ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ 
ΥΠΕΡΕΝΔΟΞΕ, ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΕ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΕΟΤΟΚΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ. ΕΣΥ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΙ.
ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΕΥΣΠΛΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑ, ΟΤΙ ΠΑΡΕΒΗΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ.
ΤΟ ΤΑΛΑΝΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΝΟΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ. ΜΗ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΝΑ ΥΜΝΩ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΑΜΗΝ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι αλλος ενας αμαρτωλός που εκλιπαρω την χαρη του Θεου και των Αγιων Του αλλα νομιζω οτι ειναι αλαζωνικο για τοσο αμαρτωλος που ειμαι ομως μου κανει καλό
Ο χρήστης Δημητρης&Λαρισα είπε…
Αγιε Νεκταριε βοηθησε την γυναικα μου να φερει με το καλο την μικρη κορουλα μας στον κοσμο αυτη την εβδομαδα κε να εχει μια καλη γεννα χωρις εμπλοκες!
Ευχαριστω αγιε μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε σε παρακαλω βοηθησε με
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε μου Νεκταριε, προστατη της οικογενειάς μου, σε ευχαριστώ πολυ που μας προστατευεις. Να μας εχεις παντα υπο την σκεπη Σου. Να βοηθας ολο τον κοσμο. Να μας αξιώσεις να σε ξαναεπισκεπτουμε στο σπίτι Σου στην Αιγινα.Με τις πρεσβειες σου να μας εχει ο Θεος , η Παναγία και ο Χριστούλης καλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγιε Νεκταριε σε ευχαριστω παρα πολυ που μου χαρησες ενα μωρακι,μολις ηρθα και σε επισκευτικα,τωρα το μονο που ευχομαι και σε παρακαλω ειναι να με βοηθησεις να κρατηθει αυτο το μωρο και να πανε ολοα καλα μεχρι τελος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παρακαλώ προσευχηθείτε και για μένα να γίνω καλά και να απαλλαγώ από τους πόνους... ! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους! Αξίωσε με 'Αγιε μου να σε ξαναεπισκεπτώ στην Αίγινα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγιε Νεκτάριε βοήθησε σε παρακαλώ τον γιό μου και τον πατέρα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
παναγια μου συγχωρησε με για τις αμαρτιες μου και με τη δικη σου μεσιτεια προς τον Υιο σου και θεο μας θα σωθει η ψυχη μου και προς τον θεο πατερα και να εκπληρωσεις σε παρακαλω τα ταματα που σου ετοιμαζω ξερεις.... και να πρεσβευεις για μενα στις δυσκολες στιγμες και να εκπληρωνεις τα αιτηματα στις προσευχες μου αμην του αμαρτωλου και αναξιου δουλου σου χρηστου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι θαυματουργος ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ εμενα με εκανε καλα στα 30 μου χρονια περασα την πιο δυσκολη φαση της ζωης μου!!μεγαλη η χαρα του θελω να τον επισκεφθω παλι και θα ξαναπαω οτι του εχω πει θα το κανω!!!να βοηθαει ολο τον κοσμο!!!και να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προσευχή για τις δύσκολες στιγμές

Άγιος Εφραίμ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