Προσευχή για τις δύσκολες στιγμές

Η προσευχή που ακολουθεί είναι μια προσευχή προς το Μεγαλοδύναμο Θεό και έχει ως σκοπό να μας ανακουφίσει από τα βάρη των αμαρτιών μας και να μας στείλει τη Θεία χάρη του ώστε να μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας.



ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
Πολυεύσπλαχνε Κύριε, ένα θαύμα. Και για μένα τον αμαρτωλό ένα θαύμα. Γιατί αλλιώς πως θα σωθώ; Πώς να απαλλαγώ από το βάρος των κακών μου;
Δεν αγωνίστηκα όταν ήμουν νέος και η αμαρτία μου με κυρίευσε. Μπήκε μέσα στην ψυχή μου το κακό και διαπότισε όλο μου το είναι. Έφθειρε όλη την ύπαρξη μου. Και τώρα τι να κάνω; Η ηλικία μου προχωρεί, οι μέρες μου λιγοστεύουν, η θέληση μου κάμπτεται, θέλω και δε μπορώ να απαλλαγώ. Προχωρώ μπροστά αλλά και αδιόρθωτος μένω. Μετανοώ αλλά και πάλι αμαρτάνω . Κλαίω και ζητώ συγχώρηση αλλά πάλι στα ίδια μένω.
Τι θα γίνει με εμένα Θεέ μου; Ντρέπομαι που ζω, διστάζω να σκεφτώ πως είμαι Χριστιανός. Με έχει κυριεύσει το κακό, με λειώνει το πάθος. Αλύπητα με χτυπά και με παραλύει η αμαρτία.
Κυριευμένος από τα πάθη, φορτωμένος από την ενοχή, «πεπραγμένος υπό την αμαρτία» και βασανισμένος από τα κακά μου καταφεύγω σε εσένα.
Όχι δεν απελπίζομαι, δεν ολιγοψυχώ, δεν τα χάνω μπροστά σε τόσες κακουχίες.
Πιστεύω στη δύναμη σου και ελπίζω στην ευσπλαχνία σου. Αρπάζομαι από την αγάπη σου και σου ζητώ να με σώσεις.
Θεέ μου…Θεέ μου…δεν με λυπάσαι; Δεν με συμπονείς; Ενα θαύμα Κύριε μου κάνε και εσύ για μένα, ένα σωτήριο θαύμα.
Και θα σωθώ, θα λάβω από εσένα την απαλλαγή μου, τη λύτρωσή μου και τη σωτηρία μου. Αμήν

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε μονη μου ελπίδα καο βοήθεια είσαι εσύ συνχωρα με είμαι ένας κι εγώ αμαρτωλός θέλω και αγωνιζομε αλλά έρχονται στιγμές που πεφτω και έχω ανάγκη βοήθεια. Βοήθησε με να γίνω άξιος της βασιλείας σού άξιος της χάρης σου. Μην με εγκαταλείψεις ποτέ. Αμην


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μη με αφησεις Θεέ μου!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,ήσουν πάντοτε μαζί μου.Γυρνώντας στο παρελθόν,βλέπω πως ούτε μια φορά δεν με άφησες απροστάτευτον και σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!Δώσε μου και τώρα την βοήθειά σου Θεέ μου,με τον μαγικό τρόπο που έκανες πάντα μεγαλοδύναμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε παρακαλω Χριστε μου βοηθα εμενα και την γυναικα μου απο την αμαρτια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύγε καλε μου άνθρωπε.Ο Θεός σου έδωσε την χάρη της αγάπης και προσφοράς.Βοηθά τους φτωχούς ανθρώπους όσο μπορείς.Πριν εναν χρονο και εγώ είχα την ευχέρεια να συντρεχω τους συνανθρώπους μου.Σήμερα με βοηθάει η εκκλησία να επιβίωση εγώ και το 20 νηνων μωρακι μου.Ενας κακός γάμος και σωρός απο δικαστήρια με έφτασαν εδω,να παλευω μονο για την ζωή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου δώσε μου μια ευκαιρεία,μια μόνο.Ότι κι αν έχω προσπαθήσει με βγάζει σε αδιέξοδο.Μη με αφήσεις να φτάσω στην αυτοκτονία θεέ μου.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεέ μου βοήθα τα αδέρφια μου και όλους τους δικούς μου κι όλον τον κόσμο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η στήριξη που είχα Θεέ μου από εσένα,στις ατυχίες τα εμπόδια και τα λάθη της ζωής μου,είναι πράγματι απίστευτη και σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!Για άλλη μια φορά όμως έχω μείνει εντελώς αβοήθητος και με πιθανότητες να σωθώ απειροελάχιστες.Η ζωή μου είναι στα χέρια σου Άν είναι το θέλημά σου να συνεχίσω να ζω χωρίς να βασανίζομαι,σε παρακαλώ μεγαλοδύναμε κάνε το θαύμα σου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,μόνο εσύ ξέρεις πόσο αγαπάω τη μάνα μου και τα αδέρφια μου.Μόνο εσύ ξέρεις πόσο τους έχω βοηθήσει όταν είχα χρήματα.Τώρα εγώ τελείωσα.Θα είναι θαύμα και δική σου θέληση το να μη μείνω κάποια στιγμή στο δρόμο!!!Γιαυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε ικετέψω να τους έχεις καλά και να τους βοηθάς ΠΑΝΤΑ!!!!Το ξέρεις ότι αν μου έλεγαν αύριο να δώσω τη ζωή μου για να εξασφαλίσω τη δική τους,θα το έκανα και θα πέθαινα κι ευτυχισμένος!!!Ποιός όμως να εξαγοράσει τη δική μου την άχρηστη ζωή και γιατί.....Γιαυτό σε ικετεύω να τους έχεις πάντα καλά θεέ μου!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτή την εβδομάδα Θεέ μου ίσως συμβούν πολλά για το μέλλον μου.Στάσου κοντά μου Κύριέ μου,όπως έκανες πάντοτε!!!Βοήθησέ με Παναγία μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου,δεν με άφησες ούτε αυτή τη φορά.Μου έδωσες την ευκαιρεια να πιαστώ και σε ευχαριστώ απεριόριστα Μεγαλοδύναμε!!!Δώσε μου τώρα και την δύναμη να τα καταφέρω στα νέα μου καθήκοντα Θεέ μου και να ορθοποδήσω ξανά!!Θεέ μου,είναι απίστευτο το πόσο κοντά μου ήσουν και είσαι ΠΑΝΤΑ και πως χωρίς την δική σου βοήθεια θα ήμουν χαμένος!!!Μείνε πάντα πλάι μου Θεέ μου σε εμένα και στους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ που τους αγαπάω τόσο πολύ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου συγχωρεσε όλες τις αμαρτίες μου και βοήθησε με να γίνω καλά και να έχω την υγεία μου σε παρακαλώ θεέ μου δεν αντέχω όλο αυτο το βάσανο που τραβάω...!!! ξέρω ότι έχεις την δύναμη να με βοηθήσεις!!! Αν πασχω από καποια ασθένεια δεν θα το αντέξω!! βοηθησε με θεε μου εις τ'ονομα του Ιησού! ΑΜΗΝ!!!
Ο χρήστης Βασιλική είπε…
Χριστέ μου, συγχώρεσε με που απομακρυνθηκα τόσα χρόνια! Δώσε μου βαθιά πίστη κ χάρισε μου ένα γερό μωρό!Μόνο το θαύμα σου μπορεί να με σώσει πια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου την έδωσες θεέ μου την ευκαιρεία που σου ζητούσα.Δώσε μου τώρα και την δύναμη και την τύχη να τα καταφέρω.Την Δευτέρα ξεκινάω θεέ μου,δώσε μου την βοήθειά σου,χωρίς τη δική σου βοήθεια είμαι ένα τίποτα θεέ μου,βοήθαμε κι εμένα και τους δικούς μου,όπως έκανες πάντα μεγαλοδύναμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,βοήθα τον αδερφό μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου σε ευχαρτστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις για τις ανθρώπινες αδυναμίες μου!
Ο χρήστης Λαγος είπε…
Θεε μου,βοηθησε κι εμενα με το προβλημα υγειας που χω.συνγχωρεσεμαι για τα λαθη μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νιωθω την αναγκη να δημοσιοποιησω τη σκεψη μου...
Παρα τις συνεχεις αμαρτιες μας δωσε μας Μεγαλοδυναμε υγεια δυναμη φωτιση και συγχωρεση για να ακολουθουμε το δρομο που Συ χαραζεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, συγχώρεσέ με που γκρινιάζω και σε κατακρίνω που δεν με βοηθάς.
Άλλοι έχουν χειρότερα προβλήματα.
Όμως, με τα δικά μου προβλήματα είμαι πολύ σκασμένος και δεν αντέχω.
Δώσε μου φώτιση να κάνω το σωστό, καθοδήγησέ με να τα επιλύσω.
Σε παρακαλώ μη με αφήσεις να πέσω σε χειρότερα και φυλαξέ με.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου μην ξεχνάς, σε παρακαλώ, ότι πηλός είμαι και πηλό θα ποιήσω.
