ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ


Ολα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2001, διηγείται ο Λάμπρος Θεοδωράκος, ετών 31, κάτοικος Βάθης N. Κιλκίς. Αναγκάστηκα νά πώ στούς δικούς μου ότι είχε διογκωθεί ο ένας όρχις και υπέφερα. Μέχρι τότε δέν υπολόγιζα τον κίνδυνο, ντρεπόμουν και νά το πώ. Ξεκίνησε ένας Γολγοθάς γιά μένα.
'Ηταν 7 Μαρτίου, όταν μου έκαναν εισαγωγή στήν Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς, στό οποίο υπηρετεί και η αδελφή μου Βασιλική ως νοσηλεύτρια. Εξετάσεις αίματος, αξονικές, υπέρηχος έδειξαν κατά 90% ότι ήταν από τις πιό άσχημες μορφές καρκίνου του όρχεος. Οι γιατροί πρώτη φορά έβλεπαν τόσο διογκωμένο αδένα. Η χοριακή γοναδοτροπίνη, μέ φυσιολογικό ανώτατο όριο το 5, σε μένα ήταν 1502! Γιά νά αποφευχθεί περαιτέρω επιδείνωση και μέ άλλες μεταστάσεις, έγινε αμέσως εγχείρηση στις 9 Μαρτίου, πρώτο­πρώτο χειρουργείο, μέ ολική ορχιδεκτομή του ενός όρχεος. Χειρουργός ο κ. Χασάκιολης.
Οι γονείς μου Δημήτριος και Ελευθερία, απλοί και πιστοί άνθρωποι, δέν απελπίστηκαν, σε αντίθεση μέ την αδελφή μου, που λόγω της ιδιότητός της και των συζητήσεων μέ τους γιατρούς καταλάβαινε τη σοβαρότητα της καταστάσεως.
Αμέσως μετά την εγχείρηση, η αδελφή μου μετέφερε το παρασκεύασμα στή Θεσσαλονίκη, στή γνωστή μας παθολογοανατόμο κ. Νικολαΐδου στό Νοσοκομείο “Παπανικολάου” γιά ιστολογική εξέταση. Στό σύντομο ταξίδι έκλαιγε και παρακαλούσε. Βλέπει ξαφνικά σάν όραμα μπροστά της μέσα σε μιά λάμψη την εικόνα της μορφής του αγίου Ραφαήλ, αλλά αμέσως χάθηκε.
Το Σαββατοκύριακο 10­11 Μαρτίου ήταν εφιαλτικό γιά κείνην, περιμένοντας τα αποτελέσματα. Εγώ υπέφερα φρικτά. Σταματούσαν οι πόνοι μόνο όταν καθόταν δίπλα μου η Βασιλική, μ' έπιανε από το ένα χέρι, και από το άλλο κρατούσαμε σφικτά κι οι δυό από μιά εικόνα των τριών αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, και παρακαλούσαμε· και μετά από λίγο πάλι μέ έπιαναν οι πόνοι! Κι αυτό, γιατί είχα την αρώστια πολύ καιρό. Κι όπως μου εξήγησαν αργότερα, έκανε μετάσταση και είχα μυοσκελετικούς πόνους. Μεταστατικά παρουσίασα “μπλόκ λεμφαδένων” κοντά στό δεξιό νεφρό, άλλον έναν όγκο ψηλαφητό!
Τη Δευτέρα βγήκαν τα αποτελέσματα της ιστολογικής, ήταν σεμίνωμα, καρκίνος χημειο­ευαίσθητος (αντιμετωπίσιμος μέ χημειοθεραπεία) και απ' αυτήν την άποψη όχι η χειρότερη μορφή καρκίνου.
Η κ. Νικολαΐδου συνεννοήθηκε μέ την Διευθύντρια Γ΄ Χημειοθεραπείας του “Θεαγενείου” Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης γιά νά αρχίσω χημειοθεραπείες, τέλη Μαρτίου. Οι γιατροί πάντως έλεγαν, επειδή είχε περάσει πολύς καιρός, ότι ίσως νά μην ενεργούσε η χημειοθεραπεία και νά χρειαζόταν νέα επέμβαση, γιά νά αφαιρεθεί και ο μεταστατικός όγκος.
'Εκανα συνολικά πέντε "σχήματα" χημειοθεραπείας. Μετά από κάθε θεραπεία, πηγαίναμε εγώ, η μητέρα μου και η αδελφή μου στό Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στήν Γρίβα της Γουμένισσας, και μάς διάβαζαν Ευχή υπέρ θεραπείας. Είχαν κρατήσει και το όνομά μου και μέ μνημόνευαν στις Λειτουργίες. 'Οταν πάλι πηγαίναμε οι τρεις γιά τη θεραπεία, ο πατέρας μου έβρισκε κάποιον συγχωριανό μας μέ αυτοκίνητο και πάντοτε ερχόταν στό Μοναστήρι εκείνος και διάβαζε Παράκληση γιά μένα. Συνέχεια προσευχόμασταν και κάθε μέρα που πήγαινε η αδελφή μου γιά το Νοσοκομείο περνούσε από το προσκυνητάρι έξω απ' τη Μητρόπολη, άναβε κερί και παρακαλούσε.
Από τις χημειοθεραπείες έπεσαν τα μαλιά μου, φορούσα καπέλο. Το Πάσχα ντράπηκα νά πάω στήν Εκκλησία, στά χάλια που ήμουν, έμεινα μέ τον πατέρα μου συντροφιά στό σπίτι. Στήν Εκκλησία πήγαν η μητέρα και η αδελφή μου. Τήν ώρα που ψέλνει ο Ιερεύς το “Χριστός Ανέστη”, βλέπει η Βασιλική σε όραμα εμένα και τον πατέρα μου στό δωμάτιο νά μάς φωτίζει από πάνω ένα φως και ψηλά μέσα στό φως τον άγιο Ραφαήλ. Πήρε πολύ κουράγιο απ' αυτό που είδε, διότι ήταν συνέχεια λυπημένη γιά την κατάστασή μου.
Τήν άλλη μέρα, καθόταν δίπλα μου, νά μου δίνει θάρρος. 'Οπως αποκοιμήθηκα και προσευχόταν, βλέπει ολοζώντανα μπροστά της τον άγιο Ραφαήλ μέ τον άγιο Νικόλαο νά μέ πιάνουν από το κεφάλι και τα πόδια, νά μέ μεταφέρουν σε χειρουργικό τραπέζι, νά μέ χειρουργεί ο άγιος Ραφαήλ εκεί που είχα τον μεταστατικό καρκίνο μέ κανονική τομή, από την οποία έβγαλε ένα μαύρο ογκίδιο και το έδωσε στήν αγία Ειρήνη νά το πετάξει μακριά, ενώ ο άγιος Νικόλαος μου έβαζε λάδι στήν τομή. Ξύπνησα κι ένιωθα πότε τσιμπήματα πότε πόνους σ' εκείνο το σημείο!
Ηρθε ο καιρός γιά τη νέα αξονική τομογραφία, μετά την ολοκλήρωση των πέντε “σχημάτων”. Η κ. Νικολαϊδου μάς έλεγε εντωμεταξύ ότι όλο και μίκραινε ο όγκος, όπως τον ψηλαφούσε η ίδια. Αποβραδίς η αδελφή μου δέν κοιμήθηκε καθόλου. Προσευχόταν, έκλαιγε, την έτρωγε η αγωνία. Τήν ώρα που πηγαίναμε γιά τη Θεσσαλονίκη, βλέπει πάλι σε όραμα τον άγιο Ραφαήλ μπροστά μας νά κρατάει μιά μαυρισμένη αξονική, νά την βυθίζει σε ένα δοχείο νερού, νά την πλένει και νά μάς την δείχνει ολοκάθαρη στό πάσχον μέρος, εκεί που ήταν προηγουμένως μαυρισμένη.
Εκείνο τον καιρό είχε δει σε όνειρο και τη μακαρίτισσα γιαγιά μας Βασιλική και της είπε: "Προσεύχομαι κι εγώ γιά το Λάμπρο. Μη νομίζεις ότι οι πεθαμένοι δέν προσεύχονται. Είμαι σε πολύ καλό μέρος. Ο Λάμπρος θά γίνει καλά" Κι ο πατέρας μου είδε τον άγιο Ραφαήλ μέσα στό σπίτι σε όνειρο και του είπε: “Μη στενοχωρείσαι, όλα θά είναι καλά”! Βγαίνω από τον τομογράφο, πηγαίνει η αδελφή μου στό γιατρό νά πάρει την αξονική και της λέει ο γιατρός: “'Αν δέν είχα την προηγούμενη, θά έλεγα ότι έχω αξονική απόλυτα υγιούς ανθρώπου”!
Στό “Θεαγένειο” δέν πίστευαν ότι θά προέκυπταν τέτοια αποτελέσματα. Και στήν Ουρολογική του Κιλκίς οι θεράποντες γιατροί είπαν: “'Ηταν σάν νά έπεσες από ψηλά, από τον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας, και το μόνο που έπαθες ήταν νά σπάσεις το χέρι σου”, δηλαδή ασήμαντο το κακό. Είμαι απόλυτα υγιής.
................................................................................................................
Ονομάζομαι Στέλιος Νάκος, κάτοικος Επανομής Ν. Χαλκιδικής, ιχθυοπώλης. Πέρασα πολλά μεγάλα βάσανα στή ζωή. Στίς 14.8.1990, έπαθα την πρώτη γαστρορραγία μέ τρομερή αιμορραγία από το στόμα. Μέ πήγαν στόν “'Αγιο Παύλο”στό Φοίνικα Θεσσαλονίκης, έμεινα δέκα μέρες. Στίς 24.3.1991 παθαίνω νέα γαστρορραγία, νοσηλεύθηκα στό “Ιπποκράτειο” και μέσα στό Νοσοκομείο είχα ακατάσχετη αιμορραγία από το στόμα, μέ έβαλαν στήν Εντατική. Παρακαλούσα την Παναγία, νά μέ κρατήσει στή ζωή, νά μεγαλώσω το ένα μου παιδί τότε, το Σταύρο. Η αιμορραγία συνεχιζόταν, ο αιματοκρίτης έφθασε στό 16, μέ άνοιξαν νά βρούν την αρτηρία που αιμορραγούσε. Μέ εγχείρησε ο κ. Μαυρουδής με επιτυχία. Στό νοσοκομείο έμαθα γιά τον άγιο Ραφαήλ.
Ο διπλανός ασθενής στό “Ιπποκράτειο” είχε ένα βιβλίο του αγίου Ραφαήλ, το ζήτησα και το διάβασα. 'Οταν συνήλθα, η πρώτη εκδρομή που θα κάναμε οικογενειακά ήταν στή Μυτιλήνη. Τέλη Ιουλίου 1993. Μόνο γιά τον 'Αγιο Ραφαήλ θα πηγαίναμε.
Κόψαμε εισιτήριο την Πέμπτη. Τήν Παρασκευή πιάνει τον Σταυράκη πόνος χαμηλά. 'Ηταν 6-7 χρονών. Φώναζε το παιδί. Το πήγαμε στή Θεσσαλονίκη σε παιδοχειρούργο, διότι ο δικός μας ο κ. Παρίσης παραθέριζε. Μού λέει: Πρέπει νά χειρουργηθεί και μετά όπου θέλετε πηγαίνετε. 'Αν στρίψει ο όρχις, σε μιά ώρα πεθαίνει. 'Ηταν πρησμένο, κάθε λίγο το ζουλούσε και φώναζε από τον πόνο. ­Μά κόψαμε εισιτήρια. ­Μήν το διακινδυνεύσετε. Ο κ. Παρίσης μάς λέει στό τηλέφωνο: το πρωΐ φέρτε τον νά τον δώ, εδώ στή Χαλκιδική.
Η γυναίκα μου όλη τη νύχτα σηκωνόταν και τον πρόσεχε. Το πρωΐ της λέει το παιδί: Είδα μιά νεκροκεφαλή και μου είπε, "είσαι καλά, πήγαινε εκεί στή γωνία, κύτταξε μόνος σου και νά δείς, που δέν έχεις πρήξιμο". Είχε σταματήσει ο πόνος. Το ακούω εγώ και λέω: Φεύγουμε γιά τον 'Αγιο Ραφαήλ. Στήν ανάγκη θά καλέσουμε ελικόπτερο, αν το πιάσει πόνος! Ταξιδέψαμε καταγής, στό κατάστρωμα, δέν είχε θέσεις.
Πήγαμε στόν 'Αγιο Ραφαήλ στήν κάτω Εκκλησία πρώτα· από τη μιά ο τάφος του αγίου Νικολάου, από την άλλη της αγίας Ειρήνης. Η γυναίκα μου βλέπει από τα πλάγια στό μνημείο την κάρα του αγίου Νικολάου και λέει στο παιδί: Σταύρο, νά το κεφάλι που είδες! -'Οχι, μαμά, εκείνο δέν είχε σαγόνι!
Δέν γνωρίζαμε ακόμη γιά τον 'Αγιο ότι τον πριόνισαν στο στόμα και της φάνηκε περίεργο. Στό πλοίο διαβάσαμε το μαρτύριό του και καταλάβαμε ότι είχε δει τον ίδιο τον άγιο Ραφαήλ.
'Οταν επιστρέψαμε, πήγαμε στό γιατρό, και διαπίστωσε ότι δέν είχε απολύτως τίποτε. Από τότε τά φάρμακά μας στό σπίτι είναι το λαδάκι και το αγίασμα του Αγίου.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
λεγομαι ειρηνη και ζο στη γαλλια ,οταν ειμουν; μορό είχα ενα σαπιμενο νεφρο,η μαμα μου εκλαιγε συνεχια και μέ πηγενοεφερνε απο γιατρο σε γιατρο ΄μαζι έ τον μπαμπα μου.μόυ ειχαν κανι 40 ενεσις συνολικα,μία΄μερα λοιπον μια γυνεκα βλεπι τιν μαμα μου να κλεει και τις λεει γιατι κλες;η μαμα μου τις ειπε γιατι το μόρο μου ειναι αροστο.λοιπον ι γυνεκα τις ειπε παρε αυτη τη εικονα και προσευχισου σαυτον το αγιο και θα δεισ θα γινι καλα το πεδι σου .ι΄μαμα μου πιρε τιν εικονα και το βραδυ προσευχιθικε για προτι φορα στιν ζοι της.αργα το βραδυ χυπνισε και χαφνικα βλεπι ενα φος και μεσα στο φος ενα προσοπο φοτινο το οπιο κανι νευμά στιν μίτερα μου να κανι ισιχια να μιν χιπνισι τον πατερα μου.τοτε βλεπι ενα χερι να βγαινι απο το φος εκινο και να χαιδευει το κεφάλακι μου .΄μετα απο κατι μερες
οι γονις μού με πιγαν στι αθηνα στο γιατρο για να με εχετασι.μετα τιν εχετασι ο γιατρος αποριμενος λεει στουσ γονις μου γιατι φερατε εδο το πεδι;δεν εχι απολιτος τιποτα /τοτε οι γονις μου εφιγαν χαρουμενοι στο σπιτι.ι εικονα ιταν του αγιου ραφαηλ μαζι έ τον αγ νικολα και τιν αγ ειρινι και οταν εκανε αλλο όρο ι μαμα μόυ το ονομασαμε τιν αδερφι μόυ ραφαελα.
δοχα σει ο θεος και ολοι οι αγιοι αμην.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητούμε τη δύναμη της προσευχής! Ό,τι θέλουμε και δεν βλάπτει τον συνάνθρωπό μας μπορούμε να το έχουμε με μια και μοναδική προϋπόθεση : να το ζητήσουμε από το θεό μέσω της προσευχής.

