγατε το παιδί, παντού το γυρίσατε. Φέρτε το και στο σπίτι μου, στην Αίγι
να. Με λένε Νεκτάριο. Μην το ταλιπωρείτε. Αυτό είναι όπως το γέννησες, ολόκαλο!…


Γι αυτό ήρθαν στην Αίγινα. Τους πήγα στο μοναστήρι. Κάνανε λειτουργία και κοινωνήσανε από το Δεσπότη. Εκείνος το σταύρωσε και τους είπε ότι ο Θεός θα το κάνει καλά. Φύγανε οι άνθρωποι. Ύστερ΄από λίγο καιρό, νά΄σου κι ήρθανε πάλι. Το κορίτσι τους ήταν πεντάγερο. Με βρήκανε στην αγορά και σαλτάραν πάνω στην καρότσα να τους πάω στο μοναστήρι. Κάνανε πάλι λειτουργία. Κλαίγανε και γελούσανε μαζί, απ΄τη χαρά τους. Ο Δεσπότης το θεράπευσε το παιδί.

* * *

…Αμέτρητα θαύματα γίνονταν από τότε (όταν ζούσε). Δαιμονισμένοι λυτρώνονταν, άρρωστοι θεραπεύονταν, χίλια δυό. Τα μαθαίναμε όλοι οι Αιγινήτες και σταυροκοπιόμασταν. Πολλά, πολλά… Μόνο που τον έβλεπες, αισθανόσουνα πως ήταν θαυματουργός. Γα
λήνια η μορφή του. Πράος, γλυκός. Άνθρωπος με πνεύμα Θεού.

* * *

…Τρέχω στο κελί του Αγίου. Μόλις μπήκα στην τραπεζαρία του, βλέπω την εσωτερική πόρτα ανοιχτή. Αυτό που αντίκρυσα στη συνέχεια – όπως θα καταλάβετε με άφησε άναυδη. Με γέμισε θαυμασμό. Ο Άγιος δεν πατούσε στο πάτωμα! Στεκότανε στον αέρα, δύο σπιθαμές πάνω από το έδαφος! Τα χέρια του ήσαν υψωμένα προς το εικονοστάσιο του, στην Παναγία και προσευχόταν. Το πρόσωπό του είχε υποστεί μιαν αλλοίωση. Πρόσωπο Αγίου. Όταν είδα αυτό το θαύμα, συγκινήθηκα βαθύτατα…

* * *

…ʼΟταν γύρισα το 1920 από τη Μικρασιατική οπισθοχώρηση, έμαθα πως λίγες ημέρες πριν, μια φτωχιά γυναίκα πήγε ξυπόλητη στο μοναστήρι. Μόλις την είδε ο ʼΑγιος, έβγαλε τις παντόφλες του και τις έδωσε. Ύστερ΄ από λίγο, πήγε μα άλλη φτωχιά που πείναγε.
Λέει τότε ο Άγιος στις Γερόντισσες:

- Δώστε της να φάει.
- Δεν έχουμε τίποτα, Σεβασμιώτατε, εκτός από λιγοστό ψωμάκι.
- Να το δώσετε αμέσως τους είπε … κι έχει ο Θεός!…

Το πρωί, να΄σου ένας πλούσιος με δύο γαίδουράκια, φορτωμένα ρύζι, ζάχαρη, μακαρόνια, αλεύρι. Δωρεά στη μονή.το ξέρω, γιατί βοήθησα στο ξεφόρτωμα. Θυμάμαι, γύρισε ο Άγιος εκείνη τη στιγμή και λέει με σημασία στην ηγουμένη:

-Γερόντισσα, έχει ο Θεός…

Κι έκανε το σταυρό του.

* * *

… Άλλη μια φορά, πήγανε χωρικοί από τον Κοντό και του είπαν ότι με την ανομβρία θα πάθουνε πολλές ζημιές. Ο ʼΑγιος έκανε δέηση και άρχισε αμέσως δυνατή βροχή! Τα θυμάμαι πολύ καλά.

Τι ευλογία, γιαγιά, να ζήσει στο νησί σας ο Άγιος Νεκτάριος!…


Άκου δω. Παντού γίνανε του κόσμου τα εγκλήματα. Κάψανε τα Καλάβρυτα, κάψαν τα χωριά όλα. Εδώ, δεν εράγισε ούτε πέτρα. Δεν άνοιξε μύτη. Για τη χάρη του Αγίου. Μιλώ για την Κατοχή. Ο γερμανός διοικητής Αθηνών, έλεγε ότι άμα περνάγανε τ΄αεροπλάνα τους και πήγαιναν στην Κρήτη, δεν βλέπανε την Αίγινα. Ούτε καταχνιά ήταν, ούτε τίποτα. Κι όμως!μ Αίγινα πουθενά. Τη σκέπαζε ο Άγιος. Από τον καιρό που ήρθε ο Άγιος στον τόπο μας, πάμε από το καλό στο καλύτερο

Από το βιβλίο «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο» Β΄ Τόμος
ΑΘΗΝΑΙ 1999


Απο την καθημερινή ζωή και διδασκαλία του Αγίου Νεκταρίου

Ο Άγιος Νεκτάριος κάποτε είχε πει:
" Ο φθόνος νικάται με την αγάπη
η υπερηφάνεια με την ταπείνωση
η φιλαργυρία με την ακτημοσύνη
η πλεονεξία με την ελεημοσύνη
η γαστριμαργία με την νηστεία και την εγκράτεια
η πολυλογία με την σιωπή
η κατάκριση με την αυτομεμψία και προσευχή
τα σαρκικά αμαρτήματα με την ενθύμηση του θανάτου"

* * *

Κάποτε και ενώ ο Άγιος ήταν Διευθυντής στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή ένας δεκαοκτάχρονος μαθητής του, ο Νικόλας, είχε αρρωστήσει βαριά με ανίατη για την εποχή εκείνη ασθένεια.

"Βλέπετε, Σεβασμιώτατε", έλεγε στον Άγιο ο μαθητής του, " το σχέδιο του Θεού είναι να πεθάνω!" Το βράδυ ο Αγίος λειτούργησε, προσευχήθηκε, έκανε αγρυπνία, παρακάλεσε τον Θεό, την Παναγία...

Την άλλη μέρα το μεσημέρι στο τραπέζι ανακοίνωσε στους μαθητές της Σχολής:

- Ο Νικόλας θα γίνει καλά!

Το βράδυ η Παναγία είχε παρουσιαστεί στον ύπνο του Αγίου και του είχε αναγγείλει τη θεραπεία του παιδιού.

Πράγματι, από το βράδυ κιόλας της ίδιας ημέρας, παρόλο που οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες ζωής στο νεαρό μαθητή του Αγίου, αυτός άρχισε να γίνεται καλύτερα και σε λίγα χρόνια μάλιστα, έλαβε το αξίωμα της Ιερωσύνης από τα ίδια τα χέρια του Αγίου.

* * *

Ο Άγιος θαυματουργεί αμέσως μετά την κοίμηση του

Αμέσως μετά τη κοίμηση του Αγίου, το σώμα του άρχισε να ευωδιάζει. Και όταν για μιά στιγμή έβγαλαν τη μάλλινη φανέλλα που φορούσε και την πέταξαν πρόχειρα στο διπλανό κρεββάτι, σε άνθρωπο που έπασχε από παράλυση στα άκρα, ο άρρωστος έγινε αμέσως καλά!