Άνθρωπος είμαι και λάθη θα κάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,συγχώρα με για τις αμαρτίες μου,σε ευχαριστώ που πάντα είσαι κοντά μου και σε παρακαλώ να μείνεις γι πάντα κοντά σε εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους.Χωρίς εσένα είμαι ένα ΤΙΠΟΤΕ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θΕΈ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΥ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με και συγχώρεσε με. Ελέησον την οικογένεια μου. Συγχώρεσε με για όλες τις φορές της αμφισβήτησης . Συγχώρεσε τη δουλη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια γυναικα δε μπορω να την βγαλω γθατι δεθηκα χωρις να την εχω ερωτευθει μου ρχονται κρισεις απελπισιας η κ αυτοκτονιας γιατι δε μπορω να συναψω αλλη σχεση για να παντρευτω Θεε μου βοηθησε με
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,αν κι αυτό το θαύμα που πάει να γίνει είναι δικό σου έργο,είναι ευπρόσδεκτο!!!Πάντα εσύ με κρατούσες

και ΣΕ ευχαριστώ γι αυτό!!!Μείνε για πάντα στο πλάι μου και στο πλαι των δικών μου,Θεέ μου!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραιο το γκουγκλ. Πατησα " Θεε μου, δωσε μου δουλεια", πιο πολυ σαν προσευχη, και με εβγαλε σε αυτην ακριβως την αναρτηση. Ωραιοτατη προσευχη. Να σαι καλα. Δεν μορεσα ομως να μην αναρωτηθω: εσυ, δουλεια εχεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,παρ ότι είμαι ένας αμαρτωλός πάντοτε ήσουν κοντά μου.Με κράτησες όρθιο άπειρες φορές,χωρίς εσένα είμαι ένα τίποτε!!Γύρισες το κουμπί που σου ζητούσα και ως εκ θαύματος άρχισα ξανά να ζω κα να σχεδιάζω το μέλλον μου ξανά.Αυτή τη φορά σε έχω ανάγκη όσο ποτέ.Στο νέο δρόμο που εσύ μου άνοιξες πρέπει να υπερβώ τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να τα καταφέρω θεέ μου.Αν δε μπορέσω κινδυνεύω πάλι να χάσω τα πάντα!!Μη με αφήσεις θεέ μου αβοήθητο!!Το ξέρω ότι δε θα το κάνεις!!Αν ήθελες θα με είχες αφήσει ήδη να καταστραφώ.Συγχώρα με που είμαι αμαρτωλός και αδύναμος και μη μ αφήσεις τώρα που σε έχω ανάγκη όσο ποτέ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε συγχώρα με την αμαρτωλή σε παρακαλώ βοήθησέ τον πατέρα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παναγία μου Μεγαλόχαρη ευλόγησε το σπιτικό μας. Μακάρι να κάνουμε παιδάκι με τον άντρα μου και να μπορέσει να βρει μια μόνιμη θέση. Να μας έχεις όλους υπό τη σκέπη σου. Δοξασοι ο Θεός. Αμήν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
THEE mou kathe mera amartano. Kathe mera giati den mporo na ta vgalo pera moni mou xoris kamia vohtheia, me afises orfani.giati?? Pos tha zisoun ta duo aggeloudia pou esu mou edoses? Vohthise me na guriso spiti mou ki as min antexo pou einai pia adeiano. Einai to kastro mou, pou me fulaei. Lupisou me se parakalo. Vohthise me. Sunxorese me pou thimono pou mou pires tous goneis mou. Esu xereis ti kaneis. Ego monon lathi kano. Eiai polu pikrameni, to xereis ti kouvalao mesa mou. Sose mas apo auton. Vohthise mas na pame spiti mas.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχώρεσέ με, Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, που, ενώ γνώριζα καλά τη συγκεκριμένη αμαρτία και την είχα ξαναδιαπράξει, και ενώ κοίταζα την Άγια Εικόνα Σου την ώρα που μελετούσα πάλι να τη διαπράξω, το έκανα, αγνοώντας επιδεικτικά τις σκέψεις σύνεσης και τα σημάδια που μου έστειλες απλόχερα λίγο πριν τη διαπράξω. Κι όμως, έκανα πως δεν είδα, γιατί ήθελα, ο ελεεινός, ο τρισάθλιος, να αμαρτήσω... Σώσε, Κύριέ μου, τη σχέση μου και την υγεία μας, και συγχώρεσέ με που δεν μπόρεσα να συγχωρέσω, όταν έπρεπε, άλλους δικούς μου ανθρώπους που είχαν πέσει στο ίδιο αμάρτημα όπως εγώ τώρα. Συγχώρεσέ με που παριστάνω τον κριτή των άλλων ανθρώπων, που καταχρώμαι όλα τα δώρα που απλόχερα μου έχεις χαρίσει στη ζωή μου. Δώσε μου μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία να είμαι υγιής παρά το αμάρτημά μου, και παρά το γεγονός ότι δεν μπορώ να το αποκαλύψω στον πιο δικό μου άνθρωπο που το υπέστη εν αγνοία του, αλλά Σου δίνω την υπόσχεσή μου, μέσα από την καρδιά μου, ότι στο εξής ΠΟΤΕ δεν θα διαπράξω το συγκεκριμένο ή άλλα παρόμοια αμαρτήματα, και θα τιμώ τον άνθρωπό μου όπως του αξίζει, γιατί έχει δώσει όλη του τη ζωή για μένα. Αμήν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεέ μου
παρ ότι είσαι κοντά μου συνεχίζω να αντιμετωπίζω προβλήματα που ίσως μου αξίζουν γιατί δεν είμαι τίποτε περισσότερο απο ένας αμαρτωλός αδύναμος άνθρωπος!!!Σε παρακαλώ μη με εγκαταλείπεις,μείνε πλάι μου και βοηθήσε με να τα καταφέρω.Επίσης,στάσου πλαι στους ανθρωπους που αγαπάω.Είσαι ο δημιουργός μας και μόνο εσύ μπορείς να μας βοηθήσεις μεγαλοδύναμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου, συγχωραμε για όσες αμαρτίες έχω κάνει. Μεγάλε Πατέρα σε ικετεύω βοήθησε με, βοήθησε τον να γίνει καλά θεούλη μου. Μόνο εσύ μπορείς να μας βοηθήσεις. Σε παρακαλώ θεούλη μου κανε το θαύμα σου. Συγχώρεσε μας και δώσε μας την πολύτιμη βοήθεια σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεε μου, διαβασα τις προσευχες των αδερφων μου σε τουτη εδω την ιστιοσελιδα και διαπιστωσα οτι λιγο πολυ , ολοι ειμαστε ιδιοι. Ολοι εχουμε βοηθηθει απο εσενα στο παρελθον απειρες φορες, ολοι σε ευχαριστουμε και αναγνωριζουμε τα μυρια δωρα που μας εδωσες, και ολοι ζητουμε την δυναμη και την σωτηρια σου για τα σχεδον ιδια προβληματα που ολοι μας αντιμετωπιζουμε. Οποτε Θεε μου εγω σου ζητω να ακουσεις τις προσευχες των αδερφων μου και μαζι με τις δικες τους και την δικη μου. Αγιε Κυριε Θεε μου Συνχωρησων,Ελεησων και Σωσων τους δουλους σου τους αμαρτωλους.......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,σαν σήμερα πριν 8 χρόνια είχα έρθει κι είχα προσευχηθεί κοντά σου για τον πατέρα μου!Σαν σήμερα πριν δυο χρόνια ήρθα και προσευχήθηκα κοντά σου να με ξαναβοηθήσεις εκεί που φαινόμουν κατεστραμμένος και το ξανάκανες!!!Μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που ενώ είμαι ένας αμαρτωλός εσύ δε μ έχεις αφήσει ποτέ!!Συνέχισε να είσαι στο πλάι μου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις,γιατί χωρίς ΕΣΕΝΑ είμαι ένα ΤΙΠΟΤΕ!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου για άλλη μια φορά ζητάω τη βοήθεια σου. Πάντα με βοηθούσες και τώρα είναι η φορά που χωρίς εσένα δεν θα μπορέσω να ζήσω και να προσφέρω την αγάπη μου στην οικογένεια που μέσα σε όλες τις δυσκολίες με βοήθησες να κάνω. Σε ικετεύω δεν έχει μείνει κάτι άλλο παρά να ελπίζω στο θαύμα σου. Αν δεν πρέπει να γίνω εγώ καλά ελπίζω να δωσεις οση υγεία στερήθηκα εγώ τόσο νωρίς στα παιδιά μου. Κάνε να είμαι εγώ εαυτός που θα παλέψω για αυτά και θα τα μεγαλώσω Θεε μου. Τίποτα άλλο δεν ζητάω. Αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου ευχαριστώ για όλα που μου έδωσες σου ζητάω μια τελευταία χάρη. Σε παρακαλώ μια τελευταία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, δώσε μου φώτιση. Βοήθησέ με να αποφασίσω σωστά. Βοήθησέ με να προσπαθήσω γι' αυτό που θα αποφασίσω.
Σ ευχαριστώ, που μου έδωσες αυτό το Γολγοθά. Βοήθησέ με, ώστε με τη δύναμή σου να τα καταφέρω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου δώσε μου φώτιση.
Σ ευχαριστώ γι' αυτό το μαρτύριο. Δώσε μου φώτιση να το ξεπεράσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου δεν ξέρω τι να κάνω.