Συγχαρητήρια στον δημιουργό αυτού του
blog για την άξια αυτή πρωτοβουλία του! Συγχαρητήρια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
υπαρχει θεος
Ο χρήστης ena 8auma είπε…
ego exo tin 8ia mou me metastatiko karkino 18/3/10 exoume kai abrio einai i teleftea mera pou 8a tin do...efxome gia ena 8auma osi dite afto to minima prosefxi8ite na gini kati....boula tin lene
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
με πιστη αγνοτητα και προσευχη θεωρω πως υπαρχει ελπιδα....καλη αναρρωση στην θεια σου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο λουκασ μου ειναι 17 χρονον ειναι νεφροπα8είσ.. έκανε πολλεσ εγχιρισεισ.. δεν πετιχαν.. τώρα έπαθε εγγεφαλικό..έχει μιαμισι βδομαδα ειναι σε κόμμα οι γιατροι δεν δίνουν πολλέσ ελπίδεσ..ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΥΤΟΝ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΟΙΙ ΒΗΘΙΣΤΕ ΤΟΝ...:'(
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να μην λυγισεις ποτε,να προσευχεσαι κ να πιστευεις παντα ο θεος ειναι μεγαλος.θα προσευχηθω κ γω.ο θεος μαζι σας............
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο θεος ακουει προσευχες και κανει θαυματα ακομα και σημερα!
προσευχομαστε για κατι συγκεκριμενο. θελουμε ο ανθρωπος μας να θεραπευτει...
αλλα καμια φορα,αλλα ζητουν οι ανθρωποι και αλλα εχει στο νου του ο Θεος.
Δεν επετρεψε τελικα ο αδερφος μου να σωθει απο τον καρκινο,ακουσε ομως την προσευχη μου και εδωσε και δινει τεραστια δυναμη σε μενα και τους γονεις μου για να αντιμετωπισουμε αυτη τη μεγαλη απωλεια... πολλες φορες θαυματα ειναι και αυτα που δεν βλεπουμε... θαυμα ειναι και η δυναμη που θα σου δοθει για να αντιμετωπισεις με δυναμη και πιστη εως τελους οποιαδηποτε δοκιμασια που ερχεται στη ζωη...
αλλωστε , οσους αγαπα,ελεγχει και παιδευει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θελω να πω σε ολους οσους προσευχεστε για την θεραπεια των ανθρωπων σας, να εχετε δυναμη και πιστη μεχρι και τη τελευταια στιγμη! ο θεος παντα δινει το παρον Του, οταν πλεον δεν υπαρχει καμια ελπιδα...ειναι εκει και παρακολουθει τη πιστη μας. γνωστο μου ατομο,12 ετων,επασχε απο σοβαρη ασθενεια του μυελου των οστων και δεν υπηρχε συμβατος δοτης... οταν ολα φαινοταν να περνουν τον κατηφορο..οταν οι γονεις ειχαν πλεον χασει ολες τους τις ελπιδες...ο δοτης βρεθηκε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΡΑΤΟΥΝ"
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε…
ο θεος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ και η δυναμη της προσευχης μεγαλη. οταν εχασα τον αδελφο μου σε τροχαιο η μονη παρηγορια μου ηταν η προσευχη. ο θεος μου εδωσε μεγαλη δυναμη να αντεχω τον πονο, μου εδοσε παριγορια, ελπιδα μεγαλο πραγμα η ελπιδα.... διαβασα πολλα βιβλια χριστιανικα και καταλαβα οτι η ζωη σηνεχιζετε δεν ειναι μονο αυτα που βλεπουμε εδω κατω, αρχισα να πηγενω στην εκλησια πιο συχνα και να κοινωναω και τοτε ενιωσα τη δυναμη του θεου, την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, την παριγορια στον πονο. οταν κοιταξεις ψηλα με ταπεινοση και ζητησεις τη βοηθεια ΤΟΥ ειναι σηγουρο οτι θα απαληνει τον πονο σου. ευχομαι σε ολους σας υγεια και στους κεκοιμημενους συνγκενεις σας αναπαυση. παντα να θυμαστε οτι Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, υπαρχει καπιος λογος για ολα που ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ. Και αν δεν εκπληρωσει το ετημασας για το θαυμα που ισως περιμενετε μην απελπιζεστε ... να του εχετε εμπηστοσηνη.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο γαμπρος μου Κωστας βρισκεται στην εντατικη με βαρυ εγκεφαλικο επισοδειο που εχει νεκρωσει μεγαλο μερος του εγκεφαλου με πολυ βασικες για τη ζωη λειτουργιες. Ειναι σε κωμα και οι γιατροι λενε οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα να ζησει.Εχει μια πολυ ζεστη και πιστη οικογενεια με τρια μικρα παιδια.Ολες μας οι ελπιδες ειναι να γινει ενα θαυμα απο τον Θεο.Σας παρακαλω προσευχηθειτε για τον Κωστα μας να γινει αυτο το θαυμα.Οσο πιο πολλες προσευχες ανεβαινουν στον ουρανο τοσο πιο μεγαλη ειναι η δυναμη της προσευχης. Ευχομαι σε ολους τους πασχοντες δυναμη και εμπιστοσυνη στο προσωπο του Κυριου μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Menw stis HPA ta teleftaia 11 xronia!!! Omologw oti sygkinithika poly apo tis omorfes pragmatikes istories pou diavasa!! Eixa jexasei oti ginontai thavmata kai propantwn exw xejasei tin agapi mou gia ton theo. Arxisa na klaiw kai na aistanomai ntropi pou exw apomakrinthei toso poly apo ton dromo tou theou. H giagia mou autin tin stigmi pethainei sto nosokomeio apo karkino kai to 7 minwn paidaki mou exei kapoio problima ygeias pou prospathoume na antymetwpisoume. Den exw paei ekklisia oute mia fora na prosefxithw kai aistanomai ntropi kai amartia gia auto. Pira megalo kouragio apo ta logia olwn autes tis pragmatikes martyries aplwn pistwn pou mou thimisan oti yparxei theos kai den prepei na ton xexname pote. Zhtaw tapeina sygxwresi kai dynami na mporesw na xanampw ston dromo Tou!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι 12 χρονών, και έχω μία αδερφή, που πρόσφατα πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Είχε βγάλει 17.200 μόρια συνολικά. Ο παππούς μας μας είπε ότι: "Η Ελένη θα περάσει Νηπιαγωγών Αλεξανδρούπολης, και αυτό δεν αλλάζει". Έλειπαν περίπου 900 μόρια, οπότε είπαμε είναι αδύνατον να πέσουν τόσα μόρια. Μετά από μία εβδομάδα, ΜΟΝΟ αυτή η σχολή κατέβηκε. Όλες οι άλλες ανέβηκαν. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο θαύμα που μπορούσε να γίνει για την οικογένειά μας μέχρι σήμερα, και με έκανε να πιστέψω σε Αυτόν!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΜΑΣ [ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ] ΕΥΓΕΝΙΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕ ΜΑΣ...ΔΙΝΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,,,
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Η ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ 2009. ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΩ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΩ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΛΑΙΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ, ΟΜΑΔΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΤΣΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΦΤΙΣΗ, ΧΩΡΙΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ. ΕΓΩ, ΟΞΥΘΥΜΗ ΠΆΝΤΑ, ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΝΗ) ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ: «ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ». ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ. ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΈΙΩΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ. ΤΡΕΧΩ ΑΜΕΣΩΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ! ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΦΤΙΣΗ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....(1 ΑΠΟ 2)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...(2 ΑΠΟ 2) ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ Η ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ. Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΚΤΟΤΕ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΩ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΦΥΓΑ ΕΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΟΎΣΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΝΟΥΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ Η ΤΟ ΣΚΑΜΠΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΑΡΓΟΥΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΧΝΕ. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.
ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ, ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,. ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΡΕΧΤΕ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΦΩΣ. ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΝΔΥΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ: «ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΛΑ ΕΔΩ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ». ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ. Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ: «ΕΛΑ ΕΔΩ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ». Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΑΛΑΙΒΑΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΝΩ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ: «ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ;». Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ, ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΒΛΕΠΕ. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΙ ΕΙΔΕ. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!
ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΌΤΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ.
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΞΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
Η ΝΟΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προσπαθο να κανω παιδακι και η γιατρος μου,μου εδωσε σαν λιση την εξοσωματικη,απο τοτε που αρχισα να κανο προσπαθιες,βλεπω σινεχια στον υπνο μου αγιους,εχω μεγαλη πιστη και πιστευω πως αν εχει παιδια η παναγια θα γεμιση και την δικη μου αγγαλια..!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύχομαι όλοι σας να λάβετε την αγάπη του Θεού και εσεις ή οι ανθρώποι σας που υποφέρουν να γίνεται κοινωνοί του θαύματος. Δε θα σας κουράσω με τις δικές μου εμπειρίες, επιγραμματικά θα σας πω ότι βιώνω το θαύμα της υπάρξης του Θεου καθημερινά μέσα από τα μάτια των τριών μου παιδιών αλλά και προσωπικά τουλάχιστον δύο φορές όταν σε ηλικία 6-7 ετών ανήμερα του 'Σταυρού' με χτύπησε αυτοκίνητο και με πέταξε μέτρα μακριά και εγώ σηκώθηκα χώρις να έχω το παραμικρό χτύπημα, ούτε μία γρατζουνιά! Το δεύτερο που μου συνέβει ήταν πηγάινοντας στη δουλειά μου ένα πρωί λίγα μέτρα μακριά από ένα εκκλησάκι των Αγ. Γεωργίου & Αγ. Φανουρίου. Είχε φύγει απ το δρόμο ένα αυτοκίνητο και βρίσκονταν εκεί η οδική βοήθεια, ο αδελφός και ο παππούς του παιδιου που ξεφυγε όταν από λάδια στην ακρη του δρόμου ξέφυγα κι εγώ χτυπώντας σε άλλα αυτοκίνητα και καταλήγοντας στο φορτηγό της οδικής, βγήκα από ένα αυτοκίνητο που δεν είχαν μείνει κ πολλά πράγματα μπροστά με ένα κάψιμο στο μάγουλο από τον αερόσακο και μια γρατζουνιά στον αστράγαλο! Το θαυμα στην περίπτωση αυτή δεν ήταν μόνο το ότι εγώ δεν είχα τίποτα αλλά και ότι το αυατοκίνητο στριφογύρισε και ενώ τριγύρω υπήρχε κόσμος δεν έπαθε κανείς το παραμικρό! Δοξάζω καθημερινά το Θεό για όλα τα καλά και τα άσχημα που έχουν συμβεί στη ζώή μου και το μόνο που ζητάω είναι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και όσοι τα έχουν ανάγκη, κουράγιο και υπομονή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o theos yparxei skopos olon ton orthodoxon xrisitianon tha prepei na einai na voithisoun autous pou den pistevoun na pistepsoun stin dinami tou theou giati an kai polu amartoloi o theos tha mas sinxoresei an metanoisoume pragmatika!!! autoi omos pou den pistevoun se tipota den exoun kammia elpida kai autous tha prepei na voithisoume o theos na sas exei kala...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
prin kairo xekinousa mia duskoli prospatheia i opoia itan pano apo tis dunameis m kai i opoia xoris voitheia ex anothen eilikrina tha itan adunato na pragmatopoithei oute ego den xero pos pira auto to risko!!!ekeini tin periodo imoun kapos xamenos kai apomakrismenos apo ton theo!!! xrisimopoiousa para polu to diadiktuo otan kapoia stigmi "tyxaia" eida ena video tou geronta paisiou eklaiga aparigorita i dunami kai i galini pou pira den sigrinetai me kanena plouto o gerontas me pire kuriolektika apo to xeri kai me odigise stin epituxia eisakouse tis proseuxes m me mathimatiki akriveia k sumporeutike mazi m stis duskolies pio polu kai apo fusika uparkta prosopa..na min xanetai tin elpida sas osa sumvainoun einai grammena kai oso proseuxomaste stin panagia tha exoume tin voitheia tis..o gerontas k o theos na me sinxorisei p parola ta uperfusika p ezisa akoma kapoies stigmes amfivallo gia ton theo giati eimai anthropos me adunamies...elpizo i agapi tou geronta kai tou theou na me sinodevei gia oso zo kai to idio euxomai gia olous sas na eiste kala...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
STO XERI MAS EINAI EMEIS OI PISTOI NA KATAFEROUME KAI TOUS APISTOUS NA PISTEPSOUN...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΕΙΧΕ ΠΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΞΑΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΧΟΤΑΝ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΌΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ, ΚΑΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΨΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΤΗΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑΛΑΜΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΔΑΚΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ (ΕΞΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ)ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ. ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ . ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ , ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ,ΜΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΚΑΜΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ,ΟΧΙ ΠΑΛΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ. ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ . ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΣΠΡΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ .... ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΟΨΗ . ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ( ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΔΙ)ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ (ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙΣΤΗ ΠΠΑΝΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΑ ΑΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ .ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ !! ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!!ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ!!ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΙΩΣ.....ΕΙΜΑΙ 16 ΕΤΩΝ .ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στις 11 Φεβρουαριου 2011 ειχα δημοσιευσει την περιπτωση του γαμπρου μου Κωστα που νοσηλευοταν στην εντατικη με βαρυ εγκεφαλικο επισοδειο. Ολοι μας ελπιζαμε για ενα θαυμα.Η αδελφη μου και συζυγος του Κωστα παλεψε με νυχια και με δοντια να τον κρατησει στη ζωη.Με ολονυκτιες προσευχες και βαθια πιστη στο Θεο περιμενε καθημερινα το θαυμα παρ ολες τις διαβεβαιωσεις των γιατρων οτι η κατασταση του ηταν μη αναστρεψιμη και το μοιραιο ηταν αναποφευκτο.Τελικα ο Κωστας μος εφυγε απο τη ζωη στις 18 Φεβρουαριου αφηνοντας πισω του μια γυναικα που τη λατρευε και τρια μικρα παιδια.Ο πονος μεγαλος για εναν πολυαγαπημενο ανθρωπο,αψογο συζυγο,τελειο πατερα και στοργικο γιο για τους γεροντες γονεις.Εναν ανθρωπο που προσφερε εργο για τον θεο μεσα απο τη συμμετοχη του στην χριστιανικη εστια της πολης μας διδασκοντας μικρα παιδακια το λογο του Κυριου μας.Εναν ανθρωπο που αντιμετωπιζε παντα με αισιοδοξια και χαμογελο οτι του εφερνε η ζωη μπροστα του και που δεν ελεγε ποτε μια ασχημη κουβεντα για κανενα.Εναν ανθρωπο σεμνο παρολη την υψηλη του μορφωση.Θα μπορουσα να γραφω για ωρες τα προτερηματα και τις αρετες αυτου του ανθρωπου,ομως δεν ειναι αυτος ο σκοπος αυτης της δημοσιευσης.Σκοπος μου ειναι να καταθεσω μαζι με ολους τη δικη μου εμπειρια σχετικα με το θαυμα που συντελεστηκε.Καιτο θαυμα αφορα την αντιδραση της οικογενειας του Κωστα.Τοσο η συζυγος οσο και η μητερα του αντιμετωπιζουν το χαμο του με αξιοζηλευτη υπομονη και εμπιστοσυνη στις αποφασεις και τα σχεδια του Θεου.Ο πονος τους ειναι μεγαλος αλλα αντλουν τεραστια δυναμη απο το λογο του θεου και απο τη συχνη επαφη με τον πνευματικο τους ο οποιος τους συμβουλευει και τους καθοδηγει.Βασικο τους οπλο η προσευχη και η συχνη μεταληψη.Οσον αφορα στα παιδια,και αυτο ειναι για μενα ενα μεγαλο θαυμα,αντιμετωπιζουν τον πρωορο χαμο του πατερα τους χωρις το παραμικρο ψυχολογικο προβλημα.Η ζωη τους δειχνει να μην εχει αλαξει στο παραμικρο.Δεν κλαινε δεν τον ζητανε, εχουν δεχθει οτι ο πατερας τους εχει φυγει για την αλλη ζωη και οτι καποια μερα θα τον ξαναδουν.Η αδελφη μου πιστευει οτι το θελημα του Θεου να παρει τον αντρα της μπορει να ειναι γι αυτην τρομερο,ομως σιγουρα ειναι για το καλο ολων.Ο Θεος ξερει μου λεει,εμεις δεν γνωριζουμε. Πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη στις αποφασεις του και μια μερα θα μαθουμε το γιατι.Το σχεδιο που εχει ο Θεος μοιαζει με τον καμβα που κεντουν οι γυναικες.Εμεις οι ανθρωποι βλεπουμε τον καμβα απο κατω και ειναι ολο κομπους και ασχημιες.Απο την πανω πλευρα ομως υπαρχει ενα πανεμορφο σχεδιο,το σχεδιο του Θεου.Γιατι πηρε ο Θεος τον Κωστα?Ποιος μπορει να ξερει.Ισως γιατι ηταν ετοιμος,ισως για να γινουν καποιοι αλλοι καλυτεροι, ισως για να γινω εγω καλυτερη.Ευχομαι σε ολους μας να μπορουμε να βλεπουμε τα θαυματα που γινονται καθημερινα στη ζωη μας και να μπορουμε να αφηνομαστε στα χερια του σοφου Πατερα μας.Αδελφοι μου ας αγαπαμε και ας στηριζουμε ο ενας τον αλλο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι.Αμην.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα και τα πιό απίθανα θαύματα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται για πάντα την στιγμή που δεν τα περιμένουμε.
Ο χρήστης ευγενια είπε…
θελω να πω στην γυνεκα του συχωρεμενου κωστα συνχαριτηρια για την πιστη της ο θεος οτι κανει το κανει μονο για το καλο μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσευχηθείτε εν χριστό αδελφοί για τον μικρό Χριστόδουλο Παπαγεωργίου απο την Κύπρο ο οποίος περνά δύσκολες ώρες στο Νοσοκομείο. Η προσευχή μας ως θυμίαμα ενώπιον σου Κύριε.