Σώτου Χονδροπούλου
Ο Άγιος του αιώνα μας
Έκδοση 3η

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μας προστατευει ολους ο Αγιος Νεκταριος.Να μας εχει καλα και υπο την σκεπη του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι πραγματι θαυματουργος,να εχει ολο τον κοσμο καλα και τον παρακαλω σαν μαννα να με ακουσει και μενα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγάπη,ελπίδα και συγχωρεση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρακαλώ προσευχηθείτε και για μένα να γίνω καλά... Νικόλας! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ,ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ,ΣΚΕΠΕ ΦΡΟΥΡΕΙ,ΦΥΛΑΤΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑΝ ΗΜΩΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ.ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μας βοηθησει ο Αγιος εμας τους αρρώστους. Προσευχηθειτε για μενα. Τάνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προσευχειθητε και για μενα σας παρακαλω να βρω τον σωστο δρομο και να γινω καλα. Βοηθα με αγιε μου Νεκταριε. Σπυρος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να μας βοηθαει και να μας δινει φωτισει σε αυτους τους δυσκολους καιρους΄.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΣΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 6 5 2004 ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΚΙΕ ΜΟΥ ΗΠΕ ΤΟ ΗΜΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΧΑ ΚΑΤΗ ΕΚΗΝΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΡΗΣ ΜΗΝΕΣ ΗΧΑ ΤΡΗΣ ΑΡΟΣΤΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΡΙΟ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΓΙΑΤΡΗ ΤΑ ΗΧΑΝ ΧΑΣΗ ΕΓΟ 87 ΚΙΛΑ ΟΜΟΘΥΝ 40 ΜΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΛΗΓΙΕ ΜΕΡΕΣ ΕΓΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΗΧΙΕ ΠΗ. ΤΟΡΑ ΗΜΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΙΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΙΝΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 10 3 2011
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε βοηθησε με (μας) Μ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε νεκταριε βοη8ησε τον πατερα μου να γινει καλα πασχει απο καρκινο σε παρακαλω 8εραπευσε τον απαλλαξε τον απο τους πονουσ.εις ακουσον την προσευχη μου αγιε μου σε ευχαριστο
.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε μ νεκταριε προσεχε τιν μαμα μ που θαα κανει εγχιρισι να εισαι κοντα τισ κ κοντα στουσ ανθροπουσ που υποφερουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε νεκταριε μου προσεχε τα παιδια μου και βοηθησε μασ να ειμαστε καλα. Σε παρακαλω βοηθησε και τον πατερα μου να ειναι καλα.
Ο χρήστης katerina gka είπε…
αγιε σ αγαπω πολυ!να εχεισ καλα τους ανθρωπουσ που υποφερουν. ξερεισ εσυ ποιουσ λεω.τουσ αξιζει να ειναι καλα.
ας αγαπησουμε τον εχθρο μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αγαπάμε και να τιμάμε όλους τους Αγίους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AΓΙΕ ΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ.(ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Κ.Α).ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΑΓΙΕ ΜΟΥ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!ΚΑΤΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΚΟΡΗΣ. ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΣ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ. ΣΕ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Άγιος Νεκτάριος είναι πράγματι πολύ θαυματουργός!!! Από μικρό παιδί που ήμουν πάντα ήταν δίπλα μου πρωτού καλά-καλά Του το ζητήσω. Προστατεύει όλη μου την οικογένεια! Κάποτε που η αδερφή μου πέρασε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή της, παρακάλεσα πάλι τον Άγιο και όλα ήρθαν δεξιά! Συγκεκριμένα άρχισαν να πηγαίνουν καλά στις 9 Νοεμβρίου, την ημέρα της γιορτής Του! Μετά από ένα μικρό διάστημα εμφανίστηκε μπροστά της!<>!!! Τώρα, τους τελευταίους 6 μήνες περνάω εγώ μια επίσης δύσκολη φάση στη ζωή μου κι ενώ ξέρω πως είναι δίπλα μου και τελικά θα με βοηθήσει, κάποιες στιγμες αγαναχτώ και ολιγοψυχώ! Άγιε μου Νεκτάριε σου ζητώ συγχώρεση και την βοήθεια σου που μόνο αυτή μπορεί να με λυτρώσει!!! Επίσης πριν περίπου ενάμιση μήνα εμφανίστηκε στον ύπνο μου και μου χαμογέλασε! Να τον πιστεύετε πολύ!!! Μεγάλη η χάρη Του!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΜΕ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε.νεκταριε συνχωρεσε με απο της πολλες αμαρτιες που εχω κανει.θελω να αλλαξω να γινω αλλος ανθρωπος να ηρεμισο ψυχολογικα
ευχομε με πολλη πιστη και προσευχη να κατορθοσο να γινω καλη χριστιανη. αυτο ευχομαι και σε ολλο το κοσμο. εξωμολογιθειτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε βοήθησε και τη δική μου οικογένεια. Ελέησον και θεράπευσον τον αμαρτωλό δούλο του Θεού Ιωάννη και την αμαρτωλή δούλη του Θεού Ελένη. Σύντομα θα προσπαθήσω να έρθουμε να σ' παρακαλέσουμε κι απο κοντά. Δώσε μας δύναμη στις δύσκολες αυτές ώρες.Μεγάλο και Θαυμαστό το όνομα σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε μου βοηθα με να διωξω απο την ψυχη μου την κακια που νιωθω για καποιους ανθρωπους που πιθανων αθελα τους με πληγωσαν.δεν θελω να νιωθω ετσι γιατι δεν ειναι σωστο.δοξαζω το ονομα σου Αγιε μου Νεκταριε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
την ευχη του αγιου να εχουμε μεγαλη η χαρη του Αγιε μου βοιθησε τη θεια μου σε παρακαλω πασχει απο βαρια αρρωστια σε παρακαλω ακουσε την παρακληση μου δοξασμενο το ονομα σου αγιε μου βοηθησε την σε προσκυνω την ευχη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε Βοηθησε σε παρακαλω να εχουμε ψυχικη και σωματικη υγεια. Να ειναι καλα η οικογενεια μου και ολος ο κοσμος. Βοηθησε με να πανε ολα καλα με τον ανθρωπο μου. Σε εκλιπαρω την ευχη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε νεκταριε μου σε ευχαριστω που βοηθησες τον πατερα μου.εισουν διπλα μου και μου εδειχνες συνεχεια τον δρομο για να καταλαβω οτι ακουγες τις προσευχες μου.βοηθησε και εμενα. και συγχωρεσε με οταν λιγοψυχω.σε λιγες μερες θα ερθω να σε δω στο σπιτι σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε σ'ευχαριστω που μας δινεις υγεια.ευχομαι να εισαι πρωτοστατης στο δρομο μας για να μας προσεχεις και να μας δειχνεις το σωστο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προσευχομαι για την λυτρωση της ψυχης μου και γι'αυτων που ακομη δεν εχουν καταλαβει το μεγαλειο του θεου της μετανοιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλε μου αγιε νεκταριε βοηθησε την οικογενεια μου ολη να ειναι γερη δυνατη αγαπημενη και ενωμενη με υγεια σε ολους εμας κ ολο τον κοσμο!!βοηθησε τον αδερφο μου που περιμενει τοσο καιρο για να εισελθει στον δρομο του θεου,αυτη η αναμονη να του βγει σε καλο!βοηθησε την θεια μου η ζωη της μετα απο δυο διαζυγια κ πολυ πονο να μετατραπει σε χαρα κ πολυ αγαπη ευχομαι!τελος βοηθησε και εμενα κ τον καλο μου που αγαπιομαστε απο μικρα παιδια οι οικογενειες μας να αποδεχτουν την σχεση αυτη χωρις δυσαρεστες καταστασεις ωστε να προχωρησουμε σε λιγο καιρο και στα σκαλια της εκκλησιας ολοι μας αγαπημενοι και μονιασμενοι!βοηθησε με στον δρομο μου κυριε και αγιε μου να ερθουν ολα δεξια!πιστευω σε σενα κ αφηνω την ευτυχια μου στα θειικα χερια σου,μεγαλη η δοξα και η χαρη σου!!!με πολυ αγαπη κ πιστη η δουλη σου ηλιανα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκτάριε θαυματουργέ σε παρακαλώ πολύ θεράπευσε τον δούλο σου Δημήτριο, μην εγκαταλείψεις αυτόν και κάθε χρόνο στην γιορτή σου θα σε ανάβω μια λαμπάδα Δοξασμένο το ονομά σας .Την ευχή σας Αγιε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aγιε Νεκταριε,εχε υπο την σκεπη σου ολο τον κοσμο κ μην ξεχνας τον αντρα μου κ τις κορες μου.Δεν ηξερα για τη χαρη σου,αλλα απ'τη στιγμη που εμφανιστηκες στον υπνο μου, σε μια πολυ δυσκολη στιγμη της ζωης μου, σε επικαλουμαι συνεχως.Ειθε να μ'αξιωσει ο Παντοδυναμος θεος να 'ρθω να προσκυνησω κι απο κοντα στη χαρη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε, βοηθησε τον κοσμο ολο και τη μητερα μου να γινει καλα... Δεν εχω αλλα δακρυα, μονο ελπιδα στο μεγαλειο της αγιοτητας σου. Ικετευε τον Θεο να μην της δωσει το πικρο ποτηρι. Ακουσε τον ταπεινο και αναξιο δουλο του Θεου και αποδειξε οτι το ανθρωπινως αδυνατο ειναι δυνατο με τη δυναμη του Κυρίου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.....ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ! ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΚΡΗ.ΚΑΝΕ ΝΑ'ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ .ΣΕ ΕΚΠΛΙΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ .... ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
΄Αγιε μου Νεκτάριε βοήθησε όλη μου την οικογένεια να είμαστε πάντα καλά. Είμαι αμαρτωλή και σε παρακαλώ να έχεις το βλέμμα σου επάνω μας. .Σε ικετεύω ΄Αγιε να μου δίνεις δύναμη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε και θαυματουργέ μη μου παρίδης την δέησιν. Βοήθησέ με σε παρακαλώ να είναι αντιμετωπίσιμο το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε. Σε ευχαριστώ Δήμητρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κυριε ιησου χριστε ελεησε μας!!! βοηθησε ολον τον κοσμο οπως εσυ ξερεις, ζωντανους και μη, να ειναι καλα! και φροντισε να υπαρχρει αγαπη για τον πλησιον μας απο τον καθενα μας!!! μεγαλη η χαρη σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε σε εκλιπαρω να με βοηθησεις να ειμαι καλα και να τα καταφερω Μ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aγιε Νεκταριε το ξερω πως ειμαι αμαρτολος σε εκλιπαρω συνχωρεσαι με και να με βοηθησεις να πανε ολα καλα το τι παιρναει η ψυχουλα μου μονο εσυ το ξερεις!Κωστας Λ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου δε θα ζητησω κατι για μενα...ολοι στην οικογενεια μου εχουν την υγεια τους και ενα πιατο φαγητο και ευχαριστουμε το Θεο για αυτο...σε παρακαλω κανε το θαυμα σου και γιατρεψε τον Πετρο Β.,ειναι πολυ αρρωστος,εχει καρκινο...ειναι μονο 28 χρονων...προσευχομαι πολυ...σε ικετευω κανε το θαυμα σου..ας ειναι ολος ο κοσμος καλα..ολοι με υγεια...συγχωρεσε τις αμαρτιες μας...σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου...Καλλιοπη Χ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε Νεκταριε σε ευχαριστω που βοηθησες την οικογενεια μου.Αναπαυε την ψυχη της γιαγιουλας μου στον ουρανο.Συγχωρεσε μας τισ αμαρτιες μας δινε μας υγεια δυναμη υπομονη σε ολους του πιστου. Σε παρακαλω αν θελεισ βοηθησε και μενα να περασω στην σχολη ειδικων φρουρων για να βοηθησω την οικογενεια μου δεν εχω αλλη βοηθεια και ελπιδα εκτος απο σενα.σε ευχαριστω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΙΕ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γλυκε μου Παπουλη μου Αγιε μου Νεκταριε Βοηθησε και αυτη την φορα τον μπαμπακα μου να παει καλα με την εγχειρηση που θα κανει,οπως πάντα εξαλλου εισαι κοντα μας.Οταν σε σκεφτομαι και προσευχομαι σε σενα πάντα ηρεμω.Θελω να σε παρακαλεσω να εισαι στο κεφαλακι του μπαμπα μου και στα χερια των γιατρων του.Σ'ευχαριστω για ολα.Ξερω οτι εισαι παντα κοντα μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτη την στιγμη χειρουργειτε ο μπαμπας μου ο φοβος μου μεγαλος.Η μονη μου παρεα και παρηγορια εισαι εσυ Αγιε μου Νεκταριε.Βοηθα τον να ειναι καλα.Δεν εχω λογια,δεν εχω σκεψεις μονο ριγος και φοβο κυριαρχουν την ψυχη και το σωμα μου.Αγιε μου Μεγαλε κανε για τον μπαμπα μου για μια ακομη φορα το θαυμα σου.Οταν βγει με το καλο θα ερθω κοντα σου να σε ευχαριστησω με τον τροπο που θελω.Σ΄ευγνομωνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Μου Νεκταριε Σ΄Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!Για μια ακομα φορα ησουν κοντα μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε σε εκλιπαρω και σε θερμοπαρακαλω με οση δυναμη εχω να κανεις ενα θαυμα και να γινει καλα η μικρη μου αδελφουλα Τερεζα που ειναι βαρια αρρωστη και εχει 2 μικρα παιδακια!!Πριν 4 περιπου χρονια σε ειχε δει στον υπνο της και μετα απο μια δυσκολη χειρουργικη επεμβαση που εκανε πηγαν ολα πολυ καλα!πριν λιγο καιρο αρρωστησε παλι με ογκο στο κεφαλι και ηρθε σε κακη κατασταση οπως ηταν γονατιστη σε σενα και με οση δυναμη ειχε γιατι ο ογκος της ειχε κατακλυσει το κεφαλακι της σε παρακαλεσε να γινει καλα!!μετα την εγχειρηση ειναι πολυ χαλια ....στα προθυρα του θανατου και ακομα παλευει να ζησει!!Λυπησου την Αγιε μου καλε και φερτην μας πισω στην ζωη!!!Σε ευχαριστω Αγιε μου γιατι παρολο που οι γιατροι την εχουν ξεγραμμενη εγω πιστευω οτι την τελευταια στιγμη θα γινει ενα μεγαλο θαυμα με την βοηθεια ολων εσας των ΑΓΙΩΝ και της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΜΑΣ και η Τερεζουλα μας θα γινει καλα!!Οταν τελειωσει αυτο το κακο ονειρο θα ερθουμε ολοι μαζι η οικογενεια(οπως καναμε και την προηγουμενη φορα) για να σε ευχαριστησουμε απο ακοντα!!!σε ευχαριστω και σε ευγνομονω ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ!!!!!
Ο χρήστης Χαρά είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να έρθω να σε προσκυνήσω
Ο χρήστης Χαρά είπε…
Άγιε Νεκτάριε να μας έχεις όλους καλά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε συγχώρα με για τις αμαρτίες μου που είναι πολλές και δώσε στην οικογένειά μου την ηρεμία και τη ψυχική γαλήνη που της λείπει! Μεγάλη η χάρη σου για το ανέλπιστο δώρο που μας έκανες ανήμετα της γιορτής σου παρόλο που δεν το αξίζαμε. Σου ζητώ συγνώμη που σε είχα "ξεχάσει" όλα αυτά τα χρόνια, εσύ όμως δεν έπαψες ΠΟΤΕ να με προστατεύεις... Βοήθα με και τώρα σε παρακαλώ που περνάω τον προσωπικό μου γολγοθά και δείξε μου το δρόμο για τη λύτρωση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανωνυμος ειπε...
αγιε μου νεκταριε σε παρακαλω σε ικετευω κανε καλα την ανυψουλα μου της εχουμε δωσει το ονομα σου και του αγιου στυλιανου επειδη πασχει απο σοβαρη ασθενεια δωσαμε τα ονοματα αυτα να μας την πρστατευεται αυτη την στιγμη ειναι στην εντατικη σε ικετευω αγιε μου νεκταριε βοηθησε την να ξεπερασει το κινδυνο καντην μου καλα να ερθει στο σπιτι μας ξανα γερη να χαμογελασουμε και παλι ειδη εχει περασει παρα πολλα φυλαξε την μου δωστης δυναμη να γινει καλα και να ερθει ξανα γερη στο σπιτι μας και γω οτι σου χω ταξει θα το κανω ...καντε το θαυμασας αγιοι μου σας εκλιπαρω ξερω οτι παντα το βοηθατε ββοηθηστε την μου και τωρα κ παντα να μου την προστατευεται και ας δωσεις σε μενα ολα τα ασχημα αρκει το μικρο μου αγγελουδι να το προστατευεται παντα δινω και την ζωη μου αρκει να ειναι το μικρουλι μου καλα βοηθησετην μου αγ νεκταριε αγ στυλιανε αγιοι μου αναργυροι αγ αποστολε βαρθολομαιε σας ικετευω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ. ΔΙΝΕ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε,δωσε σε εμενα κ στην οικογενεια μου υγεια,αγαπη κ γαληνη..βοηθησε με να αρραβωνιαστω με τον ανθρωπο μου και να ζησω μαζι του..δωσε φωτιση κ ηρεμια στην αδερφη μου..στην αγαπημενη μου φιλη Μαρια που φευγει στην Κυπρο δωσε μια καλη δουλεια,ευτυχια κ παντοτινη αγαπη με τον Παναγιωτη κ να γινει συντομα μανουλα..την αγαπω..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παππούλη μου συγχώρεσε με και βοήθησε με.....πιστεύω σε ένα Θεό πατέρα παντοκράτορα...Νεκτάριος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε, καταλάγιασε τον ανθρώπινο πόνο που πραγματικά είναι τόσο μεγάλος... Κάνε και εμένα να φτάσω στην προσωπική μου Ανάσταση μετά τον Γολγοθά των τελευταίων χρόνων. Δώσε μου αν θες κουράγιο και δύναμη να ανέβω την τελευταία ανηφόρα γιατί νοιώθω πως δεν έχω άλλες αντοχές... Δώσε και στον ανθρωπό μου κουράγιο να αντέξει και κάνε τους δρόμους της αγάπης μας να έρθουν πιο κοντά... Συγχώρεσε την οργή μου αλλά είμαι άνθρωπος, κουράστηκα να δείχνω δυνατή. Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις στείλει. Κάνε να πλημμυρίσει με φως το βαθύ σκοτάδι που ζούμε και οι δυο... Μη μας εγκαταλείπεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να συνεχίζουμε να αντέχουμε όσα μας δίνονται με καρτερικότητα και υπομονή. Ας έχουμε κουράγιο για όλα. Άγιε μου, μόνο ένα βλέμμα και μια λέξη έχω ανάγκη για να συνεχίσω να ανεβαίνω τις ανηφόρες... Χάρισέ τα μου... Γνωρίζεις πόσο έχω πονέσει και συνεχίζω να υποφέρω. Ξέρω πως όλα όσα ανεβαίνουν ψηλά εισακούγονται, μα θέλω να παρακαλέσω να μην αργήσει η Ανάσταση για όλους μας. Ας είναι μια λιγότερο πονεμένη χρονιά και γεμάτη ευλογία για όλους μας. Πιστέψτε το και θα γίνει...!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε μου Νεκταριε,ντρεπομαι να σου ζητω,οσα κ αν μου δινεις ποτε δεν τα βλεπω αρκετα κ παντα θελω κ αλλα. βλεπω τη διστυχια των ανθρωπων ,τις αρρωστιες κ ολα οσα περνανε κ μονο τοτε εκτιμω τη καλη μου τυχη ,την υγεια ,το σπιτι μου,φαγητο! σου ζητω συγχωρεση που δεν εκτιμω απ τη ψυχη μου μεσα, την ευνοια του θεου στο προσωπο μου κ αυτη την παρακληση κανω...φερε με πιο κοντα στο θεο ,θα χαθω αν δεν με φροντιζει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου ΝΕΚΤΑΡΙΕ βοηθησε σε παρακαλω την εγγονη μου Μαρια να γινει καλα και να μιλησει