Φώτισέ με, σε παρακαλώ.
Σ ευχαριστω για αυτό το βουνό που ορθώθηκε μπροστά μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου σ' ευχαριστώ κάθε μέρα γι' αυτή τη δυσκολία που μου έστειλες.
Σε νιώθω κοντά μου. Σ' ευχαριστώ, μου δίνεις θάρρος γι' αυτά που έχω να αντιμερωπίσω.
Φώτισέ με να πάρω τη σωστή απόφαση.
Μόνο τη φώτισή σου ζητάω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ ευχαριστώ Κύριε για όλα. Και τα καλά και τα κακά που ήρθαν στη ζωή μου. Σου ζητώ συγγνώμη για όλα τα λάθη μου. Σου ζητώ μια ακόμη βοήθεια. Σε παρακαλώ φώτισέ με να πράξω το σωστό και ωφέλιμο. Λύτρωσε την καρδιά μου θεούλη μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, είμαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρω. Τώρα στην πιο δύσκολη ώρα, τώρα που είναι όλα πιο μαύρα από ποτέ.
Βοήθησέ με λίγο ακόμη. Δώσε μου φώτιση να δω το σωστό και να το πράξω.
Δώσε μου θάρρος και κουράγιο και εγώ θα τα υπομένω όλα. Σ ευχαριστώ γι' αυτό το βουνό που έστειλες μπροστά μου. Θα με
δυναμώσει. Το ξέρω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέε μου σ ευχαριστώ για ό,τι μου έδωσες.
Όμως έκανα πολλά λάθη. Τώρα καταστρέφομαι. Δεν μπορώ να βρω την δύναμη που απαιτείται για αυτά που πρέπει να κάνω. Δώσε μου κουράγιο, μόνο κουράγιο θέλω από σένα. Φοβάμαι και πονάω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό.
Φώτισε το σκοτάδι μου.
Μόνο αυτό ζητάω.
Σ ευχάριστώ για όλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με.
Βοήθησέ με να ξεχάσω. Δεν αντέχεται όλο αυτό. Δώσε μου δύναμη.
Σ ευχαριστώ για όλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, βοήθησέ με. 'Εκανα τόσα μα τόσα λάθη. Βοήθησέ με να καταφέρω να τα διορθώσω. Βοήθησέ με να αποδείξω σ' αυτούς που πλήγωσα ότι έχω αλλάξει.
Είναι κρίμα να χαθεί όλο αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθησε με θεε μου, να καταλαβω τι γίνεται, να καθαρίσει το μυαλό μου και να δω τι πρέπει να κανω, πως να το χειριστώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, θα κάνω μια νέα αρχή. Δώσε μου δύναμη..
Σ ευχαριστώ για όλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, βοήθησε με να καταλάβω τι γίνεται. Δώσε μου καθαρό μυαλό. Να φύγουν οι αμφιβολίες. Να προσπαθήσω γι' αυτό που θέλω. να καταλάβω τι θέλω. Να προσπαθήσω να το κερδίσω. Σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έστειλες. όλα τα προβλήματα. Σ ευχαριστώ. Με κάνουν καλύτερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, δείξε μου υον τρόπο για να τα καταφέρω. Πρέπει να τα καταφέρω. Η δείξε μου ότι δεν αξίζει να προσπαθώ άλλο γι' αυτό που θέλω. Δώσε μου τη φώτιση να διακρίνω την αλήθεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου...Βοήθησέ με....Φώτισέ με...Δείξε μου το θέλημά σου...δείξε μου τον δρόμο...καθοδήγησέ με στα σκοτάδια που βρίσκομαι.
Σ ευχαριστώ για όλα τα εμπόδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Ιηδού Χριστέ Ελέησόν με
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ ευχαριστώ θεε μου, για όλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παναγίτσα μου, δεν μπορώ άλλο μόνος μου, βοηθησε με να βρω έναν άνθρωπο να μοιραστώ την ζωή. Έχω χωρίσει και έχω 2 παιδιά. Χάλια η ζωή μου. Δεν μπορώ άλλο την μοναξιά, δεν αντέχω....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου σ ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνεις. Θα τα καταφέρω με τη δύναμή σου. Σ ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
kyrie iisou xriste,
den ksero pos na sou miliso gia na akousti i proseuxi mou.
sou grafo edo stin apelpisia mou kai stin kakomiria mou, tha to doun oloi kai kapoi isos skeftoun poso anoitos eimai alla kai poso anaksios kai mono gia lipisi eimai,na sou zitiso kapia pragmata.
den ksero isos akousis apo edo tin talepori foni tis psixis mou pou se parakalao..
eime egoistis fenete, anipomonos kai den exo parisia .
se parakalo panagia mou kai iisou xriste eleison me na katastalakso stin zoi mou.
Epithimo na vro kapion anthropo, ligi storgi kai agapi na iremisi psixi kai soma ,xriste mou se parakalo sygnomi gia auto pou grafo.
sygnomi kai apo tous adelfous pou vlepoun auta pou anafero.

AMHN Euxomai i PANAGIA KAI O KYRIOS IISOUS XRISTOS NA FOTIZI PANTA ANTHROPO ERXOMENO EIS TON KOSMO.
KATHE PSIXI PONEMENI NA BREI ELEOS PARIGORIA KAI VOITHIA APO THN PANAGIA MAS.

KYRIE ELEISON YMAS
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παναγίτσα μου, δεν μπορώ άλλο μόνος μου, βοηθησε με να βρω έναν άνθρωπο να μοιραστώ την ζωή. Έχω χωρίσει και έχω 2 παιδιά. Χάλια η ζωή μου. Δεν μπορώ άλλο την μοναξιά, δεν αντέχω....
14 Αυγούστου 2019 - 10:30 μ.μ."
-------------------------------------
thelo na sou po pos simparastekome ston pono sou giati kai ego perno to idio, kathe vradi epithimo kai parakalo ton xristo kai tin panagia, olous autous tous anthropous pou epithimoun na mirasoun tin zoi tous me kapion anthropo. Me oli mou tin agapi oso mporo, epithimo kai euxomai na mas aksiosi o THEOS na mas voithisi! Kane ipomoni! sou to euxomai na euxesai kai esi gia mena kai gia olous osous to epithimoun kai to exoun anagki auto to sinesthima.. "einai diskolo stis meres mas na vris kapion pou to niothi psixi sou kai to einai sou "! - H Panagia nas mas aksiosi AMHN
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεε μου, βοήθησέ με λίγο ακόμη. μόνο λίγο ακόμη. Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τη βοήθειά Σου, Θα τα καταφέρω Θεέμου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, σε χρειάζομαι.
Βοήθησέ με λίγο ακόμη. Λίγο ακόμη, Θεέ μου.
Δώσε μου λίγη δύναμη ακόμη.
Φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω.
Μείνε δίπλα μου.
Δείξε μου τον τρόπο, σε παρακαλώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ' ευχαριστώ πολύ Θεούλη μου!
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα! Ας γίνει το θέλημά σου. Έχω εμπιστοσύνη σε Σένα!Σ ευχαριστώ που με στήριξες σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, τελικά δεν τα καταφέρνω. Προσπαθώ πολύ, αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Βάζω όλες τις δυνάμεις μου, αλλά φαίνεται ότι είμαι λίγος. Δεν έχω το θάρρος ούτε να σου ζητήσω ξανά τη βοήθειά σου. Ξανά και ξανά τα ίδια. Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Αν θες, ρίξε και σε μένα το βλέμμα σου, γιατί πονάω και είμαι αδύναμος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγγνώμη θεέ μου που κάποιες φορές χάνω την πίστη μου και την ελπίδα μου. Συγχώρεσέ με. Σ ευχαριστώ για ό,τι μου έχεις δώσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, μη με εγκαταλείπεις.
Άσε με να είμαι κοντά σου.
Βοήθησέ με σε παρακαλώ.
Συγχώρεσέ με.
Δεν αντέχω άλλο.
Δεν αντέχω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ ευχαριστώ πολύ Θεούλη μου. Βοήθησε σε παρακαλώ όσους έχουν ανάγκη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου, βοήθησέ με σε παρακαλώ.
Δώσε μου δύναμη.
Δεν μπορώ χωρίς την παρουσία σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ ευχαριστώ Θεέ μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, δείξε μου το δρόμο Σε παρακαλώ. Φώτισέ με. Δείξε μου τι πρέπει να κάνω. Με όποιον τρόπο εσύ νομίζεις. Βοήθησέ με να το καταλάβω. Σ ευχαριστώ πολύ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου, γιατί;
Γιατί;
Γιατί τόσος πόνος;
Γιατί;
Γιατίνα μου αξίζει όλο αυτό;
Γιατί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέχασέ με!
Ξέχασέ με!
Η μάλλον στείλε πάνω μου όλη την οργή σου.
ίσως να ναι μια λύτρωση.
Δεν θέλω τίποτα άλλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο αυτό σου ζητάω. Δώσε μου το κουραγιο να κανω αυτο που θελω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ως πότε να περιμένω;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα ίδια και τα ίδια, κάθε μέρα.
Σε ξέχασα εγώ, με ξέχασες και εσυ..
Ως πότε;
Πρέπει να μπει ένα τέλος.