Ρ.Κ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H glukia mas Panagia na skupsei panw apo to paidaki kai na to voithisei..YPARXEI O KYRIOS, EINAI ALITHINOS, DOKSASMENO NA NAI TO ONOMA TOU..Proseuxomai kai egw gia th swthria ths psixoulas ths manoulas mou pou efuge hsuxa stis 27 Maiou alla kai gia th swthria mias allhs psuxoulas..As ginei to thelima Tou Kuriou..Amhn..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pisteuw oti emeis oi antrwpoi zousame kapou kalitera kai irthame stin kolasi,den einai ligo pou kataferame kai stayrwsame ton xristo!!! mono osoi pisteuoyn tha doune mia aspri mera.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ.ΑΓΙΕ ΡΑΦΑΗΛ ΓΡΙΒΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.
ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΜΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιστεύω πολύ στην χάρη των αγίων διότι βοηθάνε τον κόσμο που υποφέρει από πόνους και βάσανα. Καμιά άλλη θρησκεία δεν μοιάζει με τη δική μας. Απορώ πώς υπάρχουν αλλόθρησκοι και άθεοι. Μια μέρα θα το καταλάβουν και θα είναι πολύ αργά. Σε μένα οι άγιοι έχουν κάνει πολλά θαύματα που αν τα περιγράψω θα γεμίσω τόμους. Όμως είμαι καλά και τους ευχαριστώ που πάντα στέκουν δίπλα μου και με προστατεύουν. Το μόνο που ζητώ τώρα απ' αυτούς είναι να μ' αξιώσουν να κάνω οικογένεια. Πιστεύω να μου κάνουν τη χάρη. Ποτέ δεν με άφησαν, γιατί να το κάνουν τώρα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5 απριλιου σας ειχα γραψι οτι προσπαθω να κανω παιδακι και ναι σημερα ειμαι 2,5 μηνων με την βοηθεια της παναγιας και την πιστι μου,κανεις να μην χανει το κουραγιο του σε οτιδιποτε και αν σιναντιση μπροστα του,ολα για μας τους ανθροπους ειναι ομως δεν ειμαστε μονη μας,ευχαριστω τον οικο του θεου γιατι δεν με αφισαν ποτε μονη μου παντα ηταν μαζι μου....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5 aprilou to 2011,o giatros mou mou eipe na mpo sthn diadikasia ths spermatenxishs,kai etsi egine 16 apriliou hmoun 2,5 ebdomadon,xara pou eixa...an kai panta pisteua oti den tha mporeso na apoktiso paidi,omos egine...29 iouliou otan hmoun 3 mhnon,efuge omos gia mena tha einai panta edo,twra ksero pws exw enan diko mou aggelo na me prosexei omws den exasa thn elpida mou apo 6 oktwbriou tha ksanaprospathisoume panta me thn bohthia tou theou...kai seis panta me thn bohthia tou theou na proxoratai....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mia proseuxi gia ton Sokrati apo Kipro. einai sovara sto nosokomeio, me kirosi tou ipatos kai simera anakopi kardias. Mia proseuxi kai elpizo o theos na kanei to thauma tou
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπηρέτες του Θεού ταπεινοί, μα και του ανθρώπου βοηθοί καλοί
Σήμερα γιορτάζει ο άρχων Μιχαήλ, πανώριος ισχυρός σαν τον ήλιο λαμπερός
Αρχάγγελος και παραστάτης, του Κυρίου πρωτεργάτης
Το σκότος κατενίκησε αυτός και οι άγγελοι του, τον Σατανά τον έριξε και όλη την ορδή του
Στην κόλαση τον φυλάκισε με δύναμη τον κράτησε, δίκαιος και συνετός του ουρανού φρουρός
Σήμερα γιορτάζει ο άρχων Γαβριήλ, πανέμορφος και δυνατός νεανίας φωτεινός
Της Δεσποίνης Θεομήτωρος ο μιλήσας, του Χριστού μας την θεία γέννηση ο προλαλήσας
Υπηρέτης άγιος και σωστός της Παναγιάς ημών, και του ευαγγελισμού της ο ειπών
Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο επειδή μας αγαπά, θυσιάστηκε για μας και μας οδηγά ψηλά
Υιέ του Θεού Χριστέ Σωτήρα, σώσε μας τους αμαρτωλούς και σε παρακαλώ οδήγα