9 Ιανουαριου 2012 18:30 μ.μ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γλυκε μου Παππουλη μου Αγιε μου Νεκταριε!Σ'ευχαριστω για ολα τα καλα που εχεις δωσει στην οικογενεια μου και συνεχιζεις να δινεις το μονο που θελω ειναι την υγεια μας που ειναι οτι πιο πολυτιμο εχουμε.Παντα εισαι εκει για την οικογενεια μου και το ξερω.Θα ερθουμε στην χαρη σου γιατι το εχω βαρος στηνψυχη μου που αργησα να ερθω.Η ψυχη μου ειναι παντα κοντα σου Σ'ευλογω Σ'ευγνωμωνω και Σε δοξαζω.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Agie se euxaristw kai se proskuno gia th zwh pou mou xarises...To onoma sou onoma mou mia zwh....prostatepseme apo auto pou me talaipwrei ta teleutaia xronia....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε τελευταια ερχεσαι συνεχεια στο μυαλο μου.
Σε παρακαλω βοηθα τα παιδια μου δεινε τους δυναμη,βοηθησε και την
εγγονη μου να γινει καλα και να μιλησει Αγιε μου .
Στειλε και στην κορη μου,που τοσο σε αγαπαει ,ενα καλο παιδι
Σευχαριστω για ολα που εχεις προσφερει στην οικογενεια μου.
ΔΟΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
Ο χρήστης αλεξανδρος είπε…
Άγιε Νεκτάριε μου σε παρακαλώ βοήθησε τη προγιαγιά μου να μην πονάει..Να γίνει καλά!Ξέρω ότι με τόσες ασθένειες ο Θεός και εσείς την κρατάτε ζωντανή!Σας ευχαριστώ!Την ευχή σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε και Θαυματουργε.. Σε θερμοπαρακαλω επισκεψε και ιασαι τας ασθενειας ημων, ενεκεν του ονοματος σου, Κυριε ελεησον, Κυριε ελεησον,Κυριε ελεησον!!! Υπερ υγειας: Μαριος-Ραφαηλ, Εμμανουηλ-Λουκας, Νικολαος,Σωτηρια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε οι γιατροι δίνουν στο θείο μου τρεις μηνες ζωής.Δεν μας μενει καμια ελπιδα παρα μόνο ένα θαύμα. Σε θερμοπαρακαλω να κανεις το θαυμα σου για τον Μενέλαο τα τέσσερα του παιδιά και τη γυναίκα του.Κάνε το θαύμα σου Άγιε μου και θα έρθουμε όλη η οικογένεια από την Κύπρο να προσκυνήσουμε την χάρη σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μονο ενα 8αυμα ζηταω να γινει καλα η κοπελα μου για να μπορεσουμε να ειμαστε μαζι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαιρε αδελφε προσευχησου πιστα στην παναγια μας και στον αγιο νεκταριο και ολα θα πανε καλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε που θεραπευσεσ τον αδελφο μου στον οποιο εμφανιστικεσ στο λονδινο σε παρακαλω απο τα βαθη τησ ψυχηχ μου θεραπεωσε τον πατερα μου που εχει καρκινο καιν τον γιο μου που υποφεροι απο ψυχολογικα προβληματα ωποσ και θα το βλεπετε, σασ παρακαλω σταθητε διπλα στα παιδια μου καθε στιγμη τησ ςωησ τουσ, σουλλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκτάριε μου πιστεύω! Βοήθα τον θείο μου που μπαίνει αύριο στο χειρουργείο.Κάνε το θαύμα σου Άγιε μου να χαθεί το γλοιοβλάστωμα!
Ο χρήστης στελλα είπε…
Αγιε μου Νεκταριε βοηθησε με με το μαγαζι μου κανε το θαυμα σου και αξιωσε με να ερθω να σε προσκηνισω κανε το θαυμα σου Αγιε μου σε παρακαλω και σε ευχαριστω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΙΧΩΣ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΙΨΕΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Άγιος είναι εδώ και μας ακούει. Το 2000 ζούσα στην Αθήνα και πολλές φορές ένιωσα μοναξιά και απελπισία. Ο Άγιος εμφανιζόταν με τη μορφή εικόνων του και μου έδινε δύναμη και χαρά. Κάποια φορά τον παρακάλεσα να με βοηθήσει με την παρουσία του. Μπήκα στην πρώτη εκκλησία που βρήκα μπροστά μου και δίπλα στο παγκάρι... είδα την εικόνα του! Γεμάτη χαρά προσκύνησα και συνέχισα το δρόμο μου. Επιστρέφοντας στο σπίτι σκεφτόμουν ότι ίσως ήταν σύμπτωση. Ξαναπαρακάλεσα τον Αγιο να έρθει. Στο σπίτι βρήκα ένα νέο περιοδικό της κυρίας που με φιλοξενούσε, άσχετο με θρησκευτικά θέματα. Κι όμως μέσα στις σελίδες του ήταν μια φωτογραφία του Αγίου!!!
Ήμουν παντρεμένη αλλά ο άνδρας μου ζούσε στο εξωτερικό κι εγώ ως καθηγήτρια δεν μπορούσα ακόμη να τον ακολουθήσω. Όταν έφτασε η ώρα να φύγω με απόσπαση δεν ήταν σίγουρο σε ποια περιοχή θα με έστελναν γιατί υπήρχε μόνο μια θέση στην πόλη όπου έμενε ο άνδρας μου αλλά πολλοί ενδιαφερόμενοι γιαυτή τη θέση. Κάποιος συνάδελφος μου έδωσε το όνομα και το τηλέφωνο μιας υπεύθυνης στο εξωτερικό που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Εγώ ντρεπόμουν όμως να την ενοχλήσω. Παρακάλεσα τον Άγιο να με βοηθήσει να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω και τότε.. χτύπησε το κινητό μου: ήταν η κυρία από το εξωτερικό που με ρωτούσε τι θα ήθελα!!!-Μα, πώς ξέρετε το τηλέφωνό μου, τη ρωτώ. -Με πήρατε εσείς, μου λέει.- ΄Ομως στις κλήσεις μου δεν φαινόταν να την έχω πάρει!!!
Τελικά βρέθηκα με τον άνδρα μου στην ίδια πόλη. Δύο μήνες αργότερα ήμουν έγκυος και ο ανδρας μου έλειπε σε ταξίδι. Ήμουν πάλι μόνη και σκέφτηκα να ζητήσω από τον Άγιο συμπαράσταση. Μετά την προσευχή άναψα τυχαία την τηλεόραση κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό: Στη γερμανική τηλεόραση λοιπόν η πρώτη εικόνα που είδα ήταν το όνομα NEKTARIOS!!! Eπρόκειτο για ένα παιδί που τραγουδούσε, αλλά η "σύμπτωση" μου έδωσε τόση χαρά!
Το παιδί μας το βαφτίσαμε στην Αίγινα, στη Μ. Χρυσολεόντισσας όπου πήγαινε ο Άγιος να προσκινήσει την Παναγία.
Ευλογημένο να είναι το Όνομα του Κυρίου και οι Άγιοι Αυτού!
Δόξα τω Θεώ!
Ο χρήστης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε…
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ!ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ 09/11/2004 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ(ΕΜΕΝΑ).ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ?ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ (ΜΑΡΙΑ).
ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγαλε μου Αγιε. Εσυ που εχεις βοηθησει τοσο κοσμο που σε ειχε αναγκη, εσυ που γιατρεψες τον πατερα μου και εκανες τους γιατρους να μιλανε για θαυμα, σε παρακαλω να φωτισεις και να ευλογισεις την οικογενεια μου. Δεν ημουν σωστος πατερας και συζυγος, εχω ομως μετανιωσει για τα λαθη μου και θελω να τους δωσω ολη την αγαπη που στερηθηκαν αυτα τα διομισι χρονια. Ενωσε παλι την οικογενεια μου, βοηθησε μας να μονιασουμε και να ειμαστε παλι αγαπημενοι οπως οταν γνωριστηκαμε. Θα ερχομαι καθε χρονο στο σπιτι σου και θα προσκυνω τη χαρη σου! Σε ικετευω, κανε το θαυμα σου!
Ο χρήστης gianna είπε…
Aγιε Νεκταριε απο την πρωτη στιγμη που ακουσα για σενα και ηρθες και μου μιλησες πιστεψα σε να !Ειμαι σιγουρη πως ενα μηνα τωρα που το αντρακι μου νοσηλευτε στη μεθ ησουν στο πλαι του!τον βοηθησε να ζησει ,το βοηθησε τον να ξυπνησει και να ειναι σωος και αβλαβης!ΕΛΕΕΙΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟΝ ΣΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ...θα ερθω στην αιγηνα να σε δω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΧΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ..ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε μου βοήθησε μας... Υποφέρουμε και οι δυο. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Μην επιτρέψεις άλλη ανηφόρα στον Γολγοθά μας. Κάνε να είναι η τελευταία μας. Ξέρεις πόσο πονάμε. Σύγχώρεσε τα όποια λάθη έχω κάνει και δείξε μας μια χαραμάδα ελπίδας. Στείλε μου ένα σημάδι. Σε ικετεύω... Μη μας εγκαταλείπεις... Κρατησέ μας το χέρι στο σκοτάδι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε θαυματουργε βοήθησε μας και κανε να πανε όλα καλα με τον μπεμπη μας. Σε παρακαλω , μεσίτευσε στην Παναγια μας να έχει όλα τα παιδάκια του κόσμου καλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να αγαπαμε αλληλους διχως διακρισεις.και να μην ζηταμε τιποτα αν ειναι δυνατον απο Εκεινον.μονο προσευχη ελεημοσυνη πονοψυχια.οποιος πιστευει σε Εκεινον δεν φοβαται τον θανατο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ Τ0 ΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκτάριε, Μεγάλη η Χάρη σου!!!!!Ήρθα και προσκύνησα μικρό παιδάκι κι άκουσα να χτυπάς τρείς φορές. Φώναξα την γιαγιά μου να σ ακούσει, αλλά σ άκουσα μόνον εγώ. Το νοιώθω πως μας προστατεύεις. Δώσε μας την ευλογία σου, να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και συγχώρεσε μας για τις αμαρτίες μας.Δώσε μας τη δύναμη να συγχωρούμε αυτούς που μας έκαναν κακό και να είμαστε ταπεινοί. Είθε το θαυματουργό Σου Χέρι να βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας. Την ευλογία Σου Άγιε Νεκτάριε!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ,ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ.ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ,ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ.ΠΡΟΣΤΡΕΞΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΑΓΙΕ ΜΟΥ.Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καθε βραδυ κοιμαμαι με την εικονα του Αγιου Νεκταριου διπλα μου,συγκεκριμενα οταν ακουμπαω κ την εικονα του το σκοταδι γαληνευει... αλλα ντρεπομαι τοσο πολυ που τον απογοητευω καθημερινα με τις αμαρτιες μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ'ευχαριστω τοσο πολυ Αγιε μου Νεκταριε που βοηθησες την καρκινοπαθη μανουλα μου κατα την παραμονη μας στο Αρεταιειο και εκανες το θαυμα σου και κατα την παραμονη μας εκει (με απιστευτη εξυπηρετηση και αγαπη απ ολο το προσωπικο)και πριν το χειρουργειο και μετα που πηραμε ανελπιστα (και για τους γιατρους) καλα νεα για την υγεια της. Σ ευχαριστω που μας οδηγησες στο συγκεκριμενο νοσοκομειο και μας εδωσες την ευκαιρια να προσκυνησουμε τη χαρη σου στο δωματιο που παρεδωσες την ψυχη σου στο Θεο και να σε γνωρισουμε καλυτερα.