Ο χρήστης Χαρίτος είπε…
Θεέ μου βοήθα με σε παρακαλώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχώρεσέ με.
Σου ζητώ τη βοήθειά Σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθησέ με Θεέ μου.
Μην με εγκαταλείψεις.
Δώσε μου δύναμη και φώτιση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθησέ με, θεούλη μου.
Λίγο ακόμη,βοήθησέ με, γιατί είμαι αδύναμος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε Θεέ μου βοηθάμε. Πόσα πράγματα θα μου στείλεις? Δώσε μου δύναμη να τα αντέξω. Ήμουνα κακός άνθρωπος πριν. Κυνηγούσα δοξα και φήμη. Τώρα είμαι ένα τίποτα εδώ που ήρθα από τις 11 Σεπτέμβριου 2018. Κανείς δεν με θέλει. Όλοι με μισούν. Με θεωρούν αξιολύπητο. Ειμαι ένα τίποτα. Α ρε Θεέ μου τι περνάω.. Μακαρι να σαι δίπλα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φοιτω στην στρατωτικη σχολή Ευελπίδων. Ειμαι εδώ μέσα στη σελίδα και διαβάζω αυτά που γραφουν όλοι.. Είναι προσευχές. Κάπως έτσι τα βλέπει ο Θεος.. Μια λίστα με προσευχές.. Τα βλέπει ο Θεος έτσι? Ελπίζω.. Με τυρρανει ένας τραυματισμός
Που έχω εδώ και 1 χρονο και αν μου μείνει μόνιμο πρόβλημα θα με διώξουν.. Έχω περάσει τόσα βασανα εδώ μέσα. Σκέτη κολαση
. Πολύς ο πόλεμος. Αλλα οχι ψυχολογικος.. Άνθρωπο με άνθρωπο.. Ο ένας πολεμά τον άλλο εδώ μέσα. Είτε δεν τον πάει, είτε ειναι καλυτερος του, είτε είναι στο νοσοκομείο και χάνει εκπαίδευση.. Είναι μια άχρηστη κοινωνία εδώ μέσα. Ούτε υγιείς ανταγωνισμός ούτε τίποτα
Ο ένας θέλει να φάει τον άλλο.. Εμενα με τρώνε μέχρι και το κόκκαλο. Ειμαι μονος. Όλοι εναντίων μου. Διότι με καταδικάζουν για 2 λάθη που έκανα. Δε πειράζει. Εγώ ξέρω ότι δεν θα καταδικάσω ποτέ κανένα υφιστάμενο στο μέλλον. Αν με αξίωσει ο Θεος βεβαια να τελειώσω.. Αν κάποιος θέλει να μου απαντήσει σε αυτή τη προσευχή θα βλέπω τα σχόλια κάθε μέρα..
Ο χρήστης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. είπε…
Φίλε μου από τη σχολή Ευελπιδων,με άγγιξε το πρόβλημα σου και για αυτό σου γράφω.Ειμαι ο διαχειριστής της σελίδας και θέλω πολύ να σε γνωρίσω και να μιλήσουμε προσωπικά γι αυτά που περνάς μιας και έχω κι εγώ ανάλογες εμπειρίες από το στρατό σαν έφεδρος αξιωματικός και να σε βοηθήσω όσο μπορώ.Αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα στο email: edelta69@yahoo.gr και πάνω απ όλα κάνε υπομονή. Ή ζωή είναι όλη μπροστά σου είτε σα στρατιωτικος όπως έχεις επιλέξει είτε σαν απλός πολίτης αν αυτή είναι ή θέληση του Θεού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστώ Ευάγγελε για το μυνημα σου. Θέλω πολύ να σου μιλήσω αλλά δεν μπορω διότι δεν θελω να φανεί ποιος είμαι, γιατί αν μαθευτεί προς τα έξω και στη σχολή δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά σίγουρα δεν θα πάνε καλα. Δεν θέλω κανένας να με λυπαται.. Βρήκα την παρηγοριά μου από την απάντηση σου. Χαίρομαι που θες να μιλήσεις μαζί μου, πολύ μάλιστα. Έχω μάθει να με απορρίπτουν εδώ μέσα και να είμαι μόνος, απομονωμένος. Ευχαριστώ παρα πολυ
Ο χρήστης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. είπε…
Μη φοβάσαι κανέναν και τίποτα.Αυτον μόνο που πρέπει να φοβάσαι και να σέβεσαι είναι μόνο ο Θεος και όλα θα πάνε καλά.Να ξέρεις ότι όλες αυτές του τύπου οι σχολές έχουν το bulling σαν αρχή τους προκειμένου να περάσουν την πειθαρχία στους εκπαιδευόμενους. Ότι κανεις να βάζεις πάντα σα προτεραιότητα ότι έχεις έρθει στη γη για να εκπληρωσεις τον κύκλο της ζωής σου σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού. Εγώ πάντως οπότε νοιωσεις ότι θες στήριγμα και βοήθεια θα είμαι δίπλα σου και οποτε με χρειαστεις μη διστάσεις να επικοινωνήσει μαζί μου.Καλη σταδιοδρομια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια..
Προσευχές στο Θεό, μετάνοιες,εξομολογήσεις και στο τέλος τίποτα. Τα ίδια λάθη κάνουμε. Τις ίδιες αδυναμίες έχουμε..
Δεν τα καταφέρνω Θεέ μου, δεν τα καταφέρνω.. και δεν θέλω να σου ζητήσψ τίποτα άλλο, γιατί βλέπω γύρω μου πραγματική δυστυχία, ανθρώπινο πόνο που ούτε τον φανταζόμαστε...και εγώ δεν έχω τίποτα, όμως πνιγομαι σε μια κουταλιά νερό..αλλά δεν μπορώ..απλά δεν μπορώ..
Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω..Δεν ξέρω ποπυ να στραφώ αν όχι σε σένα...δεν ξέρω ποιο ήταν το μεγάλο μου λάθος και έφτασα εδώ...αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω..Δεν ξέρω τι να κάνω...Δώσε μου σε παρακαλώ ένα σημάδι..Μόνο ένα σημάδι...σε παρακαλώ πολύ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!!ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ!!!Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΚΡΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΙΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!!!
ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥΣ!!!
ΘΑ ΣΕ ΔΟΞΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ!!!ΓΙΑ ΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγγνώμη Θεούλη μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ ευχαριστώ πολύ Θεέ μου, για όσα έχεις κάνει για μένα.
Συγγνώμη για τα λάθη μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσπαθώ, μα δεν τα καταφέρνω..
Θεέ μου, μόνο φώτιση σου ζητάω..
Τίποτα άλλο..
Σε παρακαλώ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα όλα πάνε στραβά.. Τι κάνω λάθος Θεέ μου. Το ξέρω είμαι αμαρτωλός αλλά διανύω δύσκολη περίοδο. Πόσος ψυχολογικος πόλεμςο. Ποσο θα το επιτρέψεις ακόμα... Δεν με λυπάσαι καθόλου? Τι έκανα για να αξίζω τέτοια συμπεριφορά.. Είμαι τόσο αμαρτωλός? Δεν βρίσκω απάντηση πουθενά.. Είμαι μόνος!!! Το καταλαμβαινεις? Μόνος!!!!! Γράφω εδώ μέσα γιατί ίσως με ακούσεις.. Στις προσευχές μου που είσαι? Το μυαλό μου βρίσκεται σε τεράστια αταξία. Είναι όλα θωλα. Όλα.. Κανείς δεν με καταλαβαίνει. Όλοι εναντίων μου. Αυτοί οι λίγοι που με αγαπάνε σιγά σιγά απομακρυνονται. Πως με αφήνεις έτσι Χριστέ μου. Δεν ειμαι παιδί σου εγώ? Πόσο παράπονο? Ποση μιζέρια θα μου στείλεις? Είμαι μονον 20 χρόνων. Θα με γεράσεις από τώρα? Με βλέπουν και με αποφεύγουν, με λυπούνται που δείχνω τόσο πεθαμένος. Το ξέρω αμάρτησα. Το ξέρω! Αλλά γιατί με εγκαταλείπεις.. Προσπάθησα μα επεσα. Προσπάθησα!!! Φτάνει. Φτάνει. Άσε με να χαρώ λίγο. Άσε με!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια στιγμη λαθους ηταν. Μια στιγμή ειχα εξαμολυσει το θυμο μεσα μου για τζινον τζιαι την ιδια στιγμή μου διας πάτσον... Τζιαι τραβω παλε με τούτους.. Για να τους διω αφορμη για το τίποτε.. Τζιαι να καρτερω μέχρι αύριο βραδυ να με καμει ρεζίλι τζινος μπροστά στους υφιστάμενους.. Νσ τρώω σκατο που το καθενα για πραματα που γμτ εν πειράζουν κανεναν.. Α ρε Θεέ μου για ενα μου τόσο δα λάθος αστραψες μου την παλε.. Δειξε ελεος ποσο χαμηλα να ππεσω. Ποσο χαμηλά με θελεις να σερνουμε? Εν θελεις να εχω τιποτε κύρος? Να μεν εχει βάρος ο λογος μου? Για να με απωθησουν ουλλοι τους? Μακάρι ποψε στο όνειρο μου να μου πεις επιτέλους τι θελεις να με καμεις. Έχει παραπανω που 1.5 χρόνο ειμαι μες την μιζέρκα. Εγερασα πριν την ωρα μου!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην με εγκαταλείψεις Θεέ μου.