στον δρόμο Σου τον ορθό να μπούμε, και ως τον παράδεισο να τον διαβούμε

Σήμερα γιορτάζουν οι ασώματες δυνάμεις, οι άγγελοι στον ουρανό που δοξάζουν τον Θεό

Αναρίθμητοι και αγνοί, υπήκοοι αστραφτεροί, γοργοί και αγαθοί με ρομφαία κοφτερή

Ω σκεπάστε μας με τα φτερά άγγελοι μας νοερά, δώστε μας και δύναμη σε χέρια και καρδιά

Στην προσευχή μου άγγελε σε εσένα που στοχάω, εσύ πάντα με ακούς καρτερικά να μιλάω

Με φωτίζεις συμβουλεύεις δίπλα μου κάθε στιγμή, και στο προσκέφαλο άγρυπνος πάλι είσαι εσύ

Βόηθα με να σε θυμάμαι να προσεύχομαι τακτικά, μα και με όλη μου την καρδιά

Για να προσπαθώ εγώ καλύτερος να γίνω, ο ανάξιος ασήμαντος αμαρτωλός μη μείνω

Να κάνω βήματα σταθερά και ας είναι τόσο πολύ μικρά,, αλλά να πάω μπροστά

Ποτέ μην με εγκαταλείψεις κράτα με γερά, ποτέ μην ξαναπέσω στο βάραθρο ξανά

Σας ευχαριστώ υμνώ,και πιο πολύ στον ουρανό δοξάζω τον Θεό

Δόξα σοι Αγία Τριάς! Δόξα σοι Ιησού Χριστέ που μας εξαγόρασες με τη θυσία Σου! Δόξα συ πανάγιον Πνεύμα! Παναγία πλατυτέρα των ουρανών μεγάλη η χάρη σου βοήθεια μας! Άγγελοι μεγάλη η χάρη σας βοήθεια μας! Άγιοι μεγάλη η χάρη σας βοήθεια μας! Άγιοι γέροντες και γερόντισσες μεγάλη η χάρη σας τη ευλογία σας!
Αγαπητοί αδελφοί ο αμαρτωλός έγραψα κάτι εκ καρδίας από το πάθημα μου που μου έγινε μάθημα, άγγελος Κυρίου με βοήθησε, δόξα τω Θεώ! Έχω λάθη πολλά αν πρέπει να με διορθώσετε, διορθώστε με σας παρακαλώ να γίνει καλύτερη η μικρή προσευχή και ύμνος γιατί ήμουν παντελώς ανάξιος να την γράψω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγγελοι, υπηρέτες του Θεού ταπεινοί, μα και του ανθρώπου βοηθοί καλοί

Σήμερα γιορτάζει ο άρχων Μιχαήλ, πανώριος ισχυρός σαν τον ήλιο λαμπερός

Αρχάγγελος και παραστάτης, του Κυρίου πρωτεργάτης

Το σκότος κατενίκησε αυτός και οι άγγελοι του, τον Σατανά τον έριξε και όλη την ορδή του