Σ ευχαριστω που μας αξιωσες να προσκυνησουμε τη Χαρη σου και στο σπιτι σου στην Αιγινα. Βοηθησε με και μενα τον πολλακις αμαρτωλο να βρισκομαι παντα στο δρομο του καλου και να μπορεσω να αλλαξω ολα αυτα που με κανουν και παραστρατω.Να ειμαστε ολοι μας εστω και στο ελαχιστο ανταξιοι ολων αυτων που μας προσφερετε.Σε θερμοπαρακαλω να χαριζεις υγεια , αγαπη και προστασια απο το κακο στην οικογενεια μου και σε ολο τον κοσμο.Επειδη το κακο δεν θα σταματησει να χτυπαει, δινε πιστη ακλονητη και ευλογια Κυριου , να το διωχνουμε ολοι μακρια. Με Σενα φιλο και συμπαραστατη μας παντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε, στείλε μου ένα σημάδι ελπίδας και συνέχισης των προσπαθειών μου. Αγαπιόμαστε πολύ και είναι κρίμα... Γνωρίζεις τον πόνο της ψυχής μου χρόνια τώρα. Δώσε μου κουράγιο να φτάσω στο τέλος του Γολγοθά μου. Συνέτισε και προστάτευσε τον αγαπημένο μου και κάνε επιτέλους τους δρόμους της αγάπης μας να ενωθούν. Γνωρίζω πως με ακούς. Σε ευχαριστώ Άγιέ μου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε σε παρακαλώ εισάκουσε την προσευχή μου, όπως είχες εισακούσει και την προσευχή της μανούλας μου όταν εγώ ήμουνα άρρωστη και στο κρεβάτι του νοσοκομείου ετοιμοθάνατη.
Να δώσεις επίσης υγεία σε όλη την οικογενειά μου.
Την ευχή και την ευλογία σου να έχουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μ.ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ Σ .ΑΛΕΞΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου σε παρακαλώ προσφερέ μου ένα σημάδι ελπίδας και χαράς. Είναι το μόνο που ζητάω, για να ξαναξεκινήσω να ελπίζω, να ζω... Εσύ μονάχα γνωρίζεις το μέγεθος του πόνου μου. Δείξε μου αν θες ένα φως στο βαθύ τούνελ και ένα διέξοδο σε αυτό που ζω. Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρισμένα, αλλά είμαι άνθρωπος και είναι φορές που λιποψυχώ νοιώθοντας οργή και αβάσταχτο πόνο, γιατί όλα αργούν τόσο πολύ να αλλάξουν... Ίσως δεν είναι ακόμη ώρα... Αυτό πιστεύω και συνεχίζω να ελπίζω. Ο Θεός μονάχα γνωρίζει την σωστή ώρα... Δώσε μου ένα μικρό σημάδι ότι όλα θα πάνε καλά, κουράγιο και δύναμη Άγιε μου μέχρι την Ανάσταση...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε να μας προστατευεις, να μας δινεις υγεια και να μας εχεις υπο την προστασια σου. Θα ερχομαι στην Αιγινα οποτε μπορω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπημενε μου Αγιε Νεκταριε σε ευχαριστω πολυ για το θαυμα σου.Υπεφερα πολλα χρονια απο το στομαχι μου. Περσι εφτασα σε σημειο να μην μπορω να φαω καθολου. Οι γιατροι μου ειπαν οτι οφειλεται απο ψυχολογικους παραγοντες, αλλοι μου ειπαν οτι εχω νευρικη ανορεξια. Μου εδωσαν φαρμακα ομως η κατασταση μου χειροτερευε, εχανα συνεχως κιλα με αποτελεσμα να φτασω στα 38 κιλα. Οι γιατροι μου ειπαν οτι αν συνεχισω ετσι θα πεθανω. Μετα απο ενα μηνα ηρθα στην Αιγινα σε παρακαλεσα με δακρυα στα ματια να με βοηθησεις. Φευγοντας απο το μοναστηρι σου πιστευα οτι θα με κανεις καλα. Την επομενη μερα που ξυπνησα δεν ενιωθα τιποτα ημουν τελειως καλα. Ψυχολογικα ημουν πολυ καλα και το στομαχι μου επισης. Εξι μηνες πριν επισκεφτω το μοναστηρι σου ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν μεσα σε μια φυλακη πολυ στεναχωρημενη και ακουσα μια φωνη να μου λεει οτι σε εξι μηνες απο σημερα θα βγεις απο την φυλακη σου. Ξυπνησα και σημειωσα την ημερομηνια. Οταν πηγα στην Αθηνα μου προτεινε ο ξαδερφος μου να παμε στον Αγιο Νεκταριο στην Αιγινα. Οταν γυρισα στο σπιτι μου ειδα στο ημερολογιο οτι ειχαν περασει εξι μηνες ακριβως απο την ημερα που ειδα το ονειρο. Σε ευχαριστω πολυ Αγιε μου Νεκταριε που μου εδωσες την υγεια. Σε παρακαλω πολυ βοηθησε με και στα θεμα που με απασχολει, πιστευω οτι θα με βοηθησεις και τωρα. Σε ευχαριστω πολυ για ολα μεσα απο την καρδια μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα θαύμα επιζητώ και εγώ με την σειρά μου χρόνια τώρα. Το ξέρω Άγιέ μου ότι θα μου το φέρεις... Δεν γίνεται αλλιώς. Ελπίζω και περιμένω... Ας μας έχεις όλους υπό την Σκέπη και την Προστασία Σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑ8Ε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ 8ΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε, συγχώρεσε σε παρακαλώ τις αμέτρητες αμαρτίες μας και δίνε υγεία στην ψυχή και το σώμα μας. Σε ικετεύω μεσίτευσε στην Παναγία μας και προσευχήσου υπέρ της μανούλας μου. Είναι ό,τι μας έχει απομείνει, σε παρακαλώ Άγιε μου Νεκτάριε θεράπευσέ την και προσευχήσου για υγεία και μακροημέρευση. Άγιε μου θα σε επισκέπτομαι κάθε χρόνο και όσο πιο συχνά μπορώ. Δοξασμένο το όνομά σου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα θαύμα Άγιε Νεκτάριε... Ένα μόνο θαύμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου χάρισε μας επιτέλους μια χαρά. Δεν μας αξίζει τόσος πόνος. Δείξε μας ένα φως στο μακρύ και σκοτεινό τούνελ της μέχρι τώρα ζωής μας και χάρισε μας λίγη ευτυχία. Προσεύχομαι κάθε ημέρα για εμένα, για εκείνον και για όλους όσους μας έχουν πληγώσει, αναμένοντας με ελπίδα την Ανάσταση και των δυο μας. Μη μας αφήσετε να χαθούμε στο σκοτάδι, γιατί χωρίς την Βοήθεια και την Προστασία Σας θα χαθούμε. Μη μας εγκαταλείπετε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παππου συγχωρεσε με και δειξε μου το σωστο δρομο,βοηθησε την κυρια ελπιδα και την φρωσο....το ξερω παππουλη οτι ειμαι αμαρτωλος αλλα ακουσε την προσευχη μου...αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκταριε μου, αυριο που ξημερωνει η χαρη σου, βοηθησε ολους εκεινους που την αναγκη σου και μενα την αναξια...Αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε σε παρακαλω προστατεψε τα παιδια μου . Γιατρεψε το μικρο μου Γεωργιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε,
ταπεινά σου ζητώ, διώξε μακριά τη μεγάλη θλίψη που έχει καταβάλλει την ψυχή μου τόσον καιρό τώρα. Σε ικετεύω πρέσβευσε στην Παναγία μας και κάνε το Θαύμα Σου να γίνει αυτό που τόσον καιρό περιμένω! Θα 'ναι η δική μου μικρή και ταπεινή Ανάστασις!
Γνωρίζω πως είμαι τόσο αμαρτωλός, μα θέλω επιτέλους να δώσω κι εγώ χαρά και δύναμη στους αγαπημένους μου πριν είναι πολύ αργά!
Δεν αντέχω άλλο την απελπισία, σε παρακαλώ βοήθησέ με να ξανασταθώ στα πόδια μου!
Μεγάλη η Χάρη Σου και δοξασμένο το 'Ονομά σου Γέροντά μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιέ μου Νεκτάριε εσύ που είσαι ένας Άγιος που έζησε πιο κοντά στους καιρούς μας (ως το 1920) και καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να σταθούμε εμείς οι άνθρωποι στα πόδια μας και κοντά στο Θεό, δίνε μας δύναμη,υγεία και λύτρωση στις στεναχώριες μας..Σε παρακαλώ βοήθα αυτούς που σε χρειάζονται όπως σε χρειάζομαι και εγώ..Δώσε μου δύναμη
να πραγματοποιήσω το ταμα μου..και προσευχήσου στο Θεό μας να μου χαριζει συγχώρεση,υγεια,εργασία κ σύντομα έναν άνθρωπο άξιο για οικογένεια.Δώσε μου κουράγιο γτ νιώθω κούραση και θλίψη.Αξίωσέ με να έρθω να σε προσκυνήσω.Σε ευχαριστώ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ' ευχαριστώ για όλα Άγιέ μου Νεκτάριε. Για τη δύναμη και το κουράγιο που μου δίνεις κάθε φορά που απελπίζομαι, για την ελπίδα που μου χάρισες πριν λίγο.
Σε εκλιπαρώ δώσ' μου φώτιση, ικανότητα και τύχη να καταφέρω να συνεχίσω, συγχώρεσέ την ανυπομονησία μου και αξίωσέ με να αποδώσω το τάμα μου!
Βοήθησέ με να μπορέσω να ξαναδώσω χαρά στους ανθρώπους και να ξανανοιώσω ζωντανός.
Φρόντιζε όλους όσους ζητούν τη βοήθειά σου Γέροντα!
Γενηθήτω το θέλημά σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
΄Άγιέ μου Νεκτάριε σε παρακαλώ βοήθησέ με,σε παρακαλώ δικαίωσε όλες τις προσπάθειές μου..Εσύ γνωρίζεις τα αμέτρητα δάκρυά μου,και τον πόνο μου,σε ικετεύω,ας μην πανε αδικοχαμένα,ας αξίζουν τον κόπο και ας βγουν τελικά σε καλό..Ο Θεός μας,όλα τα μπορεί..Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη..Σε ευχαριστώ που με ακούς..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Agie mou Nektarie , sugxwrese me gia mia akoma fora pou perifronisa to''kalo''pou toso aploxera mou edwses kapote.Se parakalw kane emena kai ton an8rwpo mou na eimaste pali mazi.Exw ftasei sta oria mou.Kati mou leei pws me akous alla den exw dei tipota pou na to apodeiknuei.Mono skorpies skepseis sto mualo mou.Se parakalw fere ti xara pou toso polu perimenw
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
agie mou nektarie se euxaristw pou akous tis proseuxes mou ..se euxaristw an me voithises k su euxaristw k to theo pou ekei pou imoun toso moni esteile pisw ton anthrwpo mou..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Agie mou s euxaristw pou mou esteiles ena mikro deigma oti isws me akous.Fovamai na xarw akoma,alla eides pws alla3es ti zwi mou mesa se deuterolepta.Se parakalw kane auto pou eida na einai ali8ino giati arxizw kai peftw pali.Den 3erw ti na kanw,den se exw dei pote mou alla exw niwsei tin parousia sou ametrites fores.3erw oti me akous alla xanw to kouragio mou.Ti prepei na kanw gia na me voi8iseis?S agapw kai se vazw panw apo ola. S euxaristw gia ola ta kala pou mou dineis alla frontise auto pou 8elw se parakalw...Kourastika na elpizw ;(