Σε παρακαλώ, δώσε μου φώτιση, δώσε μου ένα σημάδι..
Βοήθησέ με..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλε το ιδιο ρε Θεέ μου. Επεχαναν με που τα βουννηματα. Ποσο στοχοποιημενος.. Εγινικα σε ουλλους ρεζίλι. Χανω το κυρος μου. Χαννω τη θεση μου!!! Εναμε καβαλλιτζιεψουν στο τελος. Εκαμα λαθος γμτ εππεσα 2 φορες σε λιγότερο που 24 ωρες και ανταποδωσες μου το δυναμενα. Το μόνο που σου ζητώ εν δυναμη να φκω στην αναφορα να τα πω...... Ζητω σου εναν άνθρωπο να με καταλάβει σε τουτες τις αθλιες στιγμες που βρισκομαι. Ξαναπερνω τα ιδια με περσυ. Σε παρακαλω δωκε μου παμον τζιαι εναρτω μαζι σου. Μεν με καμεις να σερνουμαι για να μαι μιτα σου. Εναν άνθρωπο θέλω.. Να αντλω δύναμη. Ελα. Ελα!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα τζιαι παλε.. Χρονια πολλα στη μανα σου-μανα μας. Εχτες εξομολογηθηκα..ειπα τα εκαθαρισα. ειπε μου οτι τζιαι Εσυ επερασες γολγοθα οπως περνω τζιαι εγω τωρα.. ο δικος μου καμια σχεση μπροστα στο δικο σου Θεε μου. ειμαι αδυναμος ομως εγω. εν ειμαι σαν εσενα. ειμαι αδυναμος. εν εχω τη πιστη που ειχες εσυ. ουτε τη θεληση να γινει το θελημα του πατερα σου-μας.ειμαι ενας αμαρτωλος διπλοπροσωπος αχρηστος γιωτας απαραδεχτος τζιαι οτι αλλο μου λαλουν.. ειμαι το αντιθετο απ'οτι εσυ. οταν ειμαι στα σκουρα μου εν πετασσεται κανενας να με στηριξει. ακομα εν καταλαβω γιατι γραφω δαμεσα θεε μου.... ελπιζω οτι ενα το δεις... ελπιζω οτι τουτη τη λιστα με τις 297 προσευχες να την δεις..... να με ελεησεις τζιαι εμεναν τον αναξιο δουλο σου. να με αξιωσεις να ζησω μια καλυτερη ζωη.. γιατι τουτη που ζω τωρα.. ουτε στο χειροτερο μου εχθρο. ειμαι πεθαμενος που μεσα μου. παω στην εκκλησια για να νιωσω λλιο ζωντανος.. λλιη ζεστασια. ειμαι αδυναμος κυριε μου. χριστε μου ειμαι σαν φυλλο πανω σε δεντρο το φθινοπωρο που εν ετοιμο να ππεσει γιατι εσαπισε. ειμαι ετσι τωρα, το μονο που σου ζητω θεε μου ειναι οχι να μου παρεις το σταυρο μου, αλλα να μου δωκεις δυναμη να πιω το ποτηριον τουτον. εν πικρο τουτο το ποτηρι αλλα οι οπως το δικο σου.. εξηγησα σου τη διαφορα. εσυ εισαι χλωρο κλαδι πανω σε δεντρο, εγω σαπιο. σαπιο που τα κακα τζιαι τις αμαρτιες μου. ειμαι σε μια φαση αδρανειας θεε μου. επεθανεν τζιαι ο ματθαιος ενας φιλος , σε παρακαλω, δωκε τους πρωτα δυναμη τους δικους του ανθρωπους γιατι εφυεν αδικα.. εμεναν αφησε με στην ακρη.. εγω με λλιγη χαρη σου ενα τα φκαλω περα.. μερα με τη μερα ωρα με τη ωρα. Αγαπωσε κυριε Θεε μου γιατι παντα με περιμενες με ανοιχτες τις αγγαλες σου.. δωκε δυναμη. δυναμη τζιαι πιστη να πιστευω στη θεια Προνοια σου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου,βηθησέ μας όλους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.Προστάτεψε όλον τον κόσμο,τους δικούς μου και ειδικά τη Μαρία μου και τον Δημητράκη που είναι φιλάσθενοι.Δώσε δύναμη και σ εμένα που πάντα με κρατούσες δυνατό και τώρα έχω κάπως εξασθενίσει.
Όπως πάντα είσαι η μόνη μου ελπίδα και πάντα με βοηθάς κι ας είμαι αμαρτωλός ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φώτισέ με, Θεέ μου.
Σε παρακαλώ, φώτισέ με..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεούλη μου, Σ' ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα! Μου τα δωσες όλα απλόχερα, όμως εγώ τα ξόδεψα, τα πέταξα. Συγγνώμη που σε πίκρανα τόσο.
Πονάω Θεέ μου. Πονάω πολύ.
Έλα σε παρακαλώ και σε μένα τον αμαρτωλό.
Σ αγαπώ πολύ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια Σου τζιαι σημερα.... Επελλανα που τα πεταματα. Εναπαω πειθαρχικο μαλλον για τις ποινες. Ενναπαιχτει να φυω που δαμεσα ειπαν μ αλλοι ή εννα μεινω το ετος ή ενα μου την χαρισουν.... εν πολλην το στρες. ποψε εχω αναφ/ους τζιαι εν ξερω τι θα γινει. εν θελω να τραβησουν τζιαι οι αλλοι λογω εμεναν. τι να καμω. αμαρτησα ξερω το αλλα εν βαρια η τιμωρια....... αλλοι εκαμαν σιηροττερα... βοηθα με....... σε παρακαλω........... εμειναν 3 μηνες τζιαι εν ξερω ενταλως ενα φκουν... Εν πολλην το σκορσο. εγερασαααααααα εν εχω χαρα μεσα μ ρε φιλε. ουλλοι κρινουν με τζιαι χαφκουν με.. αρχαγγελε μου Μιχαηλ ξερεις οτι εισαι ο αγαπημενος μου. βοηθα με.. τζιαι αη Γιωρκη μου... εν η μερα σου αυριο. βοηθα με ποψε να με ακουσει τζιαι να με καταλαβει μια φορα τζινος ο δυσκολος ο ανθρωπος που εν επρεπε ναν καν δαμεσα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΤΣΙ ΣΕΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Μ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλε δαμε.. Αφηκες με η αληθκεια λλιο τζιαιρο χαλαρο τζιαι επηρατα πουκουππα. Με το σημερινο υποθετω εν για να με αφυπνισεις.. Αλλα ενναν μεγαλος ο Σταυρος αννεν έτσι όντως οπως έγιναν... Εν ειμαι δειλός να σου πω να μ τον πάρεις.. Αλλα σκεφτουμαι λλιο ποσα επερασα... Σαγαπω τζιαι συγνωμη..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρε χριστε μου... Ποσο λαθος ειμαι... Ειμαι αμαρτωλος... Δεν αντέχω αυτήν την αμαρτία
Εν την αντεχω!! Βοηθησε με εππεσα χαμηλα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε βοηθησε με . Εχω βουλιαξει σε σκοτεινα μονοπατια αδυναμη να σηκωθω. Δωσε μου την δυναμη να ξανακερδισω την ζωη μου και να στηριξω τα παιδια μου. Δωσε μου μια δευτερη ευκαιρια. Το ξερω οτι δεν την αξιζω αλλα αν μου την δωσεις δεν θα σε προδωσω ποτε ξανα. Βοηθησε με. Συγχωρεσε με. Δωσε μου δυναμη να σταθω αξιοπρεπως στα ποδια μου, να μην λυγισω ξανα και να χαρω την ζωη κανοντας μονο καλο στον εαυτο μου και στους γυρω μου. Οπως πρεπει να κανει καθε ανθρωπος. Σε ευχαριστω. Σε ευγνωμονώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεε μου γιατι με άφησες. Σε ψάχνω και δε σε βρίσκω πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα για μένα. Μόνο μία ελπίδα θέλω λίγα από τα ψίχουλα που σου περισσεύουν. Δεν αντέχω άλλο θεέ μου συγχώρεσε αν μπορείς την αδυναμία μου και έχε καλά τους δικούς μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου βοήθα τη Μαρία μου να μπορέσει να ξανασταθεί στα ποδαράκια της και μείνε πλάι της άγρυπνος φύλακας.Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο κι ακόμη πιο δύσκολο γιατί σου το ζητάει ένας αμαρτωλός αλλά κάνε το για το παιδί αυτό που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί χωρίς να φταίει.Εγώ κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω αλλά εγώ είμαι ένα τίποτε!!!!Μόνο η δική σου βοήθεια μπορεί να την κάνει να ξεπεράσει τους φόβους και την αδυναμία που έχουν τα ποδαράκια της και να μπορεί ξανά να πηγαίνει στη δουλειά της χωρίς να κινδυνεύει.Έχω αποφασίσει να το βοηθήσω το παιδί αυτό αλλά χωρίς τη δική σου βοήθεια δε μπορώ να κάνω τίποτε εγώ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Με έχεις βοηθήσει τόσες και τόσες φορές και σου είμαι ευγνώμων,βοήθα με και τώρα ΚΥΡΙΕ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστω ΘΕΕ μου, ουλα παν καλα τωρα προς το παρων, μονον το ποδι μου προσεξε τζιαι πονω το ακομα εν μου επερασε... επεταξα τοσα λεφτα στον αερα τζιαι κομα να γινω καλα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεέ μου,εδώ φαίνεται να είναι το τέλος!!!Αν έχεις κρατήσει για μένα ένα ακόμη ΘΑΥΜΑ σου,σε παρακαλώ μη μου το αρνηθείς!!!Βοήθα τη Μαρία μου!!!!Δώσε μου πίστη και ελπίδα στην απόγνωση που βρίσκομαι και μη με αφήσεις να ζήσω όλα αυτά τα μαύρα που βλέπω να έρχονται!!!