Στην κόλαση τον φυλάκισε με δύναμη τον κράτησε, δίκαιος και συνετός του ουρανού φρουρός

Σήμερα γιορτάζει ο άρχων Γαβριήλ, πανέμορφος και δυνατός νεανίας φωτεινός

Της Δεσποίνης Θεομήτωρος ο μιλήσας, του Χριστού μας την θεία γέννηση ο προλαλήσας

Υπηρέτης άγιος και σωστός της Παναγιάς ημών, και του ευαγγελισμού της ο ειπών

Ο Χριστός ήρθε στον κόσμο επειδή μας αγαπά, θυσιάστηκε για μας και μας οδηγά ψηλά

Υιέ του Θεού Χριστέ Σωτήρα, σώσε μας τους αμαρτωλούς και σε παρακαλώ οδήγα
στον δρόμο Σου τον ορθό να μπούμε, και ως τον παράδεισο να τον διαβούμε

Σήμερα γιορτάζουν οι ασώματες δυνάμεις, οι άγγελοι στον ουρανό που δοξάζουν τον Θεό

Αναρίθμητοι και αγνοί, υπήκοοι αστραφτεροί, γοργοί και αγαθοί με ρομφαία κοφτερή

Ω σκεπάστε μας με τα φτερά άγγελοι μας νοερά, δώστε μας και υγειά και δύναμη σε πόδια χέρια και καρδιά

Στην προσευχή μου άγγελε σε εσένα που στοχάω, εσύ πάντα με ακούς καρτερικά να μιλάω

Με φωτίζεις συμβουλεύεις δίπλα μου κάθε στιγμή, και στο προσκέφαλο άγρυπνος πάλι είσαι εσύ

Βόηθα με να σε θυμάμαι να προσεύχομαι τακτικά, μα με όλη μου την καρδιά

Για να προσπαθώ εγώ καλύτερος να γίνω, ο ανάξιος ασήμαντος αμαρτωλός μη μείνω

Να κάνω βήματα σταθερά και ας είναι τόσο πολύ μικρά, αλλά να πάω μπροστά

Ποτέ μην με εγκαταλείψεις κράτα με γερά, ποτέ μην ξαναπέσω στο βάραθρο ξανά

Σας ευχαριστώ και όλους σας υμνώ, και πιο πολύ στον ουρανό δοξάζω τον Θεό

Δόξα σοι Αγία Τριάς! Δόξα σοι Ιησού Χριστέ που μας εξαγόρασες με τη θυσία Σου! Δόξα σοι Πανάγιον Πνεύμα! Παναγία πλατυτέρα των ουρανών μεγάλη η χάρη σου βοήθεια μας! Άγγελοι μεγάλη η χάρη σας βοήθεια μας! Άγιοι μεγάλη η χάρη σας βοήθεια μας! Άγιοι γέροντες και γερόντισσες μεγάλη η χάρη σας την ευλογία σας!

*Μάρκος απο Μακεδονία, έκανα κάποιες διορθώσεις στο κείμενο μου, κρατήστε το δεύτερο σας παρακαλώ,αυτό.Καλοδεχούμενες περαιτέρω βελτιώσεις. Υγεία υπέρ των άνω και όλων των αδελφών, μακάρι να πάνε όλα καλά στους αδελφούς και να αξιονώμαστε να προσπαθούμε και να δεχτούμε κατά το δυνατόν το θέλημα του Κυρίου επειδή Θέλει το καλύτερο για μας! που είναι να πάμε όλοι στις αγκάλες Του στον αιώνιο παράδεισο της ευτυχίας σιγά σιγά, Μακάρι όλοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΓΩ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ,ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΚΩΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗ ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗ ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΧΑΡΗΣΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης χρηστος είπε…
ας διαβασει την προσευχη του ιουδα θαδδαιου ο κυριος με την γυναικα του στο νοσοκομειο.αν δεν την εχει να του ην στειλω. ασ με απαντηση
Ο χρήστης χρηστος είπε…
αυριο 14/11/11 εχει θεια λειτουργια στον ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ τον ιατρο εδω που μενω,αν θελει ας μου στειλει το ονομα της κυριας .ευχαριστω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΗΣΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) – και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.

‘Αγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.



Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

Πάτερ Ημών ……

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου.

Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς.

Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.

ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ 7 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ 9 ΜΕΡΕΣ.ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε ευχαριστω πολυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ,ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ο χρήστης χρηστος είπε…
καλημερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλη μερα και υγεια σε ολο τον κοσμο Θεε μου βοηθα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ.(ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΟΒΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ)
ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ, Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΡΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ
Ο χρήστης katerina είπε…
Για τη φιλη Γεωργια,μιληστε οπωσδηποτε με τον π.Νεκταριο Βιταλη,Αγ. Νεκτάριος Καμαριζας Λαυριου 22920 -24312.
Δε θα αφησει η Παναγια τα παιδια σας,οι προσευχες μας μαζι σας.
Ο χρήστης κατσαρος γιαννης είπε…
η πιστη ειναι το ποιο καλο πραγμα που ειπαρχει στοκοσμο.ειναι η δυναμη μας ο δρομος προς τη σωτηρια της ψυχης μας.και το μονο που αξιζει να προσπαθεισουμε να αποκτησουμε.ΓΙΑΥΤΟ ας ψαξουμε βαθεια ολοι μεσα μας ειναι το μονο που αξιζει. Παναγια μου μητερα ολων βοηθεισε μας.
Ο χρήστης alekos είπε…
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ.ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!
ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ. ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ.ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ, ΜΑΥΡΙΛΑ,ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΕΓΩ... ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!
ΜΙΛΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ''ΑlEX ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ..??''ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ. ΗΤΑΝ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ,ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ..ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ (ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΤΑ). ΑΝΑΨΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 3 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ! ΕΠΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 630 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΥΠΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ. ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΛΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ..
ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ,ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ 740ΠΜ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΟΣ,ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΣΕ. ΚΑΤΙ ΕΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΕΣΕ.!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΥΡΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΗΤΑΝ!
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ..... ΑΝΤΙΔΩΡΟ!!!!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ. ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΩ Κ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ.ΕΓΩ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΥΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ.
ΦΩΝΑΞΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.
ΓΥΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ''ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ??''
''ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ'' ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ
''ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ''!!!
ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.:'' ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ.ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ Η ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ,ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ''
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ , ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΙ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!
ΤΟ ΔΕ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ:''ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΥΠΑΚΟΗ?''
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ....
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΧΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ .
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευχομαι η συζυγός σου να γινει καλά,(νιώθω ότι την αγαπάς πολύ σπάνιο σήμερα),για σενα το παιδι΄σας και τους γονεις σας.Μακάρι όλοι οι άγιοι να ειναι συμπαραστάτες σας. ο αγ.Σπυριδων, ο αγ. Γεωργιος ο Ιωανίνης, ο αγ. Νεκτάριος, ο αγ. Ραφαήλ, οι αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ, η "Υπάρχουσα" κοντά της.Αμήν
Ο χρήστης ευαγγελια είπε…
οταν γεννήθηκε ο γιος μου κόλλησε εντεροκοτίτιδα στο Μαιευτήριο και αναγκαστικά μπήκε στη θερμοκυτίδα,όμως ήταν ήδη 1 εβδομάδα μέσα και χειροτέρευε , τότε σκέφτηκα να μη χαθεί η ψυχή του καινα τον αεροβαφτήσω.Συμβουλεύτηκα ιερέα και πραγματοποίησα μόνη μου την αεροβάφτιση παρουσιά μιας αδελφής. όταν ειπα τα λόγια που έπρεπε και τον σήκωσα 3 φορες στον αέρα πήρε 3 ανασούλες γύρισε το κεφαλακι του αντιθετα προς το μερος μου με κοιταξε και χαμογέλασε, μεχρι το πρωι ειχε πεσει ο πυρετος και αρχισε να βελτιώνετα η κατάστασή του σε λιγες μερες ηταν στο σπιτι μας υγιής, σήμερα ειναι 14 και ελπιζω στο θεο να με βοηθήσει να γινει ενασ καλος και χρήσιμος ανθρωπος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλό.
Κύριε, Ιησού Χριστέ, Υιε του Θού, ελέησε την κυρία Γεωργία και τον σύζυγό της με το μέγα έλεός Σου.

Σε παρακαλώ Χριστέ μου, δώσε τους δύναμη να ανταπεξέλθουν σε αυτή την δοκιμασία και να βγουν νικητές.

Γεννηθήτω το θέλημά Σου.

Δοξασμένο το όνομα σου Κύριε εις τους αιώνας των αιώνων.
Αμήν.

Με εν Χριστώ Αγάπη,
Αντώνης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νασαι παντα καλα Αντωνη, σε ευχαριστω πολυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεε μου κανε το θαυμα σου δειξε ελεος και βοηθησε την, σε ικετευω εγω ο αμαρτωλος ο τιποτενιος>
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
ο Αγιος Λουκας ο ιατρος ειναι διπλα στην κυρια Γεωργια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλη σου μερα Χρηστο σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου, ο Θεος να σου χαριζει υγεια.
Ο χρήστης ΧΡΗΣΤΟΣ είπε…
καλημερα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΕΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ. ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΩΣΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΣΩ Η ΛΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑ.
Ο χρήστης απο κερκυρα είπε…
ΠΡΟΣΕΥΧΙΘΗΤΕ σας παρακαλω για εναν συνανθρωπο μας που ειναι στο νοσοκομειο να του δωσει ο θεος την υγεια του. τον λενε ΜΙΧΑΛΗ. ΕΥΧΟΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ. σας ευχαριστω να εισται καλα παντα η ΥΓΕΙΑ ειναι το μεγαλητερο δωρο....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΟ ΑΔΙΑΒΑΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέρω καλά οτι τέτοιες ώρες ζητάω την Βοήθεια του Θέου της Παναγίας του Χριστού και όλων των Αγίων ... μετά απο πολλές προσευχές μου έστειλαν έναν καλό άνθρωπο δίπλα μου και τους ευγνωμωνώ για αυτό. Μετά απο κακούς χειρισμούς δικούς μου τον έχασα στις 17-12-11... ας με συγχωρέσει ο Θεός και αυτός και ας είμαστε πάλι μαζί! Σε παρακαλώ Θεε μου απο τα βάθυ της καρδιάς μου ... ειναι η οικογενειά μου μην μου τον παίρνεις πίσω συγχωρεσε με και φέρτον ξανά στο πλάι μου ...Παναγία μου κάνε το Θαύμα σου ... Αγιε Εφραιμ Αγιε Νεκτάριε φέρτε τον ξανά διπλα μου για μια ζωή στα καλα και τα άσχημα ... είστε η μόνη μου ελπίδα κάντε να είναι όλα μια δοκιμασία που θα περάσει.Κάντε το θαύμα σας είναι η ζωή μου!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βοήθα Θεέ μου όλους μας. Φώτιζε μας. Φέρε την αγάπη μέσα μας... Βοήθα με και μένα Θεέ μου, να διώξω το κακό από μέσα μου!Θέλω να παλλαγώ από αυτό. Θέλω μέσα μου να μείνει μόνο αγάπη...