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kale mou agie se parakalw voitha olo ton kosmo..se exoume anagi..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχε ολα τα παιδια του κοσμου καλα!!!!! εχε και τα δικα μου!!! Ειμαι παντα ευγνωμων!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε Νεκταριε βοηθησε να ξεπερασω την αροστια μου και να μας εχεις ολους καλα οικογενια φιλους και ολο τον κοσμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου τον τελευταιο καιρο που εχω προβλημα με την οικογενεια μου σε καθε εκκλισακη που πηγενο υπαρχει η εικονα σου αν ειναι αγιε να κανεισ το θαυμα σου καντο γρηγορα να ειμερεψουν η ψυχες της οικογενειας μου σοσε μας τους αμαρτολους καταλαβαμαι οτι οταν δεν ακολουθουμε τον δρομο του θεου δεν χεραιτε βοειθισεμαι και εμενα που το θελω τοσο πολυ δεν αντεχο αλλο η ψυχι μου βασανιζεται σοσεμε σε παρακαλο σε επικαλο συχνα και μου εμφανιζεσαι κανε και το μεγαλο θαυμα που περιμενο μελαχταρα φιλα ολον τον κοσμο αυτο που ζω να μην το περνα ανθρωπος σε ευχαριστω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θελω κι εγω με τη σειρα μου να ευχαστισω τον Αγιο Νεκταριο γιατι την ημερα της γεννησεως μου εκανε το θαυμα του σε μενα. Οι γιατροι δεν εδιναν πολλες ελπιδες να γεννηθω ζωντανη. Τοτε ο πατερας μου εταξε στον Αγιο και ολα κυλησαν καλα. Δοξασμενο το ονομα του εις των αιωνα του αιωνος. Ελπιζω και τωρα που τον χρειαζομαι να με βοηθησει. Με λενε Ζηκου Κατερινα και ειμαι γεννημενη στις 9/11/71. Θαυμαστος ο Θεος εντοις Αγιοις Αυτου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Agie mou me exeis 3exasei.Se parakalw edw kai 4 mines gia to idio pragma.vasanizomai para polu,i ore3i uparxei mesa mou alla oi dunameis mou me egataleipoun.opoio k na einai to 8elhma tou 8eou,einai adiko na upoferw etsi tosous mhnes.Tremw tin hmera pou 8a pligw8w para panw.Se parakalw estw k meta apo toso kairo kane to 8auma sou...kouragio se olo ton kosmo
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευλόγησε Άγιε Νεκτάριε!
Σ'ευχαριστώ για κάθε στιγμή ζωής που μας χαρίζεις.
Δέησε στην Παναγία μας να γίνει το θαύμα σου!
Βοήθησέ με να διώξω μακριά επιτέλους την θλίψη απ' την ψυχή μου.
Δώσε ευλογία Γέροντα να σταθώ και πάλι στα πόδια μου και να σμίξω με την οικογένειά μου.
Κι αν είναι το θέλημά σου, κάνε με να νοιώσω και πάλι πλήρης και γαλήνιος άνθρωπος.
Ταπεινά και δυνατά σ'ευχαριστώ γέροντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε μου νεκταριε κανε με καλα!!να εχω την υγεια μου θελω!και εγω και η οικογενεια μου!!!πιστευω σε σενα!!!και θα ερυω να σε επισκεφτω συντομα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αγιε μου ΝΕΚΤΑΡΙΕ θα ερθω στο σπιτι σου!στο ζηταω μεσα απο την ψυχη μου βοηθησε με να γινω καλα!!και να βρω επιτελους τον εαυτο μου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο ΑΓΙΟΣ μας ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ειναι θαυματουργος!!!!τελος φεβρουαριου ξεκινησε η δικη μου περιπετεια!!ειχα μπαλακια στο λαιμο και κατι στην γλωσσα ετρεχα για βιοψιες για εξετασεις!!ειχα απελπιστει!!ειχα ενοχλησεις πολλες στον λαιμο!!!τον επισκεφτηκα τον αγιο μου νεκταριο και τον παρακαλεσα να μου τα παρει να με κανει καλα!!!και οντως δεν εχω τιποτα!!μου τα πηρε ολα!!!και τελοσ του μηνα θα ξαναπαω να τον ευχαριστησω!!μεγαλη η χαρη του!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΥΜΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ..ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ!!ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΟΣ,ΘΕΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Den 8elo na nomizete asxima gia emena alla fovamai oti exei klonistei i pisti mou.parakalaw to 8eo ton agio tin panagia mas k mono pikres eispratw.se diaforetika 8emata oxi mono se ena.Niw8w toso moni alla panta ekei 3anagurizw.To dexomai oti ola ginonte gia to kalo mas alla ze empeiries pou mou kostizoun psuxologika enw prin exw proseuxi8ei stin panagia na me voi8isei.Ola arxika deixnoun san kalos oiwnos k telika panw pou paw na or8opodisw k eimai xaroumeni,ginomai xeirotera apo prin.Den 3erw an to exete ais8an8ei alla pleon de niw8w...den exw xara apo tipota gurw mou k niw8w oti vi8izomai stin kata8lipsi...proseuxomai sunexeia k den vlepw kamia allagi.Mono pseudais8iseis....ypoferw den 3erw ti na kanw oso k na ta dw san empeiria auta pou mou sumvainoun erxete i stigmi xalarwneis k les afou proseuxomai mporei kati na einai apo ton 8eo... Makari na eixa mia apantisi s ayta poy me vasanizoun.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
einai duskolo alla kane upomoni k min xaneis tin pisti sou..oloi kouvalame 1 stauro akoma k autoi pou fainontai xaroumenoi..!o Theos dokimazei tin pisti k tin upomoni mas..alla panta mas akouei k oti kanei einai katw apo to theio sxedio Tou..oloi paideuomaste k talaipwriomaste swmatika k psuxologika kathws k oikonomika alla exei o Theos..mi xaneis tin pisti k tin elpida sou,mexri teleutaia stigmi na elpizeis se Ekeinon..k gw pou sou milaw twra exw diafora pou varainoun tin psuxi omws exw lavei ti Theia voitheia se periodous pou Tin eixa pragmatiki anagi..opote niwthw na xanw ti dunami mou diavazw to parakatw keimeno pou tuxaia epese sta xeria mou k pairnw kouragio: "prin sou steilei o theos ton stauro pou sikwneis, ton koitakse me ta pansofa matia tou, ton eksetase me tin theia logiki tou, ton thermane sthn gemati agapi kardia tou, ton zugise kala me ta storgika tou xeria, min tuxon kai pesei baruteros apo oso mporeis na sikwseis.. kai afou upelofise to tharros sou, ton eulogise kai ton apithwse stous wmous sou.. mporeis naton sikwseis!!!kratise ton kai anebaine apo ton Golgotha pros tin Anastasi..." elpizw na se anakoufisa..min stamatas na proseuxesai kai na elpizeis ston alithino theo mas..kali dynami...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Euxaristw polu gia tin apantisi sou.Wraia..lene oti o 8eos einai uper tis agapis.otan tou zitas kati xwris dolo sxetiko me agapi,kai exeis idi parei to ma8ima sou kai ola pane kala k 3afnika se fernei se xeirotero simeio apo prin,les ti einai auto?o stavros pou koubalaw?Giati na ginw 3ana xalia k na eimai k apo katw?Vlepw allous an8rwpous pio vrwmerous stin psuxi a8eous k exoun pio eutuxismeni zwi apo emena.xamogelane.kai egw akoma talaipwroume.exw skepseis asximes.oti den antexw allo pono.Lupamai pou grafw etsi alla exw kourastei na zitaw kati,na deixnei oti einai i apantisi stis proseuxes mou,toso omorfo,kalumeno me asteroskoni na les epitelous vrika auto pou oneireuomouna,oriste giati talaipwri8ika!gia to kalo pou ir8e!!kai tsaf i ama3a ginete koloku8a.den exw vlapsei pote an8rwpo.kai apo olous pairnw pono.Filous,sxeseis...akoma kai stin omorfia o 8eos me exei kanei mia polu omorfi parousia.me kali kardia k ton euxaristw mera nuxta.kai omws oloi mou feronte sa na eimai i pio asximi.Akougomai upervoliki alla etsi niw8w mesa mou.oti kaneis den vlepei tin omorfia pou exw mesa mou.Pote den mou exei sugxwrisei kanenas apla la8akia.oloi me kollane ston toixo.meta vevaia oloi erxonte sta logia mou k mou zitane sugnwmi alla ti na to kanw ?otan exw klapsei toso poli....gia na akousw ena sugnwmi?to 8ema einai to paron.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tha sou apantisw ksana!epeidi exw tin entypwsi oti eisai nea kopela opws k gw, katalavainw ola auta pou les alla na ksereis pws oloi mas exoume kati na varainei tin psuxi mas akoma k otan xamogelame..to thema einai na kanoume upomoni k na elpizoume sto theo..k gw prin merikous eixa provlima gia pollosti for a me ti sxesi mou k an diavaseis parapanw tha deis oti parakalousa ton agio nektario na me voithisei kathws k ton agio rafail k ontws me voithisan,paliotera eixa provlima ugeias k me voithisan,dyskoleuomoun na parw to ptyxio mou,me ponesan sxeseis sto parelthon alla k files adelfikes, k twra den exw douleia gia para poly kairo k ola auta sta lew gia na suneiditopoihseis oti panta tha uparxoun provlimata sti zwi..molis ksepernas to ena thema tha erxetai ena allo,min panikovallesai,exe pisti k o theos tha sou dinei kouragio na to paleueis..dystyxws I zwi dn einai strwmeni me rodopetala k dn erxontai ola etsi opws ta theloume..simasia exei na exeis ugeia,esu kathws k autoi pou agapas,stasou sta podia sou k exe upopsi sou oti apo mia hlikia k epeita,ta pragmata allazoun I ksegnoiasia feugei k dn mporoume na xairomaste opws paidia..mporoume omws na kanoume oneira k na elpizoume sto theo gia ena kalytero aurio..min apelpizesai kserw einai dyskolo k melagxwleis alla prospathise na deis k ti thetiki pleura..pisteuw akradanta pws ola ginontai gia kapoio logo..mi lugizeis,oloi fagame k sunexizoume na trwme strapatsa k gw pou sto lew exei kaei I gouna mou,alla eilikrina I moni mou elpida stis pio duskoles stigmes einai o Theos..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ontws fili mou to teleutaio sou minima me 3emperdepse ligo k s euxaristw.Kai egw eixa problima me ti sxesi mou.kai parakalaga mera nuxta na gurisei.kai anti gi auto?ponos k xasimo xronou.kai meta to dextika san empeiria.kai eida ok oti itan kalutera pou xwrisa.Ap tin alli omws an itan ap to 8eo auti i sxesi 8a to dexomoun k den 8a paraponiomoun.kai panw pou sta8ika sta podia mou,pernaga tin kaluteri mou fasi moni k imoun pali kala,parakalesa na vrw enan ali8ino an8rwpo pou na mou a3izei.Kai nai ir8e sto dromo mou to pio teleio atomo!Opws ton i8ela enas aggelos.Pou eipa na giati den leitourgise me ton proigoumeno!Mou a3ize kati kalutero!alla dustuxws...Paei k aytos.K egw exasa k tin a3ioprepeia mou giati den skeftika sosta,anti na fugw me to kefali psila.Kai lew pou einai o 8eos tin wra pou ton xreiazese?Pws se prostateuei telika?Me to na se 3anari3ei ston idio pono xeirotera?To mono pou mou exei meinei ta teleutaia 3 xronia tis zwis mou einai mia pikra....Mexri k apenanti sto 8eo pia niw8w keni.xwris sunais8ima.kai ante3a tosa polla...apla pleon den paei allo.kahkan ola mesa mou k den exei meinei tipota :(