Το ξέρω ότι ίσως να μην αξίζω τη βήθειά σου.Βοήθα όμως την Μαρία μου!!!Βοήθα την ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ και δώσε φώτιση και σ εμένα ν αντιμετωπίσω το κακό που μας βρήκε!!!!Ίσως εσύ με κράτησες κοντά της για να την βοηθήσω αλλά μόνος μου δε μπορώ,είμαι εντελώς ΑΔΥΝΑΜΟΣ!!!Μη μ αφήσεις ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ,ούτε εμένα ούτε εκείνη!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεέ μου,ελπίζω να άκουσες την απόγωσή μου και να μου έδωσες τη φώτιση που σου ζήτησα κι ο γιατρός αυτός να βοηθήσει τη Μαρία μου να σταθεί δυνατά ξανά στα ποδαράκια της!!!Μόνο σ εσένα ελπίζω ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεε μου μην εγκαταλείπεις τη Μαρία μου!!!!Σώσε την με ένα θαύμα.Δεν ξέρω.....είναι σα να ζω έναν εφιάλτη και να προσπαθώ να ξυπνήσω αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια.Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπερπατήσει μόνη της!!Δεν έχει πια άλλη δύναμη.Αν πρέπει να πάρεις κάτι από μένα και να το δώσεις σ αυτή,πάρε ακόμη και τη ζωή μου!!Δεν ξέρω τι άλλο να πω....πονάω πολύ!!!Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να την δω ξανά στα πόδια της!!!Αρκεί να υπάρχει μια ελπίδα μόνο!!!Θα δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί.Δώστης μόνο τη δύναμη που έχει χάσει εντελώς.Κάνε ένα ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ!!!!!Σε παρακαλώ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Μη μ εγκαταλείπεις!!!Εσύ με έστειλες να προστατέψω το παιδί αυτό,μη με αφήνεις αβοήθητο ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!ΒΟΗΘΑΜΕ!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθα με Θεέ μου!!Το ξέρω ότι είμαι ένας αμαρτωλός αλλά για τη Μαρία μου έχω κάνει τα πάντα και θα συνεχίσω να κάνω αλλά χωρίς τη δική σου βοήθεια είμαι ένα τίποτε και δε θα τα καταφέρω ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ.ΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεε μου,η Μαρία μου απέκτησε μια μικρή αυτοπεποίθηση αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμη να πατήσει γερά στα αδύναμα ποδαράκια της.Μόνο αν είσαι ΕΣΥ στο πλευρό της μπορεί να περπατα ασφαλης,Χωρίς εσένα μπορεί ανα πάσα στιγμή να χάσει τη συγκεντρωσή της και την ψυχραιμία της και να ξαναπέσει.Μόνο ΕΣΥ μπορεις να δώσεις τη λύση σ αυτή τη μπόρα που μας βρήκε,με τη ΘΕΙΚΗ σου δύναμη,Εγώ ότι κι αν κάνω μια μαριονέτα είμαι και τίποτε παραπάνω,.Μη με αφήνεις αβοήθητο ΘΕΕ μου ούτε εμένα,ούτε αυτή.Εσύ με έστειλες να την προστατέψω αλλά χωρις τη δύναμή σου εγώ είμαι ανάξιος να προστατέψω και τον εαυτό μου ακόμη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαριστω Χριστε μου που πασιν ουλλα καλα στη ζωη μου τελευταιως.. συγχωραμε που ππεφτω σε ιδια αμαρτηματα επανελειμμενα. Συγχωραμε που εν σε ευχαριστω σε καθε μου καλη αλλα τζιαι κακη στιγμη. Εχε καλα ουλλο το κοσμο τζιαι την οικογενεια μου τζιαι εμενα. Διεννε μας ουλλους δυναμη τζιαι πιστη.. Αγαπωσε Χριστε μου,βοηθησε με να σε αγαπησω πραγματικα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ισως όλη αυτή η δοκιμασία ΘΕΕ μου να κρύβει κάτι απ το σχέδιο που με έστειλες να εκπληρωσω για να προσφέρω βοήθεια εκεί που εσύ έκρινες ότι χρειάζεται.Δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω γιατί από μόνος έχω λυγίσει κι έχω χάσει τις ελπίδες μου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΔΩΣΕ ΜΟΜΟΥ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!ΙΣΩΣ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ!!
ΕΣΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ.ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοηθησε με Χριστε μου. Πεφτω συνέχεια στην ιδια αμαρτία. Εν αντεχω αλλο προδωνω σε συνέχεια ενω εσυ με βοηθας συνέχεια. Συγχωρεσε με τον αμαρτωλό δούλο σου. Ελα αποψε στο όνειρο μου να με επισκεφτείς να μου πεις κατι.
Ο χρήστης Χρήστος Χ Ιταλία είπε…
Θεέ μου συγχώρεσέ με για τις αμαρτίες μου. Πολλές φορές σε απαρνήθηκα και σε αγνόησα εσύ όμως είσαι εδώ και με φυλάς. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω και σε εκλιπαρώ Θεέ μου αυτήν την δύσκολη στιγμή να βοηθήσεις το παιδί μου, το αγγελούδι μου να αναρρώσει και να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά του. Ταπεινά ζητώ συγχώρεση και σε εκλιπαρώ να γιατρέψεις το αγγελούδι μου. Υπόσχομαι να σε έχω παράδειγμα και να είμαι ένας καλός πατέρας. Σε ευχαριστώ καλέ μου θεέ
Ο χρήστης Χρήστος Χ Ιταλία είπε…
Θεούλη μου καλέ σε εκλιπαρώ, δεν ζητάω τίποτα άλλο, κάνε το αγγελούδι μου να γίνει καλά, να τον δω να μεγαλώνει σαν κανονικό παιδί, να μπορέσει να ανοίξει τα φτεράκια του. Είναι ότι έχω και δεν έχω, δεν μπορώ να φανταστώ ένα άλλο μέλλον, σε ικετεύω βοήθησε τον μικρό Mattia. Θα κάνω τα πάντα να τον μεγαλώσω σωστά, στο παράδειγμά σου. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με, Παναγία ελευθερώτρια βοήθησέ με, Θεούλη μου σώσε με, γιάτρεψε τον άγγελο μου.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε.βοηθησε με αυτη την ωρα που ποναω βιηθησε το γιο μ να γινει το ονειρο τ πραγματικοτητα καντον για εκεινον οχθ για μενα εγω ειμαι αμαρτωληκ παρολο αυτα εσυ ησουν διπλα μ κ με προστατευες ,Σε ευχαριστω για ολα οσα μ.προσφερες υγεια σε εμενα κ τξν οικογενεια μ τωρα το μονο π σ ζητω να προσυατευειε την οικογενεια κ να καμεις το θαυμα σ για το γιο μ !!!Συγχωρεσε με κυριε για ολα,ταλαθη π εχω κανει αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστε μου ευχαριστώ που ουλα στη ζωη μου ειναι εν ταξει. Βοηθα με με τουτην την μιτσια. Εν ξερω τι να καμω. Φώτισε με να δω αμα εν σωστα που καμνω. Φωτισε με Παναγιο Πνευμα μου. Ξερω είμαι αμαρτωλος.. Βοηθησε με. Ειμαι σε δίλημμα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστέ μου παντοδύναμε Θεέ μου ,σε παρακαλάω συγχώρεσε με την αμαρτωλή,συγχώρεσε με που σε έχω στεναχωρήσει τόσες φορές ,Θεέ μου σε παρακαλώ βοήθησε με τόσες φορές σου έχω υποσχεθεί πως θα αλλάξω και πάλι τα ίδια κάνω,
Σε παρακαλώ Θεέ μου δώσε μου την δύναμη να αλλάξω,Σε λατρεύω Θεέ μου και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες και για όλα όσα δεν μου έδωσες ..Παναγία μου μόνο κοντά μου θέλω να είστε και τίποτα άλλο με εσάς δίπλα μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο μόνο την υγεία μας να έχουμε Θεέ μου ,να έχεις καλά την οικογένεια μου και όλο τον κόσμο ..Παναγίτσα μου σε ευχαριστώ για όλα και για ένα πράγμα σας παρακαλώ μόνο υγεία Θεέ μου να έχουμε όλοι μας ούτε λεφτά ούτε πλούτη ούτε τίποτα άλλο Θεέ μου..Θεέ μου εσυ πραγματικά ξέρεις την καρδιά μου συγχώρεσε με .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστέ μου έλεος, συγχώρεσε την ολιγοπιστία μου βοήθησέ με να απαλλαγώ από τα πάθη μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε μου Ιησού Χριστε ευχαριστώ σε που ουλλα ερκουνται μου ενταξει. Ευχαριστώ που ακομα εισαι διπλα μου παρα τις πτώσεις μου.. Σε παρακαλώ απαλλαξε με απο αυτά τα παθη. Βοηθησε με να εξομολογηθω σωστα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστε μου.. Παλε εγω.. Βοηθησε με γιατι εμπλεξα ασχημα.. Δωσε μου δύναμη γιατι εδημιουργησα εναν γολγοθα μονος μου.. Αρε Χριστε μου πως ηρταν παλε ετσι τα πραματα..