Μη με εγκαταλείψεις, κράτα με γερά, ποτέ στο βάραθρο να μη πέσω ξανά. Βήματα να κάνω μοναχά μπροστά κιας είναι μικρά αλλά μόνο μπροστά.

Ας γίνει το θέλημά Σου εσένα που έστειλες τον υιό σου τον οποίο εμείς σταυρώσαμε και το μόνο που αυτός δίδασκε ήταν την αγάπη...

Μη μας αφήνεις να ξεχνάμε σε παρακαλώ... Μη μας αφήνεις να ξεχνάμε πόσο πονάμε όταν βγαίνει από μέσα μας το κακό. Μη μας αφήνεις να ξεχνάμε την ευτυχία της αγάπης και της καλοσύνης.

Ελέησε μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελεησε μας!!! πηγα σημερα στον Αγιο Εφραιμ .... ας κανει το Θαυμα του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαίρεται!Έχω ζήσει δύσκολες στιγμές αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας τις ξεπέρασα!Πριν γεννηθεί η μικρή μου αδερφούλα,η μητέρα μου έκανε εξετάσεις και οι ιατροί της είπαν ότι το παιδί θα βγει μογγολικό(με σύνδρομο Down).Δεν ήξερα τίποτε τότε,καθώς ήμουν 6 χρονών.Μου τα διηγήθηκε ο πατέρας μου αργότερα!Η γιαγιά μου, η οποία πιστεύει πάρα πολύ στο Θεό προσευχόταν συνέχεια και οι γονείς μου έκαναν τάμα πως αν η αδερφούλα μου βγει υγιής θα της δώσουν το όνομα Μαρία!Έτσι κι έγινε η Μαρία μας είναι απόλυτα υγιής.Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε και χάρη στην Παναγίτσα την έχουμε κοντά μας!Δυστυχώς κινδύνεψε και άλλη φορά,όταν ήταν 4 χρονών.Ανέβασε 42 πυρετό,αλλά και πάλι ο Θεός δε μας άφησε μόνους!Θαύματα όμως συνέβησαν και σε εμένα και στη μητέρα μου όταν με γέννησε.Ο γυναικολόγος βιάστηκε πολύ και η μητέρα μου έπαθε ρήξη πλακούντα.Οι ιατροί είπαν στη γιαγιά μου:Η μητέρα θα πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία,τώρα να προσέξετε το παιδί το οποίο και αυτό δεν είναι καλά.Τελικά ήρθε ένας άλλος γυναικολόγος και βοήθησε τη μανούλα μου.Τώρα είμαστε και οι δύο καλά!Η μανούλα μου σώθηκε και άλλες τρεις φορές από άλλα προβλήματα!Σε ευχαριστώ καλέ μου Θεέ!Να έχεις όλο τον κόσμο καλά και να δίνεις κουράγιο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη!Ανάπαυσε και την ψυχούλα της κυρίας Γεωργίας!Ευχαριστώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παναγια μου κανε καλα το αγγελουδι μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θεε μου βοηθα τον συνανθρωπο κανε καλα τον αγγελο του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε μέρα γίνονται θαυματα απλά εμείς δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε ο Θεός είναι δίπλα μας. Θας σας πω το θαύμα που έγινε και σε μένα. Πάντα πίστευα στον Θεό αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Παντρεύτηκα και μετά από λίγο διάστημα έμεινα έγκυος. Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι. Όταν ήταν λοιπόν στην ηλικία των 6μηνων τον πήγαμε στο γιατρό για τον κλασικό έλεγχο και διαπίστωσε κάποια σημάδια στο κορμακι του μας ρώτησε αν έχει κανένας τα ίδια σημάδια του απάντησα με όχι. Τότε είπε πως θα χρειαζόταν να κάνουμε μια μαγνητική για να δούμε από τι προέρχονται . Ο γιατρός είπε την ονομασία της νόσου λεγόταν "οζωδης σκλήρυνση" δεν ήταν όμως σίγουρος ότι μπορεί να την έχει το παιδί και γι αυτό το λόγο ζήτησε να κάνουμε την μαγνητικη μας είπε να την κάνουμε μετά τις διακοπές μας. Μπήκα λοιπόν στο Internet και άρχισα να διαβάζω για την νόσο για να μην καθυστέρω ήταν όγκοι διάσπαρτη στο σώμα. Εκείνο το καιρό ήμουν στο χωριό μου μαζί με τους γονείς μου ο άντρας μου δούλευε στην Αθήνα. Βρίσκω μέσα σε μια ντουλάπα ένα κουτάκι με αγιασμό και λάδι από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και αρχίζω να προσεύχομαι σε εκείνον και να βάζω το λάδι στο παιδι μου παρακαλούσα και εκλαιγα να μην έχει τίποτε το παιδι μου ,παρακαλούσα και τον γέροντα Ιακωβο και διάβαζα και γέροντα Παισιο σε ένα σημείο έλεγε πως αν θες κάτι απο το Θεό ας κόψεις μια αμαρτία σου εκείνη την ημέρα πέταξαν το τσιγάρο απο τα χέρια μου. Ένα βράδυ βλέπω στον ύπνο μου αλλά και μεταξύ ξυπνιου τον Άγιο Ιωάννη τον Ρωσσο να μου λέει το παιδι σου θα γίνει μια χαρά . Ένιωσα μεγάλη χαρα και ευχαριστουσα συνεχώς τον Άγιο . Ήμουν πλέον σίγουρη μετα απο λίγες μέρες πήγαμε στο γιατρο τον ρωτήσαμε για το ποτέ θα έπρεπε να κανονισουμε την μαγνητικη ο γιατρός μας ξανά ρώτησε πάλι εάν κάποιος απο εμάς έχει παρόμοιο σημάδι. Ξανακοιταχτηκαμε εκείνη την ώρα και βλέπω στο ίδιο σημείο που έχει το παιδι μου το σημάδι λίγο πιο κάτω να το έχω και εγώ και δεν το είχα δει ποτέ στην ζωή μου. Ο γιατρός μας είπε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία εξέταση και δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με αυτά τα σημάδια απο την στιγμή που τα είχα και εγώ . Το έκανε το θαύμα του ο Άγιος μαζί με τον γέροντα Ιακωβο. Πηγα και προσκυνησα τον Αγιο και ξερω πως πλεον ειναι ο προστατης του παιδιου μου.Το παιδάκι μου είναι 13 μηνών είναι μια χαρα και σήμερα θα πάω στο γιατρο γιατί είμαι έγκυος και στο δεύτερο. Να έχουμε όλοι μας πίστη στο Θεό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ,ΚΑΘΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ.Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 65% ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΟΤΑΝ ΜΕ Π.ΕΤΣ,ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΜΟΥ,ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ,ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΗΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑ.ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΩΜΜΑ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ.Η ΚΟΡΗ,ΕΥΤΗΧΩΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΗ ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΛΘΕ,ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ,ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.ΟΜΩΣ,ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΕ,ΝΕΡΟ.ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΜΑ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΟΡΤΗ,ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ,ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΕΠΕΙΣΗΣ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ,ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΜΟΝΗ ΚΛΠ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΥΠΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΣΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ.ΩΣΤΩΣΟ,ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΥΨΕΙΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μονο η προσευχή κανει θαύματα και δίνει δυναμη ας έχουμε ανοιχτές τις πορτες στον Θεό και στον χριστό μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα! ο πατερας μου εχει καρκινο σε προχρημενο σταδιο, τα πραγματα ειναι δυσκολα και οι θεραπειες δεν αποδιδουν οπως περιμεναμε! Πιστευω πολυ και εκεινος πιστευει! Σας παρακαλω προσευχηθειτε και για εμας! Πηρα πολυ κουραγιο απο τις ιστοριες που διαβασα! Ευχομαι καλα χριστουγεννα σε ολους!