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
se katalavainw fili mou alla eisai lypimeni gia auto skeftesai etsi..se katalavainw apoluta giati k gw mexri na kataliksw sti sxesi pou exw twra, dustuxws sunantisa sto dromo mou anthrwpous pou mou ferthikan me tropo pou den mou aksize..otan hremisa omws apo olo auto skeftika pws apo edw k pera isws na prepei na pernaw apo koskino tis epiloges mou akoma k an fainomenika einai kales..k exei o theos tha erthei I stigmi pou tha gnwriseis k su ton anthrwpo pou einai gia sena..dwse xrono pare dunameis,vres ta me ton eauto sou giati me ti thlipsi k tin autolupisi dn tha mporeseis na proxwriseis alla oute k na antimetwpiseis swsta mia eperxomeni gnwrimia..ola tha ginoun otan prepei..o theos mas dokimazei, thelei na vlepei tin upomoni k tin pisti mas se ekeinon akoma k sta duskola k isws gnwrizei pragmata pou emeis dn gnwrizoume..tha sou pw kati mpas k voithisei ligo ti skepsi sou:otan imoun 18 pisteua sto theo alla epeidi me eixan mathei na pisteuw k polles fores amfisvitousa pragmata, alla tautoxrona zitousa apo tin panagia na mou dwsei 1 simadi na pistepsw me tin kardia mou..sta 22 mou ematha pws exw 1 thema ugeias k tote dialuthika..ekeini tin periodo meta apo polles perierges sumptwseis gnwrisa ton agio rafail k gemise I zwi mou..mou xarise tin ugeia mou,to ptuxio mou,mia douleia pou meta apo kairo anagastika na afisw..sto metaksu pernousa diafores stenoxwries, eite me files eite me akatallilous anthrwpous..omws enisxuse tin pisti mou k ton parakalousa na vrethei enas swstos antrwpos..sta 24 mou gnwrisa ena palikari polu konta se auto pou anazitousa..eimaste mazi 3,5 xronia.perasame duskoles faseis,opws fantariko k alla.xwrisame 2 fores apo 2 mines tin kathe fora..k tis 2 fores prin xwrisoume eida ston upno mou ton agio rafail o opoios me proeidopoiouse k mou edine kouragio..perasa frikta oso eimastan xwria k dn eixa oreksi gia tpt,to mono pou me parigorouse itan o agios mou ton opoio parakalousa sunexeia na mou ton steilei pisw an einai o katallilos I na mou dwsei dunami na stathw sta podia mou k na proxwrisw..telika mou ton esteile pisw..dn kserw pws tha ekselixthei,alla katalava pws isws oli auti h talaipwria pou perasa na itan k gia kalo giati fainetai pws o xronos pou eimastan xwria mas wrimase k paradoksws mas edese perissotero ..elpizw I periptwsi mou na se psilovoithise,mi skas apla exe pisti k afesou sto theo..an ton anazitiseis pragmatika den tha se afisei..I agalia tou mas xwraei olous..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε χρόνια τώρα περνάω δυσκολίες οπός όλοι οι άνθρωποι...έχασα τον γιο μου...έχασα την δουλειά μου....αρρώστησα ...οι συγγενείς μου μου φέρονται σαν σκουπίδι.Φέρνω ευθύνη απέναντι στον Χριστό και την Παναγιά για τις αμαρτίες μου και την απιστία μου!!!!Δίκαια περνάω όσα περνάω.Σε παρακαλώ όμως προσευχή σου στον Χριστό και την Παναγιά γιατί πια οι προσευχές μου δεν ακούγονται και η μετάνοια ίσος μου δεν είναι ειλικρινή.Δείξε έλεος Άγιε μου....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκάριε ...σε νιώθω ολοζόντανο να με ακούς ... περνώ μια δυσκολία στη ζωή μου η οποία όμως με βελτιώνει πνευματικά ... Βοήθησε πρώτα ΌΛΟ τον κόσμο που περνά θέματα υγείας, άπλωσε την αγάπη σου πάνω από το Ογκολογικό στη Λευκωσία και απάλυνε τον πόνο των ανθρώπων εκεί... Βοήθησέ με να περάσω ανώδυνα τους μήνες που ακολουθούν... Επίσης, κάτι που με ανησυχεί αλλά ξέρω ότι θα το τακτοποιήσεις: γνωρίστηκα με τον σύντροφό μου στις 9/11/2012 και ένιωσα ότι εσύ μου τον έστειλες... Τώρα που αντιμετωπίζω εγώ ένα θέμα υγείας έχει απομακρυνθεί, επειδή έχει κάποια δικά του θέμα που πρέπει να λύσει ... Βοήθα ,σε παρακαλώ, να λυθούν ΟΛΑ και να είμαστε πάλι μαζί και να είμαστε και καλύτερα από πριν...Σε ευχαριστώ και δεν παύω να πιστεύω στη Χάρη σου ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στις 10 Ιουνίου νοσηλεύτηκα στο Νοσοκομείο για μια χειρουργική επέμβαση στο δεξιό μαστό. Στο δωμάτιο που μπήκα δεν είχε τίποτε άλλο εκτός από μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά... Δεν έπαψα ούτε παύω να Μιλώ στον Άγιο, μπροστά στη εικόνα του οποίου έχω νιώσει άπειρη συγκίνηση πάρα πολλές φορές. Επιθυμώ με ΌΛΗ μου τη ψυχή να έρθω στη Αίγινα και να γονατίσω στον τάφο του,όπως επιθυμώ να πάω και στους άλλους Αγίους που με βοηθούν ...Μην πάψετε να προσεύχεστε ...μας ακουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω πίστη και αγάπη προς εσένα, 'Αγιε ... Διαβάζω και ακούω πολλά για όλους τους Αγίους και για τον Άγιο Νεκτάριο...Θέλω τόσο πολύ να έχω Παρουσία του Αγίου, να αξιωθώ να Τον δω ... Άγιέ μου, έλα και σε μένα , όπως πάς σε τόσο κόσμο ... Να αξιωθώ να σε δω, το θέλω τόσο πολύ ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Simera i thia m pige stin aigina na episkeftei ton Agio Nektario, i thia m perase diskola, ixe katathlipsi kai akoma pernei xapia, eyxome o agios na ton kanei kala. episis oloi pername kapia stigmi diskoles faseis stin zoi mas, na min xanoume tin pisti mas kai na exoume ipomoni. Ego tha ithela na zitiso apo ton Agio kai olous toys agious, kai ton Xristo na kanei kala enan anthropo pou gnorisa, ine megalos se ilikia kai exei kanei polla lathoi stin zoi toy, tha ithela na apalaxtei apo oti ton vasanizei kai ton kanei toso skliro stin psixi, ton apomakrine kai apo ta paidia toy, toy dosame oloi mia defteri efkeria kai dn to ektimise, ego prosopika kakia kai pono dn niotho g afto, exei asthenis psixi kai mesa apo ta vathoi tis kardias m, thelo na ginei kala, na ginei ena thavma kai na apalagei apo tin arostia tis psixis kai tou somatos tou, vlepete proxorise i arostia tis psixis kai sto soma. Ton agapisa ton anthropo afto san patera kai vasistika pano tou, exo vevea apogoiteutei ala dn to vazo kato, tha proseyxome g afton. episis zito na prosexete toys goneis m kai tis aderfes m, i megaliteri bike se sxesi tora kai ine poli erotevmenoi kai oi dio, na toys evlogisete sas parakalo, tin mikri m aderfi na tin kathodigite panda sosta. na thilate olon ton kosmo pou sas proseyxete kai pistevei se esas kai toys apistous kande na sas pistepsoun, oso g emena zito ena mikro thavma, mia efkeria na gnoristo me afton poy maresei. Pistevo stin dinami sas giati ine agia, xoris esas tha eixame xathei edo kai poli kairo
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ τον Άγιο που ακούει την προσευχή μου .Ευχαριστώ που βοήθησες το σύντροφό μου να έρθει πίσω σε μένα. Άγιε Νεκτάριε, κάνε να είναι αρνητικό το αποτέλεσμα των αναλύσεων της αδελφής μου. Βοήθησέ με να αντέξω άλλον ένα μήνα τη δοκμασία που περνώ. Δώσε κουράγιο στη μητέρα μου να αντέχει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε κανε και για μενα ενα μικρο θαυματακι βοηθα να σμιξη παλι οι οικογενεια μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε προστάτη μου θεράπευσέ με και εμένα τον αμαρτωλό.Κάνε το θαύμα σου σε περιμένω...!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αναφέρω κάτι που μου συνέβηκε πρόσφατα: παρακαλούσα εντονα για θεία βοήθεια, ειδικά τον άγιο Νεκτάριο. Στον ύπνο μου, αντί του αγίου Νεκταρίου ,είδα μια φιγούρα με μαύρα ντυμένη , να με κοιτά από απόσταση και μια φωνή στο αριστερό μου αυτί μου είπε: Αγία Φιλοθέη, Δεν ήξερα εγώ αυτήν την Αγία , ούτε την επικαλέστηκα ποτέ μου. Είδα στο διαδύκτιο την εικόνα της και διάβασα πως προστατεύει τις γυναίκες , κυρίως αυτές που περνούν θέματα υγείας και νιώθουν απροστάτευτες.Γράφω εδώ αυτό που μου συνέβηκε γιατί δεν έχει ειδική στήλη για την Αγία Φιλοθέη. Θαυμαστός ο τρόπος που ενεργούν οι Άγιοι ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπερευχαριστώ τον Άγιο για τη μεγάλη χαρά που πήραμε σήμερα που μάθαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της αδελφής μου. Άγιε Νεκτάριε, σε ευχαριστώ - ναι, είσαι ολοζώντανος και μας ακούς.