Η ξερη μου η κκελε. Δωσε μ δυναμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σώσε με, σωσε με!!! Εννα με κρεμμασουν.. Εν θελω να με διωξουν.... Σωσε με στειλε μου ενα σημαδι σε παρακαλω τον αμαρτωλό...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Ιησού Χριστε ελέησον με. Ταπεινωμενε μου κύριε.. Ταπείνωσε με δια της Ταπείνωσεως σου... Βοηθα με θεε μου να σηκώσω το Σταυρο μου. Βοηθα με να γίνω ενα μηδεν. Χάρισε μου την νοερά προσευχή. Χάρισε μου την αγαπη για να σε αγαπήσω πραγματικά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοηθησε με Παναγία μου... Αγιε Ιούδα μου θαδδαιε μου προσεύχομαι σε εσένα... Δύσκολοι καιροί.. Δεν έχω δύναμη να σηκώσω τα γόνατα μου. Ολο μου το σώμα μοιάζει παράλυτο.. Ειμαι χώμα... Ελεησε με Αγιε του Θεου, δωσε μου δύναμη τζιαι δωσε μου χαρά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε Θεε μου... Πανω που ενομιζα οτι ουλλα παν καλα αρκεψα τζιαι εχαλουσα παλε.. Αχ Θεε μου... Ηρταν παλε αναποδα... Εγυρισεν εναντίων μου.. Για κατι που εν εφταια. Ξερεις εσυ Θεε μου αν ειναι άδικο η δικαιο τουτο που μου τυχαίνει. Εσυ ξερεις καλύτερα. Απλα βοηθά με να Τον σηκωσω Τον ασηκωτο....
Ο χρήστης paulina είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φωτισε με Χριστε μου, Παναγιο μου πνεύμα. Φώτισε με να καμω το σωστό. Δειξε μου το σωστό δρομο... Ειμαι χαμενος.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φωτισε με θεε μου... Παλε ερκουνται κακες καταστασεις......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεε μου μεν με αφήσεις να απελπιστω.. Βοηθησε με να σε εχω στηριγμα. Σε εμπιστευκουμε Χριστε μου. Ξερω δεν θα με αφηκεις ξεκρεμμαστο.. Μην αφήσεις το όνειρο μου να χαθεί...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστε μου.. Αρχάγγελε μου Μιχαήλ τζιαι Γαβριήλ.. Τι ηταν αυτον εχτες... Δεν εχω ξανανιώσει ποτε τοσο σκουπίδι οσον εχτες το βραδυ. Συγχωρεσε τους Χριστε μου. Συγχώρεσε με τζιαι εμεναν τον δύσκολο χαρακτήρα. Εν για το καλο μου ουλλα που γίνονται. Ουλλα εν για το καλο της ψυχής μου το ξέρω. Μεν μου στείλεις κατι Χριστε μου που δεν θα το αντεξω. Ελεησε με τον άχρηστο αμαρτωλο. Δειξε μου στηριγμα. Τώρα ειναι η πιο δύσκολη περίοδος που διανυω. Συχωρέσε με κύριε μου. Σε εμπιστεύομαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Ανδρέα μου. Αγιε Μηνα μου. Ζητω τη βοήθεια σας τωρα... Χριστε μου τακτοποιήσε το αδικο. Βαλε το δικαιο στή θεση του. Σε παρακαλώ. Σε χρειάζομαι τωρα! Τώρα χριστε μου παρουσιασου!!! Αμην. Σε εμπιστεύομαι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχασα... Εχασα.... Που ησουν Θεε μου.... Εδυαλιθηκα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθησε όλο τον κόσμο, Θεέ μου!
Μέγα το όνομα της Αγάις Τριάδας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοηθησε με Κύριε μου.. Τελος οι δοκιμασίες? Απλα βοηθησε με να Σε αγαπήσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοηθα με Κύριε μου να αππαλλαχτώ που τουντο παθος που με βασανιζει τοσο πολλα... Σε παρακαλω τι πρεπει να γινει αλλο για να μαθω? Ουλλα στη ζωη μου εν ανω κατω............ ΣΑΓΑΠΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λύγισα ΘΕΕ μου!!Έχασα την πίστη μου.Με βοήθησες να κάνω ένα βήμα μπροστά αλλά απ τη φιλοδοξία μου μαζί με την ευαισθησία μου,που ποτέ δεν είναι συνοδοιπόροι, έχω φτάσει στο απόλυτο αδιέξοδο!!Δεν ξέρω πως μπορείς να με βοηθήσεις πια...δε βλέπω πια καμιά χαραμάδα ελπίδας.Είμαι καράβι ακυβέρνητο που το χτυπάνε τα κύματα!!Θα μπορούσα ίσως να έχω ορθοποδήσει αλλά χωρίς να το καταλάβω έφτασα ένα βήμα πριν το δρόμο χωρίς γυρισμό.Πριν 3 χρόνια ήμουν ξανά ένα βημα απ το γκρεμό,σου ζήτησα μια ευκαιρεία,μου την έδωσες αλλά την πέταξα στα σκουπίδια γιατί βιάστηκα να πάω ακόμη παραπάνω και βρέθηκα σε μονοπάτια ακόμη πιο δύσβατα.Τώρα προσπάθω να σώσω και τον εαυτό μου αλλά κι ένα κορίτσι που χωρίς να το θέλει με παίρνει μαζί του στον γκρεμό!!Δεν ξέρω ΘΕΕ μου αν έχεις άλλο θαύμα για μένα και γιαυτή μαζί!!Φαίνεται να έχουν όλα τελειώσει....κι άλλες φορές φαινόταν να τελειώνουν όλα για μένα αλλά πάντα με κάποιο μαγικό τρόπο με έσωζες.Σε ικετεύω τώρα να σώσεις και τους δυό μας!!Μόνο ΕΣΥ μπορείς...μόνο ΕΣΥ ξέρεις πως.ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Τόσος αγώνας μια ζωή,τόσα εμπόδια,τόσες ατυχίες.ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ!!Κι εμένα κι αυτή!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ μου,διώξε το φόβο από μέσα της!!!Βοηθησέ την ΘΕΕ μου!!!!Μόνο ΕΣΥ μπορείς!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χριστέ μου, Σ' αγαπάω πολύ!
Σ' ευχαριστώ για όλα.
Συγγνώμη για τα λάθη μου!
Σ' αγαπώ πολύ!
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης annonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου, όλο έρχομαι σ' αυτή τη σελίδα και σου ζητάω κάτι!
Σήμερα ήρθα για να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες και κάνεις για μένα! Για όλα όσα μου έμαθες!
Σ ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!
Σ ευχαριστώ!
Σ' αγαπώ πολύ!
Μακάρι να μην σε ξαναλυπήσω!
Σ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε μου. Εχει καιρο να γραψω εδω για σενα.. Ευχαριστώ εχω γνωρισει μια μικρή πολυ καλη κοπελα με χρυση καρδια.. Αλλα θεε μου.. Βραζει το αιμα μας. Συγχωρεσε με που έπραξα ετσι μαζι της.. Προσπαθώ να το φυλαξω μεχρι το γαμο.. Αλλα βραζει Χριστε μου.. Και ισως μια μέρα το χάσω.. Δωσε μου Υγεια Κυριε μου να συνεχιζω τις σπουδές μου και φωσε μου μετάνοια και αγάπη. Να Σε αγαπώ Εσενα και τους συνανθρώπους μου οπως Εσυ με αγαπάς εμενα.. Σε αγαπώ.. Συγνωμη.. Ευχαριστώ που είσαι διπλα μου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγαλοδυναμε Παναγαθε βοηθησε μας να μην συμβει ξανα κακο στις οικογενειες μας...απο την εγνοια της ας πραγματωθει το καλυτερο για την γλυκεια μας μανουλα... φυλαξε την Χριστε μου..