Ο χρήστης Emmanouil είπε…
Με εχει καταβαλει πλανη,και ολη την ωρα νιωθω οτι θα πεθανω....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσευχηθητε οπως θα προσευχηθω για εσας...Καλη χρονια ευχομαι με τον Κυριο Ιησου κοντα μας,και να φωτισει της οικογενειες σας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΜΑΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ.ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ (ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ). Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΑΡΧΙΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΖΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕIΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΑ ΣΩΡΟ ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΜΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΑΞΕ "ΠΙΣΤΕΥΩ". ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΗΓΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΗΚΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΗΒΩΣ ΣΗΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ!! ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΜΑΜΗ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ.ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΘΕΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ,ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ
"ΕΚΟΨΕ" ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΗ ΣΠΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΗ, ΕΧΕΙ 1 ΣΠΛΗΝΑ!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ (ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ "ΦΟΥΝΤΟΣΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 .ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΒΑΡΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ .23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΠΑΙΘΑΝΕ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΑ!! ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΣΗΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΣΙΝΕΣΤΗΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(ΝΙΚΟ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ,ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ . ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ 100% ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκλαψα πολυ με αυτο που εζησες.. Μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να ζησουμε κ εμεις κατι τετοιο..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Θεος θα μας φωτιζει τον δρομο μας προς Εκεινον.Πρεπει να βαδιζουμε γεματοι αγαπη και πιστη.Οταν ο συνανθρωπος μας θα πεσει σε αυτην την διαδρομη με τα εμποδια,να του δωσουμε το χερι μας για να σηκωθει!!!
Ο χρήστης Ιωαννης Παναγιωτιδης είπε…
Πραγματι ο Ουρανιος Πατερας μας που μας αγαπα και μας εστειλε τον Κυριο μας Ιησου Χριστο για να μαρτυρησει και να χυσει το αγιο Του αιμα για τις πολλες μας αμαρτιες θελει το καλο μας. Δεν παυει να μας ευλογει και να μας βοηθα καθημερινα.Θελει φυσικα να μας θεραπευει διοτι δια πιστεως δεχομεθα οτι Φυσικα αυτο προυποθετει μια εναρετη ζωη αποτελεσμα μιας προηγουμενης ειλικρινους μετανοιας. Ο Κυριος μας οπως αναφερεται στο αιωνιο Ευαγγελιο την Καινη Διαθηκη που εδω και 20 αιωνες κηρυττεται και το πιστευουν σ ολο τον κοσμο αναφερεται χαρακτηριστικα να πιστευουμε σ Αυτον και να μη φοβομαστε τιποτε. Εχοντας πληρη εμπιστοσυνη σ Αυτον ο,τι ζηταμε στο Αγιο ονομα Του με πιστη το λαμβανουμε γτατι μετα την ανασταση Του ισταται στα δεξια του Πατρος και μεσιτευει για μας. Τοτε η χαρη του Αγιου Πνευματος επεμβαινει και ενεργει οταν βλεπει σε μας μια καρδια πραγματικα μετανοημενη και συντετριμμενη που να μη θελει να κανει τις προηγουμενες αμαρτιες. Πολλες φορες Ο Κυριος και Σωτηρας της ψυχης μας επιτρεπει να περασουμε απο καναλια ταλαιπωριας οπως αρρωστιες, απο ατυχηματα, δυστυχηματα, αναποδιες για να ταπεινωθουμε και να Τον εκζητησουμε. Τοτε κατα την θεια χαρη Του επεμβαινει θαυμαστα στην ζωη μας οταν του ανοιγουμε την πορτα τηνς καρδιας μας και μας αλλαζει ριζικα , μας ΑΝΑΓΕΝΝΑ. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο θαυμα που μπορει να γινει στην ζωη ενος ανθρωπου και να απολαμβανει μετεπειτα καθημερινα την ορθοδοξοτατη πιστη του που ειναι βασισμενη στην Αγια Γραφη που πρεπει να την μελεταμε καθημερινα οπως ελεγε και ο Ιωαννης Χρυσοστομος. Εξ αλλου , με αρτον μονον δεν θελει μονον ζησει ο ανθρωπος αλλα με παντα Λογον εξερχομενον δια στοματος Θεου. Κι εγω γιατρος ειμαι απο την Καβαλα και κανενας δεν μπορουσε συναδελφος να με θεραπευσει απο τις σωματικες ψυχικες και πνευματικες ασθενειες που ειχαν συσσωρευτει σε μενα κυριως λογω των αμαρτιων μου και γιατι ειχα ξεστρατισει απο τον δρομο του Θεου οπως κανουν συνηθως οι περισσοτεροι νεοι. Οταν ομως μεσα στο αδιεξοδο που βρεθηκα θυμηθηκα την αγαπη στον Κυριο Ιησου που ειχα απο παιδι οταν πηγαινα στο κατηχητικο και......γονατισα τοτε.....ανοιξε ο ουρανος και πηρα την θεραπεια στην ψυχη στο πνευμα και στο σωμα απο τα αγια και ματωμενα χερια Του και εξασκω το επαγγελμα μου σαν γιατρος ( εχω πολλη δουλεια εδω και 30 χρονια) συστηνοντας τον Μονο και θαυμαστο Γιατρο παντου και παντα που αγαπα τον ανθρωπο τοσο που οχι μονο θελει να τον θεραπευσει αλλα και να του χαρισει αιωνια ζωη. Αυτη ειναι η αληθεια και πραγματι ας την δεχθουμε κι εμεις μ ολη μας την καρδια. Σας αγαπω ολους Γραψτε μου αν θελετε στο panagiotioan@cyta.gr Ευχαριστω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου συνεβη και εμενα ενα θαυμα εσπασα ποδι μαρτιο του 2011 μεχρη σημερα δεν εστροσε εντελος ειχα σιδερα μεσα εξω στον 6 μηνα ειχα πατεριτσες ακομα καθομουνα στην γιαγια μου στην τραπεζαρια με το λαπτοπ μπηκα ορθοδοξος κοσμος στην σελιδα ωπος διαβαζο κατι αφοσιομενος εστανθηκα καπιον πεισο μου και μου εβαλε το χερι του στον ωμο μου 2 3 δευερολευτα εμινα ακινιτος και γουρλοσα τα ματια μου και πεταχτικα ορθιος κουτσο ειχα πατεριτσες εστανθηκα αγιο χερι πολυ εντονα να με αγιζει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις πολύ πίστη . . .και σοφία . . . Εύχομαι ο θεός να σε έχει καλά. Κ και τους γονείς σου. . .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα θα γινουν ακομα δυσκολα εδω πρεπει να δειξουμε την πιστη μας αδελφια πρεπει να βοηθαμε οποιο συνανθρωπο καταλαβενουμε οτι λυγιζη οι αυτοκτονιες ειναι το 1 θεμα στις γειτονιες γιατι στα μ μ ε δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ εμεις που εχουμε πιστη και εχουμε βιοση και θαυμα οι [αναξιοι]γιατι εγω τον εαυτομου τον θεορω αναξιο που επρεπε να βιοσω θαυμα για να καταλαβω ποσοι αγαπη μας εχει ο πατερας μας ο κυριος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΩΡΑΜΕ μιλατε παιδια μην φοβαστε η ντρεπεστε γιατο μονο πραγμα που πρεπει να καμαρωνουμε ειναι για την θρησκεια μας ορθοδοξοι χριστιανοι εδω θα δειξουμε βοηθοντας και στιριζοντας τον συνανθρωπο που καταρεει και ετιμαζετε να δωση την ψυχητου στην αιωνια καταδικη υπομονη και πιστη ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ βοηθεισε και εμενα την αναξια να ειμαι στο δρομο σου γιατι μονο εκει νιοθω ασφαλεια ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΩΣΟΝ ΑΓΑΘΕ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ αδελφια οταν ακουτε να βριζουν τα θεια μη καθεστε χωρεις να αντιδραται οταν μας βριζουν τη μανα η τον πατερα γιατι; τοτε και οχι στον διμιουργο μας χρωσταμε τα παντα σε εκεινον και το μονο που θελει ειναι ολα τα παιδια του κοντα του και οχι με το ζορι οπως κανουν αυτοι που ειναι σε πλανη. δυναμη και να προσευχεστε και για μενα την αναξια σας παρακαλω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα θα γινουν ακομα δυσκολα εδω πρεπει να δειξουμε την πιστη μας αδελφια πρεπει να βοηθαμε οποιο συνανθρωπο καταλαβενουμε οτι λυγιζη οι αυτοκτονιες ειναι το 1 θεμα στις γειτονιες γιατι στα μ μ ε δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ εμεις που εχουμε πιστη και εχουμε βιοση και θαυμα οι [αναξιοι]γιατι εγω τον εαυτομου τον θεορω αναξιο που επρεπε να βιοσω θαυμα για να καταλαβω ποσοι αγαπη μας εχει ο πατερας μας ο κυριος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΩΡΑΜΕ μιλατε παιδια μην φοβαστε η ντρεπεστε γιατο μονο πραγμα που πρεπει να καμαρωνουμε ειναι για την θρησκεια μας ορθοδοξοι χριστιανοι εδω θα δειξουμε βοηθοντας και στιριζοντας τον συνανθρωπο που καταρεει και ετιμαζετε να δωση την ψυχητου στην αιωνια καταδικη υπομονη και πιστη ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ βοηθεισε και εμενα την αναξια να ειμαι στο δρομο σου γιατι μονο εκει νιοθω ασφαλεια ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΩΣΟΝ ΑΓΑΘΕ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ αδελφια οταν ακουτε να βριζουν τα θεια μη καθεστε χωρεις να αντιδραται οταν μας βριζουν τη μανα η τον πατερα γιατι; τοτε και οχι στον διμιουργο μας χρωσταμε τα παντα σε εκεινον και το μονο που θελει ειναι ολα τα παιδια του κοντα του και οχι με το ζορι οπως κανουν αυτοι που ειναι σε πλανη. δυναμη και να προσευχεστε και για μενα την αναξια σας παρακαλω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα θα γινουν ακομα δυσκολα εδω πρεπει να δειξουμε την πιστη μας αδελφια πρεπει να βοηθαμε οποιο συνανθρωπο καταλαβενουμε οτι λυγιζη οι αυτοκτονιες ειναι το 1 θεμα στις γειτονιες γιατι στα μ μ ε δεν λενε ΤΙΠΟΤΑ εμεις που εχουμε πιστη και εχουμε βιοση και θαυμα οι [αναξιοι]γιατι εγω τον εαυτομου τον θεορω αναξιο που επρεπε να βιοσω θαυμα για να καταλαβω ποσοι αγαπη μας εχει ο πατερας μας ο