«Όλοι έτσι κάνουν, συγχωρέσε τον»

 

Έτσι αναφέρει η Παναγία, σε κάποιο σημείο του παρακάτω βίντεο, διπλά στον μέρος που στεκόταν ο Χριστός και παρακαλούσε για τον Απόστολο, τον εργάτη που πριν από λίγο είχε πέσει από 10 μέτρα ύψος στο αμπάρι ενός πλοίου.


Και ενώ ήταν σκοτωμένος, έβλεπε, ένιωθε, άκουγε… στεκόταν όρθιος δίπλα από το ζεστό νεκρό του σώμα που ήταν μες τα αίματα... έχοντας όλες τις αισθήσεις του σε λειτουργία!


Έπειτα, πήγε εκεί που πάνε οι δικοί μας άνθρωποι όταν φεύγουν και περιγράφει όσα είδε και άκουσε, δηλαδή όσα μπορεί να περιγράψει από τους δυο κόσμους,γιατί είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να περιγράφουν με λόγια.


Είναι μια μοναδική μαρτυρία που μου την έστειλε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και είναι από αυτές τις εμπειρίες/ομολογίες απλών ανθρώπων που πραγματικά αλλάζει ζωές και αντιλήψεις.


Όλοι επιθυμούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα...την επιστροφή στην κανονικότητα που μας λένε..... θέλουμε να έρθουν επενδύσεις, να έχουμε αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων, ανάπτυξη, μείωση ανεργίας κλπ... αλλά ξεχάσαμε ότι τελικός προορισμός μας είναι η Ουράνια Βασιλεία, δια μέσου του θανάτου που κανείς μας δεν θα αποφύγει και αυτός ο προορισμός, ειδικά με την άφιξη της νέας εποχής, μοιάζει να χάνεται, έχει πάψει να είναι η προτεραιότητα μας και ποντάρουμε τα όνειρα μας και την ευτυχία μας σε έναν φθαρτό κόσμο με ημερομηνία λήξης...ποντάρουμε το μέλλον μας και των παιδιών μας σε μια νέα εποχή που είναι η πλατιά οδός η οποία οδηγεί απευθείας στην αιώνια δυστυχία.


Και όπως φαίνεται με λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο, η πραγματική ζωή ξεκινάει όταν κλείνουμε τα μάτια μας, όταν φεύγουμε από εδώ… πράγμα που η λογική και η εποχή μας, μας εμποδίζουν να το κατανοήσουμε, να το πιστέψουμε…. πάρα μόνο η ψύχη, μέσα από την πίστη το αποδέχεται και το ζητάει πραγματικά.


Παράξενα πολύ αυτά που έζησε ο Αποστολής, μα φίλε μου μία πρόταση μου έκανε τρομερή εντύπωση.!!!

«Άστον, συγχώρεσε τον όλοι έτσι κάνουν.»

Με εντυπωσίασε τρομερά ο τρόπος που η Πανάγια μας μεσιτεύει για εμάς.

Που μας υπερασπίζεται.. ενώ ίσως να μη το αξίζουμε.

Με άφησε άφωνο πραγματικά, αν και στο βίντεο ακούγονται πολλά παράδοξα και παράξενα πράγματα, αυτό ηταν που ξεχώρισα.

Και ίσως είναι ο ίδιος τρόπος που μεσιτεύει και για την χώρα μας, ίσως δεν το αξίζουμε αλλά το κάνει… όπως έκανε και στις 19 του περασμένου Ιουλίου, τότε που από τα ρίχτερ θα...... άλλαζε πρωτεύουσα η Ελλάδα.


Και το ευχαριστώ μας.... ποιο ήταν το ευχαριστώ μας άραγε;


Προς δόξαν Θεού, του Ιησού Χριστού, της Παναγίας, των Αποστολών, των Αγίων μας, των Μαρτύρων μας και όλων όσων έφυγαν και πέρασαν στη φωτεινή πατρίδα, καταθέτουμε την παρακάτω συγκλονιστική εμπειρία του Αποστόλη.


Αξίζει να βρεις χρόνο να την ακούσεις.
Από την αρχή μέχρι το τέλος.


Σχόλια

Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Θεέ μου, δεν ζητάω τίποτα άλλο, εκτός από υγεία, την υγεία της κοπέλας μου, παρ' της τον πόνο θεέ μου και δεν θέλω τίποτα άλλο σε αυτή την ζωή. Δώσε υγεία στον κόσμο θεέ μου και σε εμένα μη δίνεις τίποτα. Μόνο αυτό ζητάω από σένα. Κάνε το θαύμα σου θεέ μου. Σε πιστεύω. Σ' ευχαριστώ για όλα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προσευχή για τις δύσκολες στιγμές

Άγιος Εφραίμ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