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θεέ μου τελικά ήμουν πολύ αμαρτωλός και δικαίως με τιμωρείς!!!Σε ικετεύω όμως να βάλεις τέλος στο μαρτύριό μου με το να με πάρεις κοντά σου κι εμένα κι αυτή με κάποιο μαγικό σου τρόπο.Δεν καταλάβαινα Θεέ μου πόσο άρρωστη ήταν.Νόμιζα ότι την βοηθάω αλλά το μόνο που έκανα ήταν να με παίρνει μαζί της κι εμένα στο γκρεμό χωρίς να το θέλει.Μαζί μου ήσουν πολύ δίκαιος γιατί ήμουν πολύ αμαρτωλός, αλλά με τιμώρησες πολύ σκληρά με το να πεθαίνω κάθε μέρα.Σε ικετεύω να με πάρεις απ τη ζωή γιατί είναι πια αβάσταχτη για μένα.Με αυτή θεέ μου ήσουν άδικος.Είμαι ένα μυρμήγκι για να κρίνω εσένα αλλά την αδικία και τον πόνο της τον παίρνω μέσα μου κάθε μέρα κι αργοσβήνω χωρίς να μπορώ να την βοηθήσω.Δεν καταλάβαινα τίποτα.Έπεσα κι εγώ θύμα αλλά τελικά εμένα μου άξιζε,ενώ αυτή δε φταίει σε τίποτε.Απίστευτα αμαρτωλός υπήρξα στη ζωή μου θεέ μου αλλά έκανα κι εγώ κάποιες,έστω ελάχιστες,καλές πράξεις.Γιαυτό θεέ μου δώσε τέλος στο μαρτύριο μου και μερίμνησε εσύ γιαυτή μεγαλοδύναμε καθώς εγώ ξέρεις ότι δε μπορώ να το κάνω.Είμαι απογοητεύμενος πολύ γιατί ίσως ποτέ δεν αντιλήφθηκα πόσο μεγάλες ήταν οι αμαρτίες μου.Η τιμωρία που μου απένειμες μ έκανε να τις καταλάβω.Το αγάπησα και το συμπόνεσα αυτό το κορίτσι αλλά ποτέ δε θέλησα να δεχτώ 'οτι η ασθένειά της είναι ανίατη.Νόμιζα ότι μπορώ να τη βοηθήσω και πίστεψα ότι μπορώ και να βοηθηθώ απ αυτή.Μέσα στις τόσες μου αμαρτίες αυτή ήταν η μεγαλύτερη,να προσπαθήσω να βοηθηθώ από έναν άρρωστο άνθρωπο!!Ήσουν δίκαιος μαζί σου θεέ μου αλλά λυτρωσέ με με το να με πάρεις.Ήμουν ένας λεβέντης κι έχω μείνει μια σκιά,μέσα σ ένα χρόνο.Δίνω 10 ζωές για να γίνει αυτή καλά,αλλά δεν αρκούν.Κι αυτή η μια ζωή όμως που έχω δε μπορεί να την βοηθήσει.Μόνο εσύ μπορείς να την βοηθήσεις,με τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις.Εγώ έκανα κάποιες κινήσεις που ξέρω ότι δεν αρκούν,αλλά μόνο αυτό μπορούσα να κάνω.Μη με αφήσεις να αρρωστήσω ή να παω στο ψυχιατρείο ούτε εμένα ούτε αυτή.Πάρε μας και τους δυο κοντά σου,θα είναι η μόνη λύτρωση,Αν υπάρχει δρόμος να ζήσουμε χωρίς να υποφέρουμε δείξτον μου θεέ μου.Αν δεν υπάρχει πάρε μας μαζί σου κιαυτή που είναι αθώα κι εμένα που είμαι αμαρτωλός!!
θεέ μου αγωνίστηκα πολύ στη ζωή μου και το ξέρεις.Δεν καταλάβαινα όταν αμαρτούσα.Κι αυτή αγωνίστηκε χωρίς να αμαρτήσει.Νιώθω αδικία γιαυτή και πίκρα για μένα.Ζητάω τη ΛΥΤΡΩΣΗ θεέ μου και την απαλλαγή.Μη μας αφήνεις να πεθαίνουμε κάθε μέρα.
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε συγχωρεσέ με. Ξανααμάρτησα και ξανά έκανα πράξεις που είναι λάθος και σε δυσαρεστούν. Κύριε σου ζητάω για μία ακόμα φορά να με συγχωρέσεις για το κακό που έκανα. Ας μην μου επιτρέψεθς να πέσω στην αμαρτία ποτέ ξανά και ας μου δωθεί η σωτηρία μέσα απο το αίμα και την ανάσταση Του Κυρίο Ιησού Χριστού. Αμήν.

Αδελφοί και αδελφές μου σας παρακλαώ προσευχειθείτε για μένα. Δεν χρειάζωνται πολλά λόγια. Απλά ζητήστε απο τον Κύριο να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μου και να έχω πίστη. Σας ευχαριστώ.

Ο Κύριος να σας έχει καλά και να σας προσέχει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε μου.. Παλε εγω.. Ευχαριστώ που ησουν δίπλα μου αυτό το διάστημα και δεν με έκανες στάχτη με αυτά που έκανα.. Συγχώρεσε με.. Ειμαι λάθος... Την χωρισα δεν ξέρω αν πρέπει να τα ξαναβρώ μαζί της.. Βοηθησε με. ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε μου.. Πόσες νύχτες θα περάσουν έτσι ακόμη.. Σαγαπω.. Και το χέρι μου κύριε μου.. Βοηθησε το να φτιάξει..
Ο χρήστης Anonymous είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε μου σευχαριστω για ότι έχω στην ζωή μου .Σευχαριστω που υπάρχεις και μας λυτρώνει απ' τις αμαρτίες μας Σε παρακαλώ Κύριε βοήθησε την οικογένειά μου να βρει γαλήνη και ηρεμία και βοήθησε την μανούλα μου και τον εγγονό μου που σε χρειάζονται .Ας είναι ευλογημένο το όνομα σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παλε Θεε μου είμαι εδώ. Ευχαριστώ για ολα
Και για τις δοκιμασίες που μου στέλνεις. Σαγαπω. Βοηθησε με φωτισε με για το τι πρέπει να κάνω.. Ειμαι στα χαμένα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σ αγαπώ πολύ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχώρεσε με Θεέ μου και πάλι την αμαρτωλή πάλι στο ζητάω Θεέ μου σε παρακαλώ συγχώρεσε με και βοηθά με βοήθησε με Χριστέ μου Θεούλη μπυ σε παρακαλώ εσυ τα ξέρεις όλα Χρηστέ μου συγνωμη συγνωμη μέσα από τα βαθύ της καρδιάς μου Σαγαπω Αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντα στις δύσκολες στιγμές καταφεύγω σε Σένα Θεέ μου Μεγαλοδύναμε,Παντογνώστη ,μοναδικέ Σωτήρα.Οι αμαρτίες ξεχύλισαν,η καμπούρα μου φορτώθηκε πολλές.Μεταννοώ,προσεύχομαι και μεταννοώ.Δεν ξέρω αν είναι η μετάννοιά αληθινή η'αν με ρίχνει σε πλάνη ο σατανάς.Προσπαθώ να είμαι κοντά Σου,όπως είσαι Εσύ.
Θεέ Μου ,συχώρεσε με άλλη μα φορά,δείξει μου την ευσπλαχνία σου την αστείρευτη,φέξε μου το δρόμο να βρώ διέξοδο.Ηρθαν πολλά κι απανωτά και οι δυνάμεις μου όπως και οι αντοχές μου έχουν τελειώσει. Μοναδική μου σωτηρία ΕΣΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε μου βοηθε μου σωτήρα μου συμπαραστάτη μου σε ολόκληρη τη ζωή μου...σε ευχαριστώ για όλα τα καλά που μου έχεις χαρίσει στη ζωή μου...πάντα ήμουν παιδί σου ..πάντα ήσουν στην ψυχή μου με σένα πορευομουν εσύ ήσουν η δύναμη μου...συγχωρεσε με τώρα που αμαρτάνω...η ψυχή μου είναι βρώμικη το μυαλό μου επίσης είναι μέσα στο σκοτάδι ...φώτισε το Χριστέ μου..σώσε με από τον βούρκο που έχω μπει..βγάλε με έχω ανάγκη να βγω γιατί υποφέρω...φύλαγε την οικογένειά μου και προστάτευσε την τώρα που το έχω ανάγκη...Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με τον αμαρτωλόν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεέ μου, βοήθησε με να διακρίνω το σωστό από το λάθος. Και να σταματήσω να μαλώνω με τη μητέρα μου που την παιδεύω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, Ιησού Χριστέ, ελέησόν με!
Ο χρήστης Jay είπε…
Συγχώρεσέ με Θεέ μου για τη δειλία μου...συγχώρεσε με για όλα...κ για αυτά που ξέρω κ για αυτά που δεν ξέρω...δώσε μου δύναμη κ γαλήνη . Κ αν το θες δώσε ένα θαύμα να ζήσω ελεύθερα στα χρόνια που μου αναλογούν...με ευγνωμοσύνη...πόσο θα ήθελα ένα θαύμα...όχι τόσο για να ζήσω...αν κ έχω λόγους να ζήσω ..κ πάνω απ' όλα για το παιδί μου...αλλά γιατί αναζητώ τόσο πολύ την ευλογία ενός θαύματος...μια απόδειξη ότι ότι δεν με έχεις εγκαταλείψει ..ότι με ακούς κ με αγαπάς κ ότι κάτι ίσως αξίζω κ εγώ η ανάξια...συγχώρεσε με κ για αυτό...μάθε με να σε αγαπώ...μάθε με να σε εμπιστεύομαι με απόλυτη πίστη...να εμπιστεύομαι τον εαυτόν μου σε εσένα . στο θέλημά σου...τι γαλήνη...μάθε με...σε παρακαλώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγιος Εφραίμ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