κυριος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΩΡΑΜΕ μιλατε παιδια μην φοβαστε η ντρεπεστε γιατο μονο πραγμα που πρεπει να καμαρωνουμε ειναι για την θρησκεια μας ορθοδοξοι χριστιανοι εδω θα δειξουμε βοηθοντας και στιριζοντας τον συνανθρωπο που καταρεει και ετιμαζετε να δωση την ψυχητου στην αιωνια καταδικη υπομονη και πιστη ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ βοηθεισε και εμενα την αναξια να ειμαι στο δρομο σου γιατι μονο εκει νιοθω ασφαλεια ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΩΣΟΝ ΑΓΑΘΕ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ αδελφια οταν ακουτε να βριζουν τα θεια μη καθεστε χωρεις να αντιδραται οταν μας βριζουν τη μανα η τον πατερα γιατι; τοτε και οχι στον διμιουργο μας χρωσταμε τα παντα σε εκεινον και το μονο που θελει ειναι ολα τα παιδια του κοντα του και οχι με το ζορι οπως κανουν αυτοι που ειναι σε πλανη. δυναμη και να προσευχεστε και για μενα την αναξια σας παρακαλω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έρχεται μια στιγμή στην ζωή σου που τίποτα πια δεν είναι το ίδιο.... Ο θεός είναι η ελπίδα μας η αγκαλιά που θέλουμε να τρέξουμε μέσα σε αυτήν κ να μας παρηγορήσει να μας πει ότι όλα θα πάνε καλά.... Ο ανιψιός μου έχει καρκίνο είναι μόλις τεσσάρων χρόνων είμαι σίγουρη ότι ο θεός θα μας τον αφήσει κοντά μας 15 Φεβρουαρίου είναι παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου ανάψτε ένα κερί για όλα αυτά τα μικρά αγγελάκια που το χρειάζονται κ παλεύουν να βγουν νικητές ..Η εικόνα σκληρή αλλά η δύναμη τους θεϊκή μας χρειάζονται κοντά τους καντε όλοι μια προσευχή για αυτά τα παιδιά κ ο θεός μας θα μας ακούσει.... ΠΊΣΤΗ Κ ΕΛΠΊΔΑ μόνο ο θεός υπάρχει
Ο χρήστης ανώνυμη είπε…
Σχεδόν πριν από ένα μήνα διαγνώστικε ο πατέρας μου με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Έκανε εγχείρηση και σύντομα θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Οι γιατροί λένε ότι είναι δύσκολη περίπτωση. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για τον πατέρα μου, είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι και πιστεύω ότι αυτό ίσως χειροτέρεψε την κατάσταση του. Ο αδερφός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τρία χρόνια, είναι 30 χρονών και από αυτά που έχω διαβάσει θα μπορούσε να πει κανεις ότι πάσχει από ένα είδος σχιζοφρένειας. Έχει κρίσεις, παραλληλητικές ιδεές και έχει εντελώς απομονωθεί. Έχουμε προσπαθήσει να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να πάει στο γιατρό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε και για τον αδερφούλη μου. Έχουμε περάσει πάρα πολλά σαν οικογένεια, νόμιζα ότι δε μπορεί να μας συμβεί κάτι χειρότερο μετά από αυτό που έπαθε ο αδερφός μου. Κι όμως....εδώ και ένα μήνα έχω τρελαθεί μέσα σε όλα τα προβλήματα ο μπαμπάς μου υποφέρει και δε μπορώ να κάνω κάτι για να τον βοηθήσω και να απαλύνω κάπως τον πόνο του. Μόνο η προσευχή μου έχει μείνει. Πέρα απ'όλα αυτά που περνάω, είμαι παντρεμένη εδώ και περίπου δύο χρόνια και έχουμε δυσκολίες να κάνουμε παιδάκι με τον συζυγό μου.Μετά από εξετάσεις διαγνώστικα με την μία σάλπιγκα κλειστή. Μόνο ένα θάυμα θα βοηθήσει να μην υποφέρουμε άλλο.Παλιά είχαμε μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, πριν ο αδερφός μου αρρωστήσει.Δυστυχώς επειδή δε καταφέραμε να τον βοηθήσουμε, όλη αυτή η στεναχώρια μας έφερε και άλλα προβλήματα. Προσευχηθήτε για την οικογένεια μου.Το έχουμε πραγματικά ανάγκη.
Ο χρήστης ανώνυμη είπε…
Σχεδόν πριν από ένα μήνα διαγνώστικε ο πατέρας μου με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Έκανε εγχείρηση και σύντομα θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Οι γιατροί λένε ότι είναι δύσκολη περίπτωση. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για τον πατέρα μου, είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι και πιστεύω ότι αυτό ίσως χειροτέρεψε την κατάσταση του. Ο αδερφός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και τρία χρόνια, είναι 30 χρονών και από αυτά που έχω διαβάσει θα μπορούσε να πει κανεις ότι πάσχει από ένα είδος σχιζοφρένειας. Έχει κρίσεις, παραλληλητικές ιδεές και έχει εντελώς απομονωθεί. Έχουμε προσπαθήσει να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να πάει στο γιατρό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε και για τον αδερφούλη μου. Έχουμε περάσει πάρα πολλά σαν οικογένεια, νόμιζα ότι δε μπορεί να μας συμβεί κάτι χειρότερο μετά από αυτό που έπαθε ο αδερφός μου. Κι όμως....εδώ και ένα μήνα έχω τρελαθεί μέσα σε όλα τα προβλήματα ο μπαμπάς μου υποφέρει και δε μπορώ να κάνω κάτι για να τον βοηθήσω και να απαλύνω κάπως τον πόνο του. Μόνο η προσευχή μου έχει μείνει. Πέρα απ'όλα αυτά που περνάω, είμαι παντρεμένη εδώ και περίπου δύο χρόνια και έχουμε δυσκολίες να κάνουμε παιδάκι με τον συζυγό μου.Μετά από εξετάσεις διαγνώστικα με την μία σάλπιγκα κλειστή. Μόνο ένα θάυμα θα βοηθήσει να μην υποφέρουμε άλλο.Παλιά είχαμε μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, πριν ο αδερφός μου αρρωστήσει.Δυστυχώς επειδή δε καταφέραμε να τον βοηθήσουμε, όλη αυτή η στεναχώρια μας έφερε και άλλα προβλήματα. Προσευχηθήτε για την οικογένεια μου.Το έχουμε πραγματικά ανάγκη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβω σε ολους να ειμαστε πιστοι στον ΘΕΟ και στους ΑΓΙΟΥΣ αιωνια μεχρι και την τελευταια στιγμη οσο μακρια και αν εισαι αυτος θα βλεπει τεις προσευχες σου και τις πραξεις σου και θα πρατει οτι καλο και ευχαριστο του ζητησεις να το ξερεται δινω σε αλλους κουραγιο και κυριος σε αυτους που εχουν σωματικα και ψυχικα προβληματα και να προσπαθουμε για το καλυτερο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σας σε ολους ειμαι παλυ ο ιδιος με πριν που εγραψε το παραπανο κυμενο ονομαζομα Αποστολης και ειχα ενα χρονο που αυνανιζομουν καταβαθος ειμουν πιστος στον θεο προσευχομουν και πιστευα σε ΑΥΤΟΝ ενοιοθα ενοχες οσπου μια μερα λεω οπα δεν παει αλλο τα σταματησα αμεσος και ειπα 50 πατερ ημων για τεις αμαρτιες αυτες ειταν 3 ημερες πριν της Παναγιας 12 Αυγουστου και διαβαζα στο διαδικτιο καθε μερα για αυτο τη ελλεγε η χριστιανικη εκκλησια και αρχισε και μου εφυγε εντελος κατα το χρονικο διαστημα που αυνανιζομουν μαλλονα με τον αδερφο καθε μερα τσαντιζομουνα ευκολα και τλπ τωρα ομως εδω και δυο χρονια και κυριοτερα αυτην την εβδομαδα βλεπω τεραστιες αλλαγες και μου αρεσει πολυ ψυχικα και ειμαι 12 χρονον και θελω να γινω μοναχος το ξερω ειμαι μικρος ακομα για να επειλεξω τη θα γινω μα θελω να εξομολογιθω και να γινω ενας καλος μοναχος και κυριος ενας καλος ανθροπος στον θεο καθως θα του αφιερωσω αλλη μου τη ζωη ειμαι σιγουρος το ξερω οτι η ζωη του μοναχου ειναι δυσκολη αλλα κοντα στον ΘΕΟ την ΠΑΝΑΓΙΑ τον ΧΡΙΣΤΟ και τους ΑΓΙΟΥΣ τιποτα δεν ειναι αδυνατον αυτο το καταλαβα οταν εφυγα απο την Ελλαδα για οικονομικους λογους μαζι με τους γονεις μου και τον αδερφο μου και πηγαμε στη Γερμανια και μου λειπει αφανταστα οι εκλεισια ειδικα τωρα που χθες ηταν της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ειμαι χαλια ευτηχως εχω την προσευχη και καθησιχαζομαι αυτα ειθελα να πω και τα ειπα και να ξερεται οσο και μακρια και να εισαι η προσευχη θα ανεβαινει στον ουρανο και θα φτανει στα αυτια του ΘΕΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οπως ρ
Ειπε και ενας Αγιος νεκροστε ολλα τα σωματικα οργανα που σας προκαλουν αμαρτιες και ξεχαστετα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα.Η μητέρα μου πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. ..δύσκολη περίπτωση καρκίνου.το παλεύει με θεραπείες και μεγάλη πίστη στο Θεο.όλοι μας είχαμε σοκαριστεί όταν το μάθαμε αλλά τελικά διαπίστωσα ότι ο Θεός είναι κοντά μας. Μας δίνει δύναμη κουράγιο να παλέψουμε και να σηκώσουμε με ευλάβεια τον σταυρό όπως έκανε και ο μονογενης υιός του.σε ευχαριστώ θεέ μου που δίνεις δύναμη σε μένα και την οικογένειά μου και κυρίως που βοηθάς τη μητέρα μου στον αγώνα της.Αμην
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Sas parakalw mia proseuxi k gia mena, prospathw edw k xronia na apoktisw ena paidaki..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ,ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 45ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ,ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ;
Ο χρήστης Γιάννης ο Έλληνας είπε…
Ο γιος μου πάσχει από διαβήτη που διαγνώστηκε εδώ και επτά μήνες. Κάντε σας παρακαλώ μια προσευχή για το παιδί μου. Ευχαριστώ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο θεος πολλες φορες αυτους που αγαπα παιδευει,κι αν καμμια φορα τον επικαλλουμαστε κι αργει να ανταποκριθει να ξερετε τουτο:Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΩΠΗΛΟΣ...Ειθε η ευλογια του χριστου της Παναγιας αυτου μητρος θεοτοκου κι αειπαρθενου Μαριας κι ολων των αγιων να μας φυλλατουν και να μας προστατευουν ΑΜΗΝ
Ο χρήστης Νατασα είπε…
Πιστευε στο αδυνατον για να βιωσεις το δυνατο. Μεγαλη χαρη τους ας ειναι δοξασμενο το ονονα τους. Η πιστη σωζει. Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι και ολα οσα θελουμε σιγα σιγα και με πιστη θα τα παρουμε. Ο ενας για τον αλλον προσευχη και πιστη.
Ο χρήστης Νατασα είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Νατασα είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Νατασα είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει ο θεος...Εκεί που απελπίζεσαι σου στέλνει κάτι χωρίς να το περιμένεις !Αρκει να τον πιστεύεις και να τον αγαπάς!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προσευχή για τις δύσκολες στιγμές

Άγιος Εφραίμ