Σε παρακαλώ δώσε μου φώτιση για το τι είναι το πιο σωστό να πράξω για τη δική μου υγεία !

Σε ΕυΧαΡιΣτΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε,
Συγχώρεσέ με σε παρακαλώ, μου έδωσες τόσα πολλά και πάλι έπεσα σε αμαρτίες. Δεν είμαι άξια να σου ζητήσω τίποτα, αλλά ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ! Πιο πολύ από κάθε άλλη φορά . Κανε με καλά Άγιε . Ίασέ με και δεν θα ξαναφύγω από κοντά σου. Πάντα θα είμαι ευγνώμων κι όχι αχάριστη όπως υπήρξα μέχρι τώρα. Μια ευκαιρία Άγιε . Ελπίζω μόνο στην μακροθυμία σου και την φιλευσπλαχνία , ως γνήσιος μιμητής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού . Παρακάλεσε Τον και την Παναγία που τόσο αγαπησες, να δείξουν έλεος και να θεραπευσουν την ανάξια δουλη Του
Θεού Ευαγγελία . Έχω μεγάλο ποθο να έρθω να σε προσκυνησω Άγιε . Κανε το θαύμα σου σε παρακαλώ ΟΥΔΕΝ ΑΝΙΑΤΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΙΕ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Aγιε μου Νεκταριε βοηθησε τη κορη μου,Στασου πλαι της και οδηγησε τη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kale mou agie se euxaristw pou me aksiwses na se proskunisw k fetos..kathe for a pou stenaxwriemai epeidi dn mporw na erthw se esena,tote mathainw pws erxetai to agio sou leipsano se emas..se euxaristw..se parakalw voitha olous ekeinous pou se exoun anagki..voitha k emena k ksedialune to myalo k tin psuxi mou..gt me favamai agie mou..se parakalw..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
agie mou se xilioparakalw boh8ise mas olous kai eidika to mikro mas koritaki na ginei kala...boh8ise kai emena agie mou na brw enan swsto an8rwpo na kanw oikogeneia kai paidakia se parakalw
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου σε ευχαριστώ ακατάπαυστα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα το καλοκαίρι με έναν πολύποδα σε παρακάλεσα οταν ηρθα στο σπίτι σου και έκανες το θαύμα σου οταν πήγα να κανω εξέταση για να κανω επεμβαση δεν υπήρχε σε ευχαριστω και σε παρακαλώ να εχεις την οικογένεια μου καλα και ολον τον κοσμο δόξα να εχεις άγιε !!!!!!! Φωτεινή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μητέρα μου με πήγε στο μοναστήρι όταν ήμουν έξι μηνών μωρό.Με πήγαινεπάντα όταν κατέβαινε στην Αθήνα.Εγώ βέβαια ήμουν πολύ μικρή κ δε θυμόμουν τίποταΈβλεπα μόνο τη φωτογραφία που με είχε αγκαλιά η μητέρα μου έξω από το μοναστήρι.Σε ηλικία 22-23 χρονώνεπισκέφτηκα το μοναστήριμαζί με τους γονείς μου κ το δύο ετών περίπου παιδί μου.Μόλις έφτασα στην είσοδο του μοΜοναστηρίου η εικόνα του τοπίου μου ήταν γνώριμη κ πήγα αμέσως στον τάφο του Αγίου λες κ ήξερα το δρόμο κ τι έπρεπε να κάνω.η μητέρα μου απόρησε κ όταν με ρώτησε εγω της είπα ότι εγω εδώ έχω ξαναβρεθεί κ μου απάντησε ναι όταν ήμουν μωρό.Εγώ όμως της είπα ότι έχω έρθει πιο μεγάλη κ ότι την ώρα πού προσκυνησα τον τάφο του Αγίου ακούμπησα πάνω του κ άκουσα ένα βουητό από μέσα.Είμαι απόλυτα σίγουρη για το θαύμα του Αγίου σε μένα.Σήμερα είμαι 47 χρονών κ το θυμάμαι αυτό το θαύμα σα να μην πέρασε τόσος καιρός.Μακάρι να με βοηθά κ να προστατεύει τη μνήμη μου ο Άγιος μέχρι το τέλος της ζωής μου κ να μη ξεχάσω αυτές τις εικόνες.Αμήν
Ο χρήστης Unknown είπε…
Άγιε μου σε ευχαριστω που μας χαρίζεις υγεια
Ο χρήστης Unknown είπε…
Και συχωραμε για της αμαρτίες μου
Ο χρήστης ΣΟΦΙΑ είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 8ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ...ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΕΥΓΝΟΜΩΝΩ ΚΑΙ Σ ΑΓΑΠΩ ,ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ..ΜΗΝ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αγιος να εχει παντα καλα ολο τον κοσμο και την οικογενεια μου να εχουμε παντα πιστη και να προσευχομαστε στον θεο και την παναγια
Κυριε Ιησου Χριστε Ελεημονα ελεησον ημας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε βοήθησε με. Σε παρακαλώ, δώσε μου τη δύναμη να είμαι εκεί για το παιδάκι μου. Παλεύω με δυνάμεις που δεν μπορώ να νικήσω μόνος μου. Είσαι η Ελπίδα μου. Σε πιστεύω και σε αγαπώ πολύ. Διαφύλαξε τον πατερούλη μου που συγχωρέθηκε πρόσφατα και όλους αυτούς που έφυγαν από κοντά μας. Βοήθησε μας να είμαστε καλά και να μπορούμε να ερχόμαστε δίπλα σου.Σε παρακαλώ!
Ο ανάξιος δούλος του θεού
Κωνσταντίνος
Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να μη γνώριζαν ποτέ πόνο και απόγνωση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kale mou Agie se euxaristw pou hrthes sto oneiro mou..voithise me se parakalw..dwse mou ugeia k kouragio..k sthn oikogeneia mou alla kai se olous osous exoun anagki..aksiwse me na erthw spiti sou..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε, κάνε τον άνθρωπό μου να γυρίσει, και να έρθουμε πάλι στο νησί σου, και αυτή τη φορά να είμαι μαζί του όταν θα προσκυνώ τον τάφο σου. Μην αφήσεις άλλες πίκρες να έρθουν σε μένα. Γρήγορα, σε παρακαλώ! Κουράστηκα! Και να κάνει γατάκια πολλά η γάτα μου, να χαρώ! Έλα να μου πάρεις τη λύπη και να μου δώσεις τη χαρά! Σώσε μας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου σε ευχαριστώ και σε ευγνώμονώ για την υγεια που εχει η οικογενεια μου και για το πιατο φαγητο που εχουμε καθε μερα στο τραπεζι μας.Βοηθησε με σε παρακαλώ να δημιουργησώ την δικη μου οικογενεια με την κοπελα που αγαπώ και να ερχομαστε στο νησι σου να σε προσκυναμε οσο πιο συχνα μπορουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε βοήθησε την μητέρα μου, της έδωσαν δυο χρόνια ζωής το πολύ. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, δείξε τον οίκτο σου και για μας, μαζί με τον άγιο Εφράιμ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου σε ευχαριστω για ολα οσα μου εχεις χαρισει απλοχερα και συγχωρεσε με για τα λαΘη μου.ΠροσπαΘω να σε τιμω καΘε μερα απο εδω που βρισκομαι και εχοντασ πιστη, υπομονη και περιμενω να χαρω και παλι τον ανθρωπο μου και να ερχομαι ποτε μπορώ να σε τιμώ εχοντασ στην αγκαλια μου τον μικρο μου Νικολακη και τη Νεκταρια μου.Σε παρακαλω
Αγιε αξιώσε με να σε δώ στελνώντασ μου ενα σου σημαδι.Σε ευχαριστώ για την δυναμη,το κουραγιο και για ολα οσα μου προσφερεισ απλοχερα καθε μερα.ο Αναξιος δουλος σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε βοηθησε με σε παρακαλω να βρω παλι τον εαυτο μου και να γινω παλι ευτυχισμενος.Μονο εσυ γνωριζεις αυτο που περναω.Αξιωσε με να σταθω και παλι στα ποδια μου και να μπορω να ερχομαι κοντα σου μαζι με την γυναικα μου και τα παιδια μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστω Αγιε μου Νεκταριε που εισαι διπλα μου.Σε παρακαλω κανε ενα
θαυμα και για εμενα,ελπιζω ακομα και προσευχομαι σε εσενα καθημερινα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε κανε να βρει ο Γιωργος δουλεια..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ.ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΥΣ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΤΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΩΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΜΑ ΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΑΛΗΝΗ.ΔΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΒΟ ΚΑΙ ΕΚΤΗΜΗΣΗ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΑΣΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kale mou agie se eida pro kairou ston upno mou..ta agia leipsana sou..se euxaristw pou me akous..ela konta mou k voithise me..k olon ton kosmo giati se xreiazomaste..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
agie mou nektarie afino ta pragmata tis zois mou sta heria sou as me voithisei o theos giati ego den xero an ofelo tous allous me to na zo.sto zitao gia ta mikra paidia mou pou anikoun sto theo na vaftistoun sti giorti sou kai na pantreyto ton patera tous.euharisto ti hari sou opoio ki an einai to thelima tou kyriou.dos mou fotisi.sofia dimitropoulou tou chrhstou.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιες μου Νεκτάριε, από την Κρήτη όπου υπηρετώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, φέρε με κοντά στον άντρα μου στη Θεσσαλονίκη. Πέντε χρόνια βασανίζομαι και τώρα που δεν αντέχει άλλο μου ζήτησε διαζύγιο. Κάνε το θαύμα σου και σε εμάς. Σώσε ένα γάμο, σε παρακαλώ. Από την πλευρά μου κάνω όλα όσα δεν έκανα πριν γυρίσω κοντά στον Χριστό, όσα μου λέει ο πνευματικός μου. Βοήθησέ με κι εσύ Άγιε μου Νεκτάριε, μεσολάβησε κι εσύ για να μας ελεήσει ο Θεός!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε παρακάλεσε τον Θεό για συγχώρεση της τόσο αμαρτωλής ψυχής μου.διδαξε με την ταπεινωση σου και σε παρακαλώ δωσε μου μια λύση στο προβλημά μου που με βασανίζει.ξερω δεν πρέπει με τοση αμαρτωλότητα γι αυτο σε θερμοπαρακαλώ.ολον τον κοσμο βοηθησε και σε ικευτευω να ηρεμήσω απ τα νεύρα μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε σ ευχαριστω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπημένε Αγιέ μας Νεκτάριε,

Μεγάλη η χάρη σου.

Σε παρακαλώ βοήθησε αν θέλεις τον πατερούλη μου που διαγνώστηκε με τον καρκίνο του πνεύμνονα , να γίνει καλα.Εχουμε περασει τόσα πολλά.Σε παρακαλώ κάνε το θαύμα σου .Ας ειναι όλος ο κόσμος καλα με υγεία.Σαγαπώ πολυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕ,ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΙ ΚΟΝΤΑ.ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ,ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΞΑΖΩ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε και Θαυματουργε, ηρθα μικρο παιδακι να προσκυνησω στον ταφο Σου κι ακουσα να κτυπας 3 φορες. Κανενας απο τους υπολοιπους της οικογενειας δεν ακουσε. Σε θερμοπαρακαλω κανε καλα την μητερουλα μου και δινε υγεια σε ολο τον κοσμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΕ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΓΙΕ ΜΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αγιέ μου, σε παρακαλώ βοήθησε και εμένα τον αμαρτωλό να βρώ την ψυχική μου αλλά και την σωματική μου υγεία. Θεράπευσε με απο την νόσω που με έχει προσβάλεικαι προστάτευε την οικογενεία μου. Με την αγάπη και την θέρμη σου προστάτευσε όλους αυτούς που σε έχουνε ανάγκη και εισάκουσε τις προσευχές τουσ. Γίνε η σανίδα σωτηρίας μας και δείξε μας τον δρόμο του Υψίστου.
Ένα σου χάδι να γιατρέψει τις πληγές μας.
Σε ευχαριστώ βαθιά μέσα απο την ψυχή μου. Παρακαλώ μια γλυκιά προσευχή απο όλους σας να θεραπευθώ.
Σας ευχαριστώ και ο Υψιστος να σας το ανταποδίδει πάντα.
Αράμ απο Θεσσαλονίκη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε σε παρακαλώ βοήθησε τον πατέρα μου που κάνει θεραπείες για ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας να γίνει καλά.άκουσα ζωντανα τους ήχους της παρουσία σου και πιστεύω πολύ σε Σένα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε, σε παρακαλώ οδήγησε τον Στυλιανό Μ. πίσω στη σχέση μας και βοήθησέ τον να μη λιγοψυχήσει και ξαναφύγει. Δως του τη δύναμη να μην υποκύψει σε οποιοδήποτε πειρασμό αλλά να επιστρέψει και η αγάπη μας να γίνει δυνατή ώστε να μην την κλονίζει τίποτα. Τον αγαπώ πολύ και τον περιμένω! Υποφέρω που είναι μακρυά μου! Βοήθησέ μας και τους δύο να είμαστε άξιοι της ευλογίας σου και να κάνουμε οικογένεια όπως κάποτε ονειρευόμασταν! Ν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιέ μου Νεκτάριε βοήθησε σε παρακαλώ το παιδάκι μου που βρίσκεται 14 μήνες τώρα στη μονάδα εντατικής παίδων στο Ηράκλειο Κρήτης ξεκίνησε με εγκέφαλο πάθει από ένα μικρόβιο και τώρα το γύρισε σε ογκο καλπαζουσα μορφή και οι γιατροί μας λένε ότι είναι δύσκολα σε παρακαλώ έλα δίπλα σε αυτό το 11 χρόνο αγγελούδι να μου τον γιατρέψει και θα έρθουμε όλοι στο σπίτι σου να σε προσκηνυσουμε....Μεγάλη η χάρη σου....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γλυκέ μου Άγιε!Βοήθα όλο τον κόσμο κ βοήθα κ εμένα σε παρακαλω πολύ πολύ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΙΕ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΛΑ ΕΒΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι η Εκκλησια του Αγιου Νεκταριου στα Χανια με παρρεκλησιο την Αγια Φιλοθεη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε, μεγάλε μου προστάτη, βοήθησε τον πατέρα μου που έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο εγκεφάλου να γίνει καλά.Οι γιατροί δεν του δίνουν ελπίδες.Είναι σε πολύ κακή κατάσταση.Συγχώρεσε τις αμαρτίες του γιάτρεψε την άρρωστη ψυχούλα του, το άρρωστο κορμί και το άρρωστο κεφάλι του!
Γιάτρεψε τον και θα έρθουμε όλοι μαζί να σε προσκυνήσουμε στο σπίτι σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε,
Σε παρακαλω θερμα βοηθησε την συζυγο μου ΕΜ να γινει καλα απο την ασθενεια που την ταλαιπωρει, ας γινει καλα, δωσε της κουραγιο και δυναμη να τα ξεπερασει ολα αυτα.
Την χρειαζομαστε κοντα μας και τα δυο μας παιδια.
Την αγαπαμε!!!
Βοηθησε την εστω αυτη την υστατη στιγμη.
Ας ειναι οι επανεξετασεις της καλες και να συνεχισουμε ολοι μαζι μονιασμενοι και γεροι.
Μονον Εσυ μπορεις να την βοηθησεις.
Ελπιζουμε σε ενα θαυμα σου Αγιε Νεκταριε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε,
Βοήθησε την μητέρα μου Χαρίκλεια
Να πάνε όλα καλά! Συγχωρεί σε μας για τις αμαρτίες μας
Ο χρήστης Unknown είπε…
Άγιε μου βοήθησε να γίνει καλά το παιδάκι μου, ο Αποστόλης μου. Ειναι ένας άγγελος. Συγχώρεσε τις αμαρτίες μου. Σε παρακαλω Αγιε μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε μου Νεκτάριε πρόσφατα διαβασα για σενα.συγχωρεσε την άγνοια μου. Συγχώρεσε με την αμαρτωλή. Δείξε το έλεος σου. Βοήθησε το κοριτσάκι μου την Ιωάννα μου να βρει το δρόμο του. Να μου την προσεχεις σε εκλιπαρώ τωρα που ειναι μακρια μου. Ξερω οτι εχω κανει πολλα λάθη. Ας πληρώσω εγω για ολα αρκεί το κοριτσάκι μου να ειναι καλα. Βοήθησε με να συγχωρεσω τους ανθρωπους που μου έχουν κανει κακο. Το παλεύω μεσα μου να τους δώσω συγχώρεση. Δε θελω το κακο τους πλεον και ας μου έχουν κανει πολλα. Ειμαι μια μανούλα μόνη που έφυγε απο την αγκαλιά μου ξαφνικά το παιδάκι μου μακρια μου και πονάω πολυ. Την υγεια της θελω να εχει και ας ειναι μακρια μου. Εύχομαι να μου τη φέρεις ομως σύντομα και παλι πίσω.
Βοήθησε και τον πατερα του αγαπημένου μου να ξεπεράσει το σοβαρο πρόβλημα υγείας του για να ηρεμίσει η ψυχούλα του και ειναι ευτυχισμένος και παλι δίπλα μου για να συνεχίσουμε και να ενώσουμε τις ζωές μας στον οικο του Θεου με την ευλογία σου.
Συγχώρεσε με Άγιε μου και αξίωσε με να ερθω να σε δω απο κοντα στο σπιτι σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε βοήθησε την Π να ξεπεράσει το πρόβλημα της όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε, σε παρακαλώ βοήθησε με, θεράπευσε με, ήρθα στο σπίτι σου και θα ξανάρθω να προσκυνήσω, έχεις βοηθήσει τόσο κόσμο βοήθησε καί εμένα, δεν θέλω να στεναχωρω άλλο την οικογένεια μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε προσμένω ένα θαύμα σου θεράπευσε με, φοβάμαι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε γαληνευει η ψυχή μου όταν μιλώ μαζί σου, βοήθησε με να έχω καλά αποτελέσματα για την υγεία μου,φρόντισε την οικογένεια μου τα αδέρφια μου και τους γονείς μου να είναι όλοι τους υγιείς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προσευχή για τις δύσκολες στιγμές

Άγιος Εφραίμ